Incassobureau inschakelen

U heeft te maken met een incasso, dit is uiteraard erg vervelend en de oplossing kan erg lastig te vinden zijn. Heeft u zelf een aantal pogingen gedaan om een openstaande schuld te innen, maar is uw moeite voor niets geweest? Dan raden wij u aan een incassobureau in te schakelen. Een incassobureau kent namelijk alle ins- en outs van het incassotraject en de daarbij komende regels en wetgevingen.

Koning en De Raadt Incasso en Juristen is dé incassobureau van Noord- en Zuid-Holland en helpt u graag verder. Wij voorzien advies, voeren het incassotraject voor u uit en kunnen zelf uw debiteuren beheren. Lees verder voor meer informatie over onze werkwijze.

Minnelijke incasso

Koning en De Raadt Incasso en Juristen gaat direct voor u aan de slag. Na ontvangst van uw opdracht stellen wij uw debiteur nog dezelfde dag in gebreke. Reageert uw debiteur niet? Dan bellen wij binnen 2 werkdagen uw debiteur, want een beller incasseert sneller.  Zo weten wij direct wat de situatie van de debiteur is en kunnen wij passende afspraken maken.

Bij Koning en De Raadt Incasso en Juristen heeft u een eigen contactpersoon die op elk gewenst moment om advies of een update gevraagd kan worden. Hierdoor houden wij de lijn tussen u en onze medewerkers zo kort mogelijk!

Koning en De Raadt - Mevrouw leest boek

Gerechtelijke incasso

Niet elke vordering is in het minnelijke traject te incasseren. Dan kan in overleg met u voor een gerechtelijke procedure gekozen worden. Koning en de Raadt Incasso en Juristen kan de gehele procedure voor u verzorgen, van dagvaarding tot aan juridische ondersteuning door onze juristen. Vooraf krijgt u van ons een gedegen advies inzake de risico’s, opbrengsten en de kosten. 

Onterecht incassobureau ingeschakeld?

Als er onterecht een incassobureau is ingeschakeld kunt u een paar dingen doen. Allereerst is het belangrijk om na te gaan of het incassobureau wel echt onterecht is. Stel uzelf de volgende vragen:

Last van een onterechte inschakeling van een incassobureau?

Kijk voor meer informatie over het onterecht inschakelen van een incassobureau op onze blogpagina.

Afdrachten

Wij van Koning en De Raadt Incasso en Juristen zetten ons in om zo snel mogelijk uw geld te incasseren. Wij leveren de grootst mogelijke inspanning om uw factuur betaald te krijgen. Koning en De Raadt Incasso en Juristen betaalt elk geïncasseerd bedrag direct aan u uit en wacht niet tot de gehele vordering is voldaan.

Koning en de Raadt Incasso en Juristen kan ook uw facturen versturen en hier de gehele debiteurenadministratie aan koppelen. Daarbij kunnen wij ook een pre-incasso voor u regelen, zodat u geen last meer hebt van wanbetalers.

Veelgestelde vragen

Een incassobureau helpt bij het innen van schulden voor anderen. Als iemand een rekening niet betaalt, kan een incassobureau ingeschakeld worden om de betaling te regelen of juridische stappen te ondernemen.

wilt u meer weten? Lees dan onze blog: Wat is een incassobureau?

Een incassobureau werkt door openstaande schulden te innen voor hun opdrachtgevers. Hier is een stapsgewijze uitleg van hoe dit proces meestal werkt:

  1. Opdracht: Een bedrijf of persoon huurt het bureau in om een onbetaalde schuld te innen.
  2. Contact: Het bureau benadert de debiteur, meestal met een aanmaning, om betaling te eisen.
  3. Betalingsregeling: Het bureau probeert een regeling te treffen voor de betaling.
  4. Juridische stappen: Als betaling uitblijft, kan het bureau overwegen juridische acties te ondernemen.

Ze moeten hierbij de wettelijke regels volgen.

wilt u meer weten? Lees dan onze blog:
Hoe werkt een incassobureau?

Ja, als zelfstandige zonder personeel (ZZP’er) kun je een incassobureau inschakelen om openstaande vorderingen te innen. Een incassobureau is gespecialiseerd in het innen van onbetaalde facturen en kan je helpen om achterstallige betalingen te ontvangen van klanten of debiteuren die hun verplichtingen niet nakomen.

Wilt u meer weten? Lees dan onze blog:
Hoe een incassobureau inschakelen als ZZP’er

No Cure No Pay incasso is een term die wordt gebruikt in de incassobranche om een specifiek tariefmodel te beschrijven dat incassodiensten aanbiedt. Het houdt in dat een incassobureau alleen kosten in rekening brengt als ze erin slagen om met succes de verschuldigde schuld te innen.

Wilt u meer weten? Lees dan onze blog:
No Cure No Pay incasso, hoe werkt dat?

Ja, je kunt een incassobureau eenmalig inschakelen voor het innen van een specifieke schuld.

Veel incassobureaus bieden diensten per geval aan zonder dat je een doorlopende overeenkomst nodig hebt. Je kunt contact opnemen met ons om de voorwaarden en kosten te bespreken.

Wil je meer weten? Lees dan onze blog:
Wanneer een incassobureau inschakelen?

Wanneer uw klant de factuur niet betaald zijn er vier stappen die u kunt volgen: 

  1. Telefonisch contact opnemen met de debiteur.
  2. Opstellen van een betalingsregeling.
  3. Herinnering sturen gevolgd door een sommatiebrief.
  4. Een jurist of incassobureau inschakelen.

Wilt u meer weten? Lees dan onze blog:
Mijn klant betaalt niet, wat nu? 

Staat uw vraag er niet bij?
Bekijk dan eens onze blog  >

Op zoek naar de betekenis van een begrip?
Bekijk dan eens onze begrippenlijst >

Of liever direct contact opnemen?
Neem direct contact op >

Incasso bij u in de buurt

Regio Noord:

Noord-Holland – Alkmaar – Amsterdam – Assendelft – Beverwijk – Castricum – Haarlem – Haarlemmermeer – Heemskerk – Heerhugowaard – Hoofddorp – Hoorn – IJmuiden – Koog aan de Zaan – Krommenie – Oostzaan – Purmerend – Uitgeest – Westzaan – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaanstad – Zaanstreek
Google-Beoordeling
4.5
Gebaseerd op 15 recensies
js_loader