Incassobureau Zaanstreek

Incassobureau Zaanstreek

Doorgaans ontvangt u voor een geleverde dienst of product een betaling. Het kan echter voor komen dat u een klant heeft die niet betaald, zelfs naar meerdere aanmaningen. Met een incassobureau worden uw kansen op betaling aanzienlijk vergroot. Zoekt u een incassobureau Zaanstreek? Koning en de Raadt vergroot de kans op betaling met wel 90%, zodat u krijgt waar u recht op heeft!

Met een incasso, bedoelen we een openstaande factuur of rekening die niet betaald wordt. Ondanks meerdere aanmaningen van een incassobureau krijgt u klanten die weigeren te betalen. Bijna iedere ondernemer krijgt vroeg of laat te maken met een wanbetaler. Treft u ook iemand die niet betaald? Een minnelijk incasso traject aangaan is een goede start om te krijgen waar u recht op heeft.

Contactgegevens

Roode Wildemanweg 25
1521 PZ  WORMERVEER

T: 075 – 640 76 26
E: info@koningenderaadt.nl
www.koningenderaadt.nl


Gratis incasso plaatsen

Incassobureau Zaanstreek Koning en de Raadt wenst u graag te laten zien wat de manier van werken is. Hierom rekenen we voor uw eerste incassozaak binnen het minnelijke traject geen kosten. Geen dossier- en informatiekosten als er niets geïnd wordt.

Incassobureau Zaanstreek voor particulieren en bedrijven

Koning en de Raadt in de Zaanstreek stelt zich beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven. Bent u een particulier? Dan kan Koning en de Raadt bij verschillende incidenten van pas komen, zoals het niet krijgen van alimentatiegeld of het niet ontvangen of betalen van huur. Situaties met vrienden en familie kunnen erg lastig zijn, als u bijvoorbeeld geld heeft uitgeleend aan een bekende, kan het voor komen dat u niet krijgt waar u recht op heeft, er vindt geen wederdienst plaats. Dit kan erg vervelend zijn en Koning en de Raadt helpt graag om dit probleem gemoedelijk te verhelpen.

Bedrijven kunnen ons veelal inzetten voor het innen van openstaande rekeningen. Wellicht heeft u zelf geen tijd om openstaande schulden te innen, of bent u gedreven om de klantrelatie intact te houden. Hoe dan ook, Koning en de Raadt helpt u graag! We helpen u ook graag met het bijhouden van uw debiteurenbeheer.

Waarom Koning en De Raadt?

 •  Snel en doeltreffend incasseren
 •  Eén aanspreekpunt en geen abonnement
 •  Eigen juristen en duidelijk advies
 •  No cure, no pay + directe uitbetaling
 •  Online inzage in lopende en gesloten dossiers

Neem contact met ons op

Wij van Koning en De Raadt willen u graag helpen waar mogelijk. Onze incasso- en juridische specialisten staan voor u klaar en zijn beschikbaar voor al uw vragen! Wilt u meer weten over onze dienstverlening of heeft u vragen voor ons? Neem dan contact met ons op, wij denken graag vrijblijvend met u mee!

Voordelen inschakelen van Koning en de Raadt in Zaanstreek

U staat niet meer open om de argumenten van uw debiteur aan te horen, waarom? Omdat de situatie met uw debiteur simpelweg erg frustrerend is. In dit geval kan Koning en de Raadt u goed te hulp schieten. Een incassobureau in de Zaanstreek verhoogt uw kans op incassering aanzienlijk. Dit komt mede door de professionele manier van bemiddeling. Ook hoeft u hierdoor niet langer uw energie te steken in het incasseren van openstaande schulden. Koning en de Raadt neemt graag deze dienst voor u over. Bovendien werken we met het zogeheten no cure no pay principe, u heeft dus niets te verliezen.

Minnelijke incasso Zaanstreek

Koning en de Raadt gaat meteen voor u aan de slag. Uw debiteur wordt allereerst schriftelijk benadert. Mocht hier na twee werkdagen niet op gereageerd worden, dan zullen we uw debiteur telefonisch benaderen. Een beller incasseert sneller. Door onze aanpak weten we snel wat het probleem is. We zorgen ervoor dat er aan de hand hiervan passende afspraken worden gemaakt. Bovendien is de communicatie tussen u en onze collega’s erg nauw. U kunt op elk gewenst moment uw persoonlijke adviseur vragen om advies of een update.

Gerechtelijke incasso Zaanstreek

Het kan zijn dat een vordering niet in het minnelijke traject te incasseren is. Er kan voor een gerechtelijke procedure gekozen worden. In dit geval kunt u Koning en de Raadt ook inschakelen. Van dagvaarding tot aan de juridische ondersteuning, wij kunnen de gehele procedure voor u verzorgen. Vooraf kan dit samen met u besproken worden en kunnen wij u een gedegen advies geven inzake de risico’s, opbrengsten en de kosten.

Afdrachten

Koning en de Raadt levert de grootst mogelijke inspanning om uw facturen betaald te krijgen en is zich er ook zeer bewust van dat het uw geld is dat wij incasseren. Wij wachten dan ook niet tot de gehele vordering is voldaan, maar betalen uw geïncasseerde bedragen direct aan u uit.

Veelgestelde vragen

Een incassobureau helpt bij het innen van schulden voor anderen. Als iemand een rekening niet betaalt, kan een incassobureau ingeschakeld worden om de betaling te regelen of juridische stappen te ondernemen.

wilt u meer weten? Lees dan onze blog: Wat is een incassobureau?

Een incassobureau werkt door openstaande schulden te innen voor hun opdrachtgevers. Hier is een stapsgewijze uitleg van hoe dit proces meestal werkt:

 1. Opdracht: Een bedrijf of persoon huurt het bureau in om een onbetaalde schuld te innen.
 2. Contact: Het bureau benadert de debiteur, meestal met een aanmaning, om betaling te eisen.
 3. Betalingsregeling: Het bureau probeert een regeling te treffen voor de betaling.
 4. Juridische stappen: Als betaling uitblijft, kan het bureau overwegen juridische acties te ondernemen.

Ze moeten hierbij de wettelijke regels volgen.

wilt u meer weten? Lees dan onze blog:
Hoe werkt een incassobureau?

Ja, als zelfstandige zonder personeel (ZZP’er) kun je een incassobureau inschakelen om openstaande vorderingen te innen. Een incassobureau is gespecialiseerd in het innen van onbetaalde facturen en kan je helpen om achterstallige betalingen te ontvangen van klanten of debiteuren die hun verplichtingen niet nakomen.

Wilt u meer weten? Lees dan onze blog:
Hoe een incassobureau inschakelen als ZZP’er

No Cure No Pay incasso is een term die wordt gebruikt in de incassobranche om een specifiek tariefmodel te beschrijven dat incassodiensten aanbiedt. Het houdt in dat een incassobureau alleen kosten in rekening brengt als ze erin slagen om met succes de verschuldigde schuld te innen.

Wilt u meer weten? Lees dan onze blog:
No Cure No Pay incasso, hoe werkt dat?

Ja, je kunt een incassobureau eenmalig inschakelen voor het innen van een specifieke schuld.

Veel incassobureaus bieden diensten per geval aan zonder dat je een doorlopende overeenkomst nodig hebt. Je kunt contact opnemen met ons om de voorwaarden en kosten te bespreken.

Wil je meer weten? Lees dan onze blog:
Wanneer een incassobureau inschakelen?

Wanneer uw klant de factuur niet betaald zijn er vier stappen die u kunt volgen: 

 1. Telefonisch contact opnemen met de debiteur.
 2. Opstellen van een betalingsregeling.
 3. Herinnering sturen gevolgd door een sommatiebrief.
 4. Een jurist of incassobureau inschakelen.

Wilt u meer weten? Lees dan onze blog:
Mijn klant betaalt niet, wat nu? 

Staat uw vraag er niet bij?
Bekijk dan eens onze blog  >

Op zoek naar de betekenis van een begrip?
Bekijk dan eens onze begrippenlijst >

Of liever direct contact opnemen?
Neem direct contact op >

Koning en De Raadt bij u in de buurt

Regio Noord:

Noord-Holland – Alkmaar – Amsterdam – Assendelft – Beverwijk – Castricum – Haarlem – Haarlemmermeer – Heemskerk – Heerhugowaard – Hoofddorp – Hoorn – IJmuiden – Koog aan de Zaan – Krommenie – Oostzaan – Purmerend – Uitgeest – Westzaan – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaanstad – Zaanstreek
Google-Beoordeling
4.3
Gebaseerd op 15 recensies
js_loader