Incassobureau Drechtsteden

Incassobureau Drechtsteden

Normaal gesproken staat er tegenover een geleverde dienst of product een betaling, toch kan het wel eens voor komen dat u te maken krijgt met een klant die zelfs na meerdere aanmaningen niet betaalt. Een incassobureau helpt u om ervoor te zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft. Dus zoekt u een incassospecialist in Drechtsteden? Het inschakelen van incassobureau Koning en de Raadt vergroot uw kansen op betaling met wel 90%!

Klanten die weigeren te betalen, ondanks het herhaaldelijk sturen van een aanmaningen door een incassobureau… Helaas zal iedere ondernemer ooit te maken krijgen met mensen die niet betalen. Ervaart u dit probleem nu ook? Als er wordt gesproken over een incasso, dan spreken we over een openstaande factuur. Een minnelijke incasso is een goed begin om het geld te krijgen waar u recht op heeft.

Contactgegevens

Nieuwland Parc 313
2952 DD ALBLASSERDAM

T: 085 – 27 35 121
E: info@koningenderaadt.nl
www.koningenderaadt.nl


Gratis incasso plaatsen

Incassobureau Drechtsteden Koning en de Raadt wilt u graag laten kennismaken met de werkwijze. Daarom behandelen wij uw eerste incassozaak in het minnelijke traject volledig gratis. Geen dossierkosten en geen informatiekosten als er niets voor u wordt geïncasseerd.

Incassobureau Drechtsteden voor particulieren en bedrijven

Koning en de Raadt in Drechtsteden is zowel in te zetten voor particulieren als bedrijven, we zijn gespecialiseerd in beide. U als particulier kunt ons gebruiken en inschakelen voor diverse situaties. Denk hierbij aan het niet ontvangen van rechtmatig geld, zoals het niet ontvangen van alimentatiegeld. Verder kan u ook belazerd worden door uw verhuurder, of verhuurt u zelf uw woning en weigert de bewoner te betalen. Geldzaken tussen vrienden en familie kunnen ook vaak voor problemen zorgen. Schakel Koning en de Raadt in voor een goede afloop van zaken!

Daarnaast helpt Koning en de Raadt ook bedrijven, bij bijvoorbeeld het innen van openstaande rekeningen. Koning en de Raadt int niet alleen openstaande rekeningen, u kunt Koning en de Raadt ook inschakelen als u hulp nodig heeft bij het bijhouden van het debiteurenbeheer. Het kan namelijk zo zijn dat u daar simpelweg geen tijd voor heeft, of de klantrelatie wilt behouden.

Waarom Koning en De Raadt?

 •  Snel en doeltreffend incasseren
 •  Eén aanspreekpunt en geen abonnement
 •  Eigen juristen en duidelijk advies
 •  No cure, no pay + directe uitbetaling
 •  Online inzage in lopende en gesloten dossiers

Neem contact met ons op

Wij van Koning en De Raadt willen u graag helpen waar mogelijk. Onze incasso- en juridische specialisten staan voor u klaar en zijn beschikbaar voor al uw vragen! Wilt u meer weten over onze dienstverlening of heeft u vragen voor ons? Neem dan contact met ons op, wij denken graag vrijblijvend met u mee!

Voordelen inschakelen van Koning en de Raadt in Drechtsteden

U staat niet meer open voor een fatsoenlijk gesprek met uw debiteur, omdat deze situatie u in een situatie bent beland die u erg gefrustreerd heeft gemaakt. In dit geval zijn er veel voordelen aan het contact opnemen met een incassobureau uit Drechtsteden. De betalingsmogelijkheden nemen toeen de professionele bemiddeling van Koning en de Raadt houdt de klantrelatie ongewijzigd. Nu kunt u uw energie, zonder tussenkomst, aan andere activiteiten besteden. Bovendien volgt Koning en de Raadt het principe van no cure no pay.

Minnelijke incasso Drechtsteden

Bij het inschakelen van Koning en de Raadt gaan wij meteen voor u aan de slag. Uw debiteur wordt direct in gebreke gesteld. Een beller incasseert sneller. Mochten wij dus geen gehoor krijgen na een paar werkdagen, zullen we de debiteur telefonisch bereiken. Hierdoor weten we precies wat er aan de hand is. Vervolgens maken we passende afspraken. Bovendien kunt u op elk gewenst moment om een update of advies vragen. We zorgen er namelijk voor dat de lijn tussen u en onze werknemers erg dun is, hierdoor weet u altijd wat er zich afspeelt.

Gerechtelijke incasso Drechtsteden

Het kan zijn dat een vordering niet in het minnelijke traject te incasseren is. Er kan voor een gerechtelijke procedure gekozen worden. Ook dan kunt u Koning en de Raadt inschakelen. Van dagvaarding tot aan de juridische ondersteuning, wij kunnen de gehele procedure voor u verzorgen. Vooraf kan dit samen met u besproken worden en kunnen wij u een gedegen advies geven inzake de risico’s, opbrengsten en de kosten.

Afdrachten

Koning en de Raadt doet zijn uiterste best om ervoor te zorgen dat alle openstaande rekeningen worden betaald. Ook zijn wij er ons zeer van bewust dat het uw geld is die wij incasseren. We zullen hierom ook nooit wachten op de gehele vordering, we betalen de geïncasseerde bedragen direct!

Veelgestelde vragen

Een incassobureau helpt bij het innen van schulden voor anderen. Als iemand een rekening niet betaalt, kan een incassobureau ingeschakeld worden om de betaling te regelen of juridische stappen te ondernemen.

wilt u meer weten? Lees dan onze blog: Wat is een incassobureau?

Een incassobureau werkt door openstaande schulden te innen voor hun opdrachtgevers. Hier is een stapsgewijze uitleg van hoe dit proces meestal werkt:

 1. Opdracht: Een bedrijf of persoon huurt het bureau in om een onbetaalde schuld te innen.
 2. Contact: Het bureau benadert de debiteur, meestal met een aanmaning, om betaling te eisen.
 3. Betalingsregeling: Het bureau probeert een regeling te treffen voor de betaling.
 4. Juridische stappen: Als betaling uitblijft, kan het bureau overwegen juridische acties te ondernemen.

Ze moeten hierbij de wettelijke regels volgen.

wilt u meer weten? Lees dan onze blog:
Hoe werkt een incassobureau?

Ja, als zelfstandige zonder personeel (ZZP’er) kun je een incassobureau inschakelen om openstaande vorderingen te innen. Een incassobureau is gespecialiseerd in het innen van onbetaalde facturen en kan je helpen om achterstallige betalingen te ontvangen van klanten of debiteuren die hun verplichtingen niet nakomen.

Wilt u meer weten? Lees dan onze blog:
Hoe een incassobureau inschakelen als ZZP’er

No Cure No Pay incasso is een term die wordt gebruikt in de incassobranche om een specifiek tariefmodel te beschrijven dat incassodiensten aanbiedt. Het houdt in dat een incassobureau alleen kosten in rekening brengt als ze erin slagen om met succes de verschuldigde schuld te innen.

Wilt u meer weten? Lees dan onze blog:
No Cure No Pay incasso, hoe werkt dat?

Ja, je kunt een incassobureau eenmalig inschakelen voor het innen van een specifieke schuld.

Veel incassobureaus bieden diensten per geval aan zonder dat je een doorlopende overeenkomst nodig hebt. Je kunt contact opnemen met ons om de voorwaarden en kosten te bespreken.

Wil je meer weten? Lees dan onze blog:
Wanneer een incassobureau inschakelen?

Wanneer uw klant de factuur niet betaald zijn er vier stappen die u kunt volgen: 

 1. Telefonisch contact opnemen met de debiteur.
 2. Opstellen van een betalingsregeling.
 3. Herinnering sturen gevolgd door een sommatiebrief.
 4. Een jurist of incassobureau inschakelen.

Wilt u meer weten? Lees dan onze blog:
Mijn klant betaalt niet, wat nu? 

Staat uw vraag er niet bij?
Bekijk dan eens onze blog  >

Op zoek naar de betekenis van een begrip?
Bekijk dan eens onze begrippenlijst >

Of liever direct contact opnemen?
Neem direct contact op >

Koning en De Raadt bij u in de buurt

Regio Noord:

Noord-Holland – Alkmaar – Amsterdam – Assendelft – Beverwijk – Castricum – Haarlem – Haarlemmermeer – Heemskerk – Heerhugowaard – Hoofddorp – Hoorn – IJmuiden – Koog aan de Zaan – Krommenie – Oostzaan – Purmerend – Uitgeest – Westzaan – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaanstad – Zaanstreek
Google-Beoordeling
4.5
Gebaseerd op 15 recensies
js_loader