Juridisch Advies

Heeft u juridisch advies nodig op het gebied van huurrecht, ondernemingsrecht of executierecht? Kom naar Koning en De Raadt Incasso en Juristen! Een juridisch oriënterend gesprek van 1 uur biedt al inzicht in uw kansen. Een vast contactpersoon en een persoonlijke benadering zult u waarderen! Meer dan 15 jaar juridische ervaring is de degelijke basis bij het vinden van een oplossing voor uw vraag. Ontvang advies van een van onze ervaren juristen!

Koning en De Raadt Incasso en Juristen heeft betaalbare tarieven vanwege lage overheadkosten. Bovendien heeft Koning en De Raadt Incasso en Juristen gekozen voor een persoonlijke en transparante manier van communiceren. Ons kantoor is informeel en laagdrempelig. Voor u betekent dit, dat u het beste advies krijgt tegen de beste prijs. Koning en de Raadt Juristen en Incasso gaat direct voor u aan de slag.

Koning en De Raadt - Juridisch advies- Juridisch adviseur staat met armen over elkaar

Huurrecht

Koning en de Raadt kunnen u adviseren en ondersteunen in diverse scenario’s op het gebied van huurrecht of het nu gaat om woonruimte of bedrijfsruimte.

Ondernemingsrecht

Koning en De Raadt Incasso en Juristen maakt contracten voor u en beoordeelt uw bestaande of opgestelde contracten. U kunt daarbij denken aan:

  • Algemene voorwaarden
  • Overeenkomsten tot opdracht
  • Samenwerkingsovereenkomsten

Executierecht

Heeft u een vonnis of een vordering op iemand en lost diegene zijn schuld niet in? Dan schakelt u Koning en de Raadt Incasso en Juristen in om de schuld te innen.

Juridisch advies bij u in de buurt

Regio Noord:

Noord-Holland – Alkmaar – Amsterdam – Assendelft – Beverwijk – Castricum – Haarlem – Haarlemmermeer – Heemskerk – Heerhugowaard – Hoofddorp – Hoorn – IJmuiden – Koog aan de Zaan – Krommenie – Oostzaan – Purmerend – Uitgeest – Westzaan – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaanstad – Zaanstreek

Google-Beoordeling
4.5
Gebaseerd op 15 recensies
js_loader