Over Koning en De Raadt

Als u financiële zekerheid wilt hebben, kiest u voor Koning en de Raadt Incasso Specialisten! Wij zijn al incasso specialist sinds 1985 en doen dit al jaren lang met liefde! Met onze uiterst complete en hoogwaardige diensten en producten kunt u uw debiteurenrisico minimaliseren. Wij kunnen u tijdens het gehele traject terzijde staan. Wij leveren handelsinformatie over potentiële klanten en incasseren uw uitstaande vorderingen. Hiermee bieden wij u een totaalpakket dat inspeelt op de steeds veranderende behoeften van de markt.

Onze werkwijze is snel en flexibel, onze professionals kiezen voor elke zaak de juiste strategie met maar één doel… het beste resultaat bereiken! Mede daarom hebben wij ook diverse juristen met specialisaties in huurrecht, incasso, executierecht en contractrecht.

Persoonlijk contact staat hoog bij ons in het vaandel. U krijgt een vast contactpersoon waarbij u altijd terecht kunt voor vragen, opmerkingen en meer. Zo heeft u eenvoudig inzicht in uw zaken zonder er zelf dagelijks mee aan de gang te zijn.

Koning en De Raadt maakt gebruik van een softwaresysteem waarbij u kunt inloggen en indien gewenst kunt meekijken en zelf uw incasso zaak kunt invoeren.

Koning en De Raadt - Het team van Koning en De Raadt die de handen in een slaan

Waarom Koning en De Raadt?

Neem contact met ons op

Wij van Koning en De Raadt willen u graag helpen waar mogelijk. Onze service staat voor u klaar en is beschikbaar voor al uw vragen! Dus wilt u meer weten over onze dienstverlening of heeft u vragen voor ons? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Google-Beoordeling
4.5
Gebaseerd op 15 recensies
js_loader