Incassobureau Ridderkerk

Incassobureau Ridderkerk

In het algemeen staat er tegenover een geleverde dienst of product een betaling. Maar het kan alsnog voor komen u klanten heeft die ondanks herhaaldelijke aanmaningen maar niet betalen. Met behulp van een incassobureau krijgt u waar u recht op heeft. Bent u op zoek naar een incassospecialist in Ridderkerk? Met het inschakelen van Koning en de Raadt wordt u kans op betaling vergroot tot wel 90%!

Als er wordt gesproken over een incasso, dan hebben wij het over een openstaande factuur. Klanten die niet willen betalen, ondanks meerdere herinneringen en aanmaningen van een incassobureau… Iedere ondernemer krijgt hier helaas ooit wel eens mee te maken. Zijn dit herkenbare problemen? Het starten met een minnelijke incasso is een goed begin om toch het geld te krijgen waar u recht op heeft.

Contactgegevens

Nieuwland Parc 313
2952 DD ALBLASSERDAM

T: 085 – 27 35 121
E: info@koningenderaadt.nl
www.koningenderaadt.nl


Gratis incasso plaatsen

Incassobureau Ridderkerk Koning en de Raadt wilt u graag laten zien wat de werkwijze is. Om kennis te maken behandelen wij uw eerste incassozaak in het minnelijke traject volledig gratis. Geen dossierkosten en geen informatiekosten als er niets voor u wordt geïncasseerd.

Incassobureau Ridderkerk voor particulieren en bedrijven

Zowel particulieren als bedrijven kunnen Koning en de Raadt inschakelen. Wanneer u particulier bent, kan de inzet van Koning en de Raadt van pas komen bij verschillende situaties, zoals het niet krijgen van alimentatiegeld, terwijl u daar recht op heeft. Het kan ook zo zijn dat u een kamer verhuurt en de bewoner weigert te betalen. Ook geldzaken tussen vrienden of familie kunnen voor komen, als u bijvoorbeeld geld heeft uitgeleend en het nu niet volgens de afspraken terugkrijgt.

Heeft u een bedrijf? Dan kunt u ons inschakelen bij het innen van openstaande rekeningen. Het kan zijn dat u daar geen tijd voor heeft, of op een juiste manier de klantrelatie wilt behouden. Naast het innen van rekeningen kunt u Koning en de Raadt ook inschakelen als u hulp nodig heeft bij het bijhouden van het debiteurenbeheer.

Waarom Koning en De Raadt?

  •  Snel en doeltreffend incasseren
  •  Eén aanspreekpunt en geen abonnement
  •  Eigen juristen en duidelijk advies
  •  No cure, no pay + directe uitbetaling
  •  Online inzage in lopende en gesloten dossiers

Neem contact met ons op

Wij van Koning en De Raadt willen u graag helpen waar mogelijk. Onze incasso- en juridische specialisten staan voor u klaar en zijn beschikbaar voor al uw vragen! Wilt u meer weten over onze dienstverlening of heeft u vragen voor ons? Neem dan contact met ons op, wij denken graag vrijblijvend met u mee!

Voordelen inschakelen van Koning en de Raadt in Ridderkerk

Door de situatie met uw debiteur zijn frustraties ontstaan, waardoor u niet meer open staat voor een verdere discussie met uw debiteur. In dit geval biedt het inschakelen van een incassobureau in Ridderkerk veel voordelen. De kans op betaling wordt vergroot en door de professionele bemiddeling van Koning en de Raadt kan de klantenrelatie toch intact blijven. U hoeft uw energie nu niet meer in de bemiddeling te steken, maar in andere werkzaamheden waarmee u bezig wilt zijn. Daarnaast werkt Koning en de Raadt volgens het no cure no pay principe.

Minnelijke incasso Ridderkerk

Koning en de Raadt gaan meteen voor u aan de slag wanneer u ons inschakelt. Uw debiteur wordt direct in gebreke gesteld. Wordt er niet gereageerd? Binnen twee werkdagen bellen wij uw debiteur, want een beller incasseert sneller. Zo weten wij precies wat er aan de hand is en kunnen er passende afspraken gemaakt worden. De lijn tussen u en onze medewerkers houden wij zo kort mogelijk, zodat u op elk gewenst moment uw eigen contactpersoon om advies of een update kan vragen.

Gerechtelijke incasso Ridderkerk

Het kan zijn dat een vordering niet in het minnelijke traject te incasseren is. Er kan voor een gerechtelijke procedure gekozen worden. In dit geval kunt u Koning en de Raadt ook inschakelen. Van dagvaarding tot aan de juridische ondersteuning, wij kunnen de gehele procedure voor u verzorgen. Vooraf kan dit samen met u besproken worden en kunnen wij u een gedegen advies geven inzake de risico’s, opbrengsten en de kosten.

Afdrachten

Koning en de Raadt levert de grootst mogelijke inspanning om uw facturen betaald te krijgen en is zich er ook zeer bewust van dat het uw geld is dat wij incasseren. Wij wachten dan ook niet tot de gehele vordering is voldaan, maar betalen uw geïncasseerde bedragen direct aan u uit.

Koning en De Raadt bij u in de buurt

Regio Noord:

Noord-Holland – Alkmaar – Amsterdam – Assendelft – Beverwijk – Castricum – Haarlem – Haarlemmermeer – Heemskerk – Heerhugowaard – Hoofddorp – Hoorn – IJmuiden – Koog aan de Zaan – Krommenie – Oostzaan – Purmerend – Uitgeest – Westzaan – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaanstad – Zaanstreek
Google-Beoordeling
4.4
Gebaseerd op 14 recensies
js_loader