Incassobureau Hoorn

Incassobureau Hoorn

Normaal gesproken staat er tegenover een geleverde dienst of product een betaling. Desalniettemin kan het gebeuren dat u een klant heeft die, zelfs na meerdere aanmaningen, niet betaalt. Een incassobureau in Hoorn geeft u waar u recht op heeft. Bent u op zoek naar een incassobureau Hoorn? Koning en de Raadt vergroot de kans op betaling tot wel 90%!

Als we het hebben over een incasso, bedoelen we een openstaande factuur of betaling. Klanten die weigeren te betalen, ondanks de meerdere aanmaningen van een incassobureau… Spijtig genoeg, krijgt vroeg of laat iedere ondernemer hier mee te maken. Heeft u hier ook mee te maken en ervaart u problemen met betalingen? Een minnelijk incasso traject starten is een goed begin om te krijgen waar u recht op heeft.

Contactgegevens

Roode Wildemanweg 25
1521 PZ  WORMERVEER

T: 075 – 640 76 26
E: info@koningenderaadt.nl
www.koningenderaadt.nl


Gratis incasso plaatsen

Om kennis te maken met incassobureau Koning en de raadt Hoorn, behandelen we uw eerste incassozaak in het minnelijke traject volledig zonder kosten. Dit doen we zodat je kennis maakt met ons en onze werkwijze. Er zitten dan ook geen informatie- en dossierkosten hieraan verbonden.

Incassobureau Hoorn voor particulieren en bedrijven

Incassobureau Koning en de Raadt in Hoorn stelt incasso diensten beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven. Wanneer u particulier bent, kan de inzet van Koning en de Raadt erg toepasselijk zijn, omdat we hulp kunnen bieden in verschillende situaties. Het niet krijgen van alimentatiegeld, het niet ontvangen van huur of het verhelpen van misstanden omtrent geldzaken met vrienden en familie.

U kunt met uw bedrijf ons inschakelen voor het innen van openstaande rekeningen. Het kan zo zijn dat u zelf geen tijd heeft om te bemiddelen, of u wil de juiste klantrelatie behouden. Ook kunt u de diensten van Koning en de Raadt inschakelen als u hulp nodig heeft met het bijhouden van uw debiteurenbeheer.

Waarom Koning en De Raadt?

 •  Snel en doeltreffend incasseren
 •  Eén aanspreekpunt en geen abonnement
 •  Eigen juristen en duidelijk advies
 •  No cure, no pay + directe uitbetaling
 •  Online inzage in lopende en gesloten dossiers

Neem contact met ons op

Wij van Koning en De Raadt willen u graag helpen waar mogelijk. Onze incasso- en juridische specialisten staan voor u klaar en zijn beschikbaar voor al uw vragen! Wilt u meer weten over onze dienstverlening of heeft u vragen voor ons? Neem dan contact met ons op, wij denken graag vrijblijvend met u mee!

Voordelen inschakelen van Koning en de Raadt in Hoorn

U bent dusdanig gefrustreerd door de situatie met uw debiteur, dat u niet meer open staat voor het aanhoren van de debiteur. In dit geval is het inschakelen van een incassobureau in Hoorn erg handig. Koning en de Raadt vergroot de kans op betaling en bemiddelt de klantrelatie. We zorgen er ook voor dat u tijd overhoudt om te investeren in andere delen van uw onderneming, in plaats van dat uzelf al uw tijd besteedt aan bemiddelden. Daarbij is het belangrijk om te vermelden dat we werken met het no cure no pay principe.

Minnelijke incasso Hoorn

Zodra u Koning en de Raadt inschakelt, gaan wij meteen voor u aan de slag. Uw debiteur wordt direct benadert. Wordt er niet gereageerd op deze benadering? Dan zullen we binnen twee werkdagen bellen, want een beller incasseert sneller. Op deze manier weten wij precies wat er aan de hand is en kunnen we de beste afspraken maken. De lijn tussen u en onze werknemers houden wij zo kort mogelijk, op elk gewenst moment kunt u uw eigen contactpersoon om een advies of update vragen. De klant is Koning!

Gerechtelijke incasso Hoorn

Een vordering valt niet altijd binnen het minnelijke traject te incasseren. Er kan dan gekozen worden voor een gerechtelijk procedure. Koning en de Raadt kan u ook op dit gebied helpen. Van dagvaarding tot aan de juridische ondersteuning, wij alle procedures voor u verzorgen. Vooraf kan dit samen met u besproken worden en kunnen wij u een gedegen advies geven inzake de risico’s, opbrengsten en de kosten.

Afdrachten

Koning en de Raadt levert de grootst mogelijke inspanning om uw facturen betaald te krijgen en is zich er ook zeer bewust van dat het uw geld is dat wij incasseren. Wij wachten dan ook niet tot de gehele vordering is voldaan, maar betalen uw geïncasseerde bedragen direct aan u uit.

Veelgestelde vragen

Een incassobureau helpt bij het innen van schulden voor anderen. Als iemand een rekening niet betaalt, kan een incassobureau ingeschakeld worden om de betaling te regelen of juridische stappen te ondernemen.

wilt u meer weten? Lees dan onze blog: Wat is een incassobureau?

Een incassobureau werkt door openstaande schulden te innen voor hun opdrachtgevers. Hier is een stapsgewijze uitleg van hoe dit proces meestal werkt:

 1. Opdracht: Een bedrijf of persoon huurt het bureau in om een onbetaalde schuld te innen.
 2. Contact: Het bureau benadert de debiteur, meestal met een aanmaning, om betaling te eisen.
 3. Betalingsregeling: Het bureau probeert een regeling te treffen voor de betaling.
 4. Juridische stappen: Als betaling uitblijft, kan het bureau overwegen juridische acties te ondernemen.

Ze moeten hierbij de wettelijke regels volgen.

wilt u meer weten? Lees dan onze blog:
Hoe werkt een incassobureau?

Ja, als zelfstandige zonder personeel (ZZP’er) kun je een incassobureau inschakelen om openstaande vorderingen te innen. Een incassobureau is gespecialiseerd in het innen van onbetaalde facturen en kan je helpen om achterstallige betalingen te ontvangen van klanten of debiteuren die hun verplichtingen niet nakomen.

Wilt u meer weten? Lees dan onze blog:
Hoe een incassobureau inschakelen als ZZP’er

No Cure No Pay incasso is een term die wordt gebruikt in de incassobranche om een specifiek tariefmodel te beschrijven dat incassodiensten aanbiedt. Het houdt in dat een incassobureau alleen kosten in rekening brengt als ze erin slagen om met succes de verschuldigde schuld te innen.

Wilt u meer weten? Lees dan onze blog:
No Cure No Pay incasso, hoe werkt dat?

Ja, je kunt een incassobureau eenmalig inschakelen voor het innen van een specifieke schuld.

Veel incassobureaus bieden diensten per geval aan zonder dat je een doorlopende overeenkomst nodig hebt. Je kunt contact opnemen met ons om de voorwaarden en kosten te bespreken.

Wil je meer weten? Lees dan onze blog:
Wanneer een incassobureau inschakelen?

Wanneer uw klant de factuur niet betaald zijn er vier stappen die u kunt volgen: 

 1. Telefonisch contact opnemen met de debiteur.
 2. Opstellen van een betalingsregeling.
 3. Herinnering sturen gevolgd door een sommatiebrief.
 4. Een jurist of incassobureau inschakelen.

Wilt u meer weten? Lees dan onze blog:
Mijn klant betaalt niet, wat nu? 

Staat uw vraag er niet bij?
Bekijk dan eens onze blog  >

Op zoek naar de betekenis van een begrip?
Bekijk dan eens onze begrippenlijst >

Of liever direct contact opnemen?
Neem direct contact op >

Koning en De Raadt bij u in de buurt

Regio Noord:

Noord-Holland – Alkmaar – Amsterdam – Assendelft – Beverwijk – Castricum – Haarlem – Haarlemmermeer – Heemskerk – Heerhugowaard – Hoofddorp – Hoorn – IJmuiden – Koog aan de Zaan – Krommenie – Oostzaan – Purmerend – Uitgeest – Westzaan – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaanstad – Zaanstreek
Google-Beoordeling
4.5
Gebaseerd op 15 recensies
js_loader