Incassobureau IJmuiden

Incassobureau IJmuiden

Tegenover een geleverde dienst of product staat een betaling. Desalniettemin kan het gebeuren dat u een klant heeft die niet betaald, afgezien van het feit dat de wanbetaler meerdere aanmaningen heeft gekregen. Een incassobureau zorgt ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft. Bent u op zoek naar een incassobureau IJmuiden? Na het inschakelen van Koning en de Raadt wordt uw kans op incassering vergroot tot wel 90%!

We spreken over een openstaande factuur, als we het hebben over een incasso. Klanten die weigeren te betalen, ondanks de verscheidende aanmaningen van een incassobureau… Helaas krijgt vrijwel elke ondernemer hiermee te maken. Bent u ook een ondernemer die dit probleem ondervindt? Een minnelijk incasso traject aangaan, is een goed begin om te krijgen waar u recht op heeft!

Contactgegevens

Roode Wildemanweg 25
1521 PZ  WORMERVEER

T: 075 – 640 76 26
E: info@koningenderaadt.nl
www.koningenderaadt.nl


Gratis incasso plaatsen

Incassobureau IJmuiden Koning en de Raadt wil graag dat u onze werkwijze ervaart. Om u kennis te laten maken met Koning en de Raadt, behandelen we uw eerste incassozaak, die valt binnen het minnelijke traject, geheel gratis. Hier zitten dus ook geen dossier- en informatiekosten aan verbonden als er niks geïncasseerd wordt.

Incassobureau IJmuiden voor particulieren en bedrijven

Koning en de Raadt in IJmuiden staat klaar voor zowel particulieren als bedrijven. Koning en de Raadt kan, voor u als particulier, in veel verschillende situaties ingezet worden. Meen bijvoorbeeld een alleenstaande ouder die recht heeft op alimentatiegeld heeft, maar het niet krijgt. Denk ook aan situaties omtrent onbetaalde huur. Ook geldzaken tussen vrienden en familie kunnen gecompliceerd raken, als u bijvoorbeeld geld uitleent aan een bekende en de afspraken vervolgens niet worden nageleefd.

Organisaties en ondernemingen kunnen ons inschakelen voor het innen van openstaande rekeningen. Het komt veel voor dat ondernemers geen tijd hebben om openstaande rekeningen te innen, of op zoek zijn naar de juiste manier van incassering om de klantrelatie te behouden. Daarnaast kunt u Koning en de Raadt ook inschakelen als u assistentie zoekt met het bijhouden van uw debiteurenbeheer.

Waarom Koning en De Raadt?

 •  Snel en doeltreffend incasseren
 •  Eén aanspreekpunt en geen abonnement
 •  Eigen juristen en duidelijk advies
 •  No cure, no pay + directe uitbetaling
 •  Online inzage in lopende en gesloten dossiers

Neem contact met ons op

Wij van Koning en De Raadt willen u graag helpen waar mogelijk. Onze incasso- en juridische specialisten staan voor u klaar en zijn beschikbaar voor al uw vragen! Wilt u meer weten over onze dienstverlening of heeft u vragen voor ons? Neem dan contact met ons op, wij denken graag vrijblijvend met u mee!

Voordelen inschakelen van Koning en de Raadt in IJmuiden

U bent zeer gefrustreerd geraakt door de situatie met uw debiteur. U vindt het geen fijne ervaring en hierdoor staat u niet meer open voor het aanhoren van de argumenten van uw debiteur. Als blijkt dat dit het geval is, biedt een incassobureau in IJmuiden veel voordelen. De kans op betaling wordt aanzienlijk vergroot. Wegens de professionele benadering van Koning en de Raadt, blijft de klantrelatie toch intact. Ook hoeft u nu niet langer uw energie te besteden aan het bemiddelen. Ook belangrijk om te vermelden, is dat we bij Koning en de Raadt werken met no cure no pay principe.

Minnelijke incasso IJmuiden

Zodra u Koning en de Raadt inschakelt, gaan wij meteen voor u aan de slag. Uw debiteur wordt gelijk benadert. Wordt er binnen twee werkdagen niet gereageerd? Dan zullen we telefonisch contact opnemen met uw debiteur. Een beller incasseert sneller. We weten precies wat er gebeurt en waarom er niet geen betaling heeft plaats gevonden. Aan de hand hiervan zullen er passende afspraken gemaakt worden. Het contact tussen u en onze collega’s wordt zo makkelijk mogelijk gemaakt. Op elk gewenst moment kunt u uw eigen contactpersoon om een advies of update vragen.

Gerechtelijke incasso IJmuiden

Kan uw vordering niet binnen het minnelijke traject geïncasseerd worden? Dan kan de keuze gemaakt worden om voor een gerechtelijk procedure te gaan. Ook bij deze gelegenheid kunt u Koning en de Raadt inschakelen. We ondersteunen u bij werkzaamheden die uiteenlopen van dagvaardingen tot aan juridische hulp. We verzorgen het gehele proces. We besprek vooraf met u, wat uw risico’s, kosten en baten zijn.

Afdrachten

Koning en de Raadt levert de grootst mogelijke inspanning om uw facturen betaald te krijgen en is zich er ook zeer bewust van dat het uw geld is dat wij incasseren. Wij wachten dan ook niet tot de gehele vordering is voldaan, maar betalen uw geïncasseerde bedragen direct aan u uit.

Veelgestelde vragen

Een incassobureau helpt bij het innen van schulden voor anderen. Als iemand een rekening niet betaalt, kan een incassobureau ingeschakeld worden om de betaling te regelen of juridische stappen te ondernemen.

wilt u meer weten? Lees dan onze blog: Wat is een incassobureau?

Een incassobureau werkt door openstaande schulden te innen voor hun opdrachtgevers. Hier is een stapsgewijze uitleg van hoe dit proces meestal werkt:

 1. Opdracht: Een bedrijf of persoon huurt het bureau in om een onbetaalde schuld te innen.
 2. Contact: Het bureau benadert de debiteur, meestal met een aanmaning, om betaling te eisen.
 3. Betalingsregeling: Het bureau probeert een regeling te treffen voor de betaling.
 4. Juridische stappen: Als betaling uitblijft, kan het bureau overwegen juridische acties te ondernemen.

Ze moeten hierbij de wettelijke regels volgen.

wilt u meer weten? Lees dan onze blog:
Hoe werkt een incassobureau?

Ja, als zelfstandige zonder personeel (ZZP’er) kun je een incassobureau inschakelen om openstaande vorderingen te innen. Een incassobureau is gespecialiseerd in het innen van onbetaalde facturen en kan je helpen om achterstallige betalingen te ontvangen van klanten of debiteuren die hun verplichtingen niet nakomen.

Wilt u meer weten? Lees dan onze blog:
Hoe een incassobureau inschakelen als ZZP’er

No Cure No Pay incasso is een term die wordt gebruikt in de incassobranche om een specifiek tariefmodel te beschrijven dat incassodiensten aanbiedt. Het houdt in dat een incassobureau alleen kosten in rekening brengt als ze erin slagen om met succes de verschuldigde schuld te innen.

Wilt u meer weten? Lees dan onze blog:
No Cure No Pay incasso, hoe werkt dat?

Ja, je kunt een incassobureau eenmalig inschakelen voor het innen van een specifieke schuld.

Veel incassobureaus bieden diensten per geval aan zonder dat je een doorlopende overeenkomst nodig hebt. Je kunt contact opnemen met ons om de voorwaarden en kosten te bespreken.

Wil je meer weten? Lees dan onze blog:
Wanneer een incassobureau inschakelen?

Wanneer uw klant de factuur niet betaald zijn er vier stappen die u kunt volgen: 

 1. Telefonisch contact opnemen met de debiteur.
 2. Opstellen van een betalingsregeling.
 3. Herinnering sturen gevolgd door een sommatiebrief.
 4. Een jurist of incassobureau inschakelen.

Wilt u meer weten? Lees dan onze blog:
Mijn klant betaalt niet, wat nu? 

Staat uw vraag er niet bij?
Bekijk dan eens onze blog  >

Op zoek naar de betekenis van een begrip?
Bekijk dan eens onze begrippenlijst >

Of liever direct contact opnemen?
Neem direct contact op >

Koning en De Raadt bij u in de buurt

Regio Noord:

Noord-Holland – Alkmaar – Amsterdam – Assendelft – Beverwijk – Castricum – Haarlem – Haarlemmermeer – Heemskerk – Heerhugowaard – Hoofddorp – Hoorn – IJmuiden – Koog aan de Zaan – Krommenie – Oostzaan – Purmerend – Uitgeest – Westzaan – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaanstad – Zaanstreek
Google-Beoordeling
4.5
Gebaseerd op 15 recensies
js_loader