Incassobureau Hoofddorp

Incassobureau Hoofddorp

U levert een dienst of product en in ruil hiervoor ontvangt u een betaling in de vorm van geld. Toch kan het voorkomen dat de klant, ondanks meerdere aanmaningen, niet betaalt. Met de hulp van een incassobureau verhoogt u de kans om te krijgen waar u recht op heeft. Bent u in nood en opzoek naar een Incassobureau Hoofddorp? Incassobureau Koning en de Raadt verhoogt uw kansen op betaling met wel 90%!

Als we het hebben over een incasso, wordt er gesproken over een openstaande factuur. Klanten die weigeren te betalen, ongeacht meerdere aanmaningen van een incassobureau… Het gebeurt veel ondernemers en kan ook u overkomen. Is dat het geval? Een minnelijk incasso traject aangaan, is een goed begin om te krijgen waar u recht op heeft.

Contactgegevens

Roode Wildemanweg 25
1521 PZ  WORMERVEER

T: 075 – 640 76 26
E: info@koningenderaadt.nl
www.koningenderaadt.nl


Gratis incasso plaatsen

Incassobureau Koning en de Raadt in Hoofddorp laat gaarne zien hoe we te werk gaan. Om u kennis te laten maken met ons bureau en onze diensten, handelen we uw eerste incassozaak uit het minnelijke traject, geheel kostenvrij. Dus ook geen dossier- en informatiekosten als er voor u niet geïnd wordt.

Incassobureau Hoofddorp voor particulieren en bedrijven

Koning en de Raadt in Hoofddorp staat klaar voor zowel particulieren als bedrijven. Voor een particulier, kan de inzet van Koning en de Raadt in veel verschillende scenario’s van pas komen. Meen bijvoorbeeld een verhuurder die zijn geld niet ontvangt of het niet ontvangen van alimentatiegeld waar u recht op heeft. Ook op het gebied van geldzaken tussen vrienden en familie kan Koning en de Raadt helpen. Het kan namelijk voorkomen dat u niet krijgt waar u recht op heeft.

Bedrijven kunnen ons inschakelen voor onder andere het innen van openstaande rekeningen. Het kan namelijk zo zijn dat u geen tijd heeft om achter debiteuren aan te gaan, of dat u de klantrelatie op de juiste manier wil behouden. Naast het innen van schulden kan Koning en de Raadt u ook diensten aanbieden voor het bijhouden van uw debiteurenbeheer.

Waarom Koning en De Raadt?

 •  Snel en doeltreffend incasseren
 •  Eén aanspreekpunt en geen abonnement
 •  Eigen juristen en duidelijk advies
 •  No cure, no pay + directe uitbetaling
 •  Online inzage in lopende en gesloten dossiers

Neem contact met ons op

Wij van Koning en De Raadt willen u graag helpen waar mogelijk. Onze incasso- en juridische specialisten staan voor u klaar en zijn beschikbaar voor al uw vragen! Wilt u meer weten over onze dienstverlening of heeft u vragen voor ons? Neem dan contact met ons op, wij denken graag vrijblijvend met u mee!

Voordelen inschakelen van Koning en de Raadt in Hoofddorp

Een vervelende situatie met uw debiteur kan erg onder uw huid kruipen, hierdoor kan het zo zijn dat u niet meer open staat voor wederhoor en niet meer de argumenten van uw debiteur wil aanhoren. In zo’n geval is het voordelig om een incassobureau in Hoofddorp in te schakelen. Onze professionele aanpak en bemiddeling leidt tot een verhoogde kans op uw betaling. Ook zorgen we er bij Koning en de Raadt voor dat de klantrelatie verder ongeschonden blijft. We zorgen ervoor dat u uw aandacht en energie in andere delen van uw bedrijf kun steken, in plaats van dat u zelf achter uw geld aan moet. Daarbij is het belangrijk om te vermelden dat we het principe van no cure no pay volgen.

Minnelijke incasso Hoofddorp

We gaan bij Koning en de Raadt meteen voor u aan de slag. Uw debiteur krijgt direct een schriftelijke kennisgeving. Wordt hier niet op ingegaan? Dan zullen we binnen twee werkdagen telefonisch contact proberen te krijgen met uw debiteur, want een beller incasseert sneller. Op deze manier weten we door onze methodes al snel hoe de situatie zich voordoet, hierdoor kunnen we snel afspraken maken. We zorgen er ook voor dat u makkelijk en snel contact heeft met ons. U krijgt een contactpersoon die u kunt benaderen op elk gewenst moment en u kan voorzien van een advies of update.

Gerechtelijke incasso Hoofddorp

Een vordering kan niet altijd binnen het minnelijke traject geïncasseerd worden. Als dit het geval is, kan er voor een gerechtelijke procedure gekozen worden. Ook in dit geval kunt u Koning en de Raadt inschakelen. We voorzien u van hulp met zaken als een dagvaarding, maar we helpen u ook met de juridische ondersteuning. We kunnen het gehele proces voor u verzorgen. Vooraf bespreken we wat uw mogelijkheden en kansen zijn, op basis hiervan voorzien wij u van een advies over de kosten, risico’s en opbrengsten.

Afdrachten

Koning en de Raadt levert de grootst mogelijke inspanning om uw facturen betaald te krijgen en is zich er ook zeer bewust van dat het uw geld is dat wij incasseren. Wij wachten dan ook niet tot de gehele vordering is voldaan, maar betalen uw geïncasseerde bedragen direct aan u uit.

Veelgestelde vragen

Een incassobureau helpt bij het innen van schulden voor anderen. Als iemand een rekening niet betaalt, kan een incassobureau ingeschakeld worden om de betaling te regelen of juridische stappen te ondernemen.

wilt u meer weten? Lees dan onze blog: Wat is een incassobureau?

Een incassobureau werkt door openstaande schulden te innen voor hun opdrachtgevers. Hier is een stapsgewijze uitleg van hoe dit proces meestal werkt:

 1. Opdracht: Een bedrijf of persoon huurt het bureau in om een onbetaalde schuld te innen.
 2. Contact: Het bureau benadert de debiteur, meestal met een aanmaning, om betaling te eisen.
 3. Betalingsregeling: Het bureau probeert een regeling te treffen voor de betaling.
 4. Juridische stappen: Als betaling uitblijft, kan het bureau overwegen juridische acties te ondernemen.

Ze moeten hierbij de wettelijke regels volgen.

wilt u meer weten? Lees dan onze blog:
Hoe werkt een incassobureau?

Ja, als zelfstandige zonder personeel (ZZP’er) kun je een incassobureau inschakelen om openstaande vorderingen te innen. Een incassobureau is gespecialiseerd in het innen van onbetaalde facturen en kan je helpen om achterstallige betalingen te ontvangen van klanten of debiteuren die hun verplichtingen niet nakomen.

Wilt u meer weten? Lees dan onze blog:
Hoe een incassobureau inschakelen als ZZP’er

No Cure No Pay incasso is een term die wordt gebruikt in de incassobranche om een specifiek tariefmodel te beschrijven dat incassodiensten aanbiedt. Het houdt in dat een incassobureau alleen kosten in rekening brengt als ze erin slagen om met succes de verschuldigde schuld te innen.

Wilt u meer weten? Lees dan onze blog:
No Cure No Pay incasso, hoe werkt dat?

Ja, je kunt een incassobureau eenmalig inschakelen voor het innen van een specifieke schuld.

Veel incassobureaus bieden diensten per geval aan zonder dat je een doorlopende overeenkomst nodig hebt. Je kunt contact opnemen met ons om de voorwaarden en kosten te bespreken.

Wil je meer weten? Lees dan onze blog:
Wanneer een incassobureau inschakelen?

Wanneer uw klant de factuur niet betaald zijn er vier stappen die u kunt volgen: 

 1. Telefonisch contact opnemen met de debiteur.
 2. Opstellen van een betalingsregeling.
 3. Herinnering sturen gevolgd door een sommatiebrief.
 4. Een jurist of incassobureau inschakelen.

Wilt u meer weten? Lees dan onze blog:
Mijn klant betaalt niet, wat nu? 

Staat uw vraag er niet bij?
Bekijk dan eens onze blog  >

Op zoek naar de betekenis van een begrip?
Bekijk dan eens onze begrippenlijst >

Of liever direct contact opnemen?
Neem direct contact op >

Koning en De Raadt bij u in de buurt

Regio Noord:

Noord-Holland – Alkmaar – Amsterdam – Assendelft – Beverwijk – Castricum – Haarlem – Haarlemmermeer – Heemskerk – Heerhugowaard – Hoofddorp – Hoorn – IJmuiden – Koog aan de Zaan – Krommenie – Oostzaan – Purmerend – Uitgeest – Westzaan – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaanstad – Zaanstreek
Google-Beoordeling
4.3
Gebaseerd op 15 recensies
js_loader