MINNELIJKE INCASSO

Koning en De Raadt Incasso en Juristen gaat direct voor u aan de slag. Na ontvangst van uw opdracht stellen wij uw debiteur nog dezelfde dag in gebreke. Reageert uw debiteur niet? Dan bellen wij binnen 2 werkdagen uw debiteur, want een beller incasseert sneller.  Zo weten wij direct wat de situatie van de debiteur is en kunnen wij passende afspraken maken. Bij Koning en De Raadt Incasso en Juristen heeft u een eigen contactpersoon die op elk gewenst moment om advies of een update gevraagd kan worden. Hierdoor houden wij de lijn tussen u en onze medewerkers zo kort mogelijk! 

GERECHTELIJKE INCASSO

Niet elke vordering is in het minnelijke traject te incasseren. Dan kan in overleg met u voor een gerechtelijke procedure gekozen worden. Koning en de Raadt Incasso en Juristen kan de gehele procedure voor u verzorgen, van dagvaarding tot aan juridische ondersteuning door onze juristen. Vooraf krijgt u van ons een gedegen advies inzake de risico’s, opbrengsten en de kosten. 

AFDRACHTEN

Wij van Koning en De Raadt Incasso en Juristen zetten ons in om zo snel mogelijk uw geld te incasseren. Wij leveren de grootst mogelijke inspanning om uw factuur betaald te krijgen. Koning en De Raadt Incasso en Juristen betaalt elk geïncasseerd bedrag direct aan u uit en wacht niet tot de gehele vordering is voldaan.

Debiteurenbeheer uitbesteden Alkmaar
Neem nu contact op!
Google Beoordelingen
4.6
Gebaseerd op 15 beoordelingen
js_loader
BEL DIRECT