Incassobureau inschakelen

U heeft te maken met een incasso, dit is uiteraard erg vervelend en de oplossing kan erg lastig te vinden zijn. Heeft u zelf een aantal pogingen gedaan om een openstaande schuld te innen, maar is uw moeite voor niets geweest? Dan raden wij u aan een incassobureau in te schakelen. Een incassobureau kent namelijk alle ins- en outs van het incassotraject en de daarbij komende regels en wetgevingen. Koning en De Raadt Incasso en Juristen is dé incassobureau van Noord- en Zuid-Holland en helpt u graag verder. Wij voorzien advies, voeren het incassotraject voor u uit en kunnen zelf uw debiteuren beheren. Lees verder voor meer informatie over onze werkwijze. 

MINNELIJKE INCASSO

Koning en De Raadt Incasso en Juristen gaat direct voor u aan de slag. Na ontvangst van uw opdracht stellen wij uw debiteur nog dezelfde dag in gebreke. Reageert uw debiteur niet? Dan bellen wij binnen 2 werkdagen uw debiteur, want een beller incasseert sneller.  Zo weten wij direct wat de situatie van de debiteur is en kunnen wij passende afspraken maken. Bij Koning en De Raadt Incasso en Juristen heeft u een eigen contactpersoon die op elk gewenst moment om advies of een update gevraagd kan worden. Hierdoor houden wij de lijn tussen u en onze medewerkers zo kort mogelijk! 

GERECHTELIJKE INCASSO

Niet elke vordering is in het minnelijke traject te incasseren. Dan kan in overleg met u voor een gerechtelijke procedure gekozen worden. Koning en de Raadt Incasso en Juristen kan de gehele procedure voor u verzorgen, van dagvaarding tot aan juridische ondersteuning door onze juristen. Vooraf krijgt u van ons een gedegen advies inzake de risico’s, opbrengsten en de kosten. 

ONTERECHT INCASSOBUREAU INGESCHAKELD?

Als er onterecht een incassobureau is ingeschakeld kunt u een paar dingen doen. Allereerst is het belangrijk om na te gaan of het incassobureau wel echt onterecht is. Stel uzelf de volgende vragen:

  • Heb ik een betalingsherinnering ontvangen?
  • Wat staat er in de factuur?
  • Heb ik 14 dagen na de betalingsherinnering niet betaald?
  • Klopt de rekening?

Kijk voor meer informatie over het onterecht inschakelen van een incassobureau op onze blogpagina.

AFDRACHTEN

Wij van Koning en De Raadt Incasso en Juristen zetten ons in om zo snel mogelijk uw geld te incasseren. Wij leveren de grootst mogelijke inspanning om uw factuur betaald te krijgen. Koning en De Raadt Incasso en Juristen betaalt elk geïncasseerd bedrag direct aan u uit en wacht niet tot de gehele vordering is voldaan.

Koning en de Raadt Incasso en Juristen kan ook uw facturen versturen en hier de gehele debiteurenadministratie aan koppelen. Daarbij kunnen wij ook een pre-incasso voor u regelen, zodat u geen last meer hebt van wanbetalers.

Debiteurenbeheer uitbesteden Alkmaar
Neem nu contact op!
Google-Beoordeling
4.4
Gebaseerd op 13 recensies
js_loader
BEL DIRECT