Incassobureau Schiedam

Incassobureau Schiedam

U levert een dienst of product en in ruil daarvoor betaalt de klant geld. Het kan echter wel eens voor komen dat u geen geld ontvangt van de klant, maar wel uw product of dienst hebt geleverd. U krijgt met behulp van een incassobureau hetgeen waar u recht op heeft. Bent u hierdoor op zoek naar een incassobureau en specialist in Schiedam? Met het inschakelen van Koning en de Raadt worden uw kansen op betaling tot wel 90% vergroot!

Wanneer we spreken over een incasso, bedoelen we een openstaande factuur. Klanten die weigeren te betalen, zelfs meerdere herinneringen en aanmaningen van een incassobureau brengen geen succes… Triest maar waar, haast iedere ondernemer zal hier mee te maken krijgen. Heb jij op dit moment last van een wanbetaler? Het aangaan van een minnelijk incasso traject is een goed begin!

Contactgegevens

Nieuwland Parc 313
2952 DD ALBLASSERDAM

T: 085 – 27 35 121
E: info@koningenderaadt.nl
www.koningenderaadt.nl


Gratis incasso plaatsen

Incassobureau Schiedam Koning en de Raadt wilt u graag laten kennismaken met de werkwijze. Daarom behandelen wij uw eerste incassozaak in het minnelijke traject volledig gratis. Geen dossierkosten en geen informatiekosten als er niets voor u wordt geïncasseerd.

Incassobureau Schiedam voor particulieren en bedrijven

Koning en de Raadt in Schiedam is voor zowel particulieren als bedrijven in te zetten. Als particulier kan de inschakeling van Koning en de Raadt van pas komen bij verschillende situaties, zoals het krijgen van levensonderhoud geld. Het kan ook zo zijn dat u een kamer verhuurt en de bewoner steeds ‘vergeet’ te betalen. Ook geldzaken tussen vrienden of familie kunnen gecompliceerd raken, als u bijvoorbeeld geld heeft uitgeleend en het nu niet volgens de afspraken terugkrijgt.

Geen tijd voor het innen van schulden of wil je ten alle tijden de juiste klant relatie behouden? Koning en de Raadt helpt ook bedrijven met het innen van openstaande rekeningen. Naast het innen van schulden, kunt u Koning en de Raadt ook inschakelen als u problemen ervaart met het bijhouden van een debiteurenbeheer.

Waarom Koning en De Raadt?

 •  Snel en doeltreffend incasseren
 •  Eén aanspreekpunt en geen abonnement
 •  Eigen juristen en duidelijk advies
 •  No cure, no pay + directe uitbetaling
 •  Online inzage in lopende en gesloten dossiers

Neem contact met ons op

Wij van Koning en De Raadt willen u graag helpen waar mogelijk. Onze incasso- en juridische specialisten staan voor u klaar en zijn beschikbaar voor al uw vragen! Wilt u meer weten over onze dienstverlening of heeft u vragen voor ons? Neem dan contact met ons op, wij denken graag vrijblijvend met u mee!

Voordelen inschakelen van Koning en de Raadt in Schiedam

U staat niet meer open voor de argumenten van uw debiteur, want de situatie heeft u eigenlijk zwaar gefrustreerd gemaakt. In dit geval biedt het inschakelen van een incassobureau in Schiedam veel voordelen. De kans op betaling wordt vergroot en door de professionele bemiddeling van Koning en de Raadt kan de klantenrelatie toch intact blijven. Uw energie kunt u nu in andere werkzaamheden stoppen, in plaats van uzelf bezig te houden met de bemiddeling. Bovendien werkt Koning en de Raadt volgens het no cure no pay principe.

Minnelijke incasso Schiedam

Op zoek naar een incassobureau dat direct actie onderneemt? Incassobureau Koning en de Raadt gaat meteen voor u aan de slag. Uw debiteur wordt gelijk benadert. Mocht er geen gehoor worden gegeven aan ons eerste geluid, dan zullen we na een paar werkdagen uw debiteur telefonisch bereiken. Een beller incasseert sneller. Door onze kennis, ervaring en methodes weten we al snel waar het probleem ligt en zullen we een passend oplossing bieden. De lijn tussen u en onze werknemers is erg dun, hierdoor kunt u altijd om informatie vragen bij uw eigen contactpersoon.

Gerechtelijke incasso Schiedam

Niet alle zaken vallen binnen een minnelijk incasso traject te innen, in zo’n geval kan er voor een gerechtelijk proces gekozen worden. Ook in het geval van een gerechtelijke incasso helpen we u graag. We voorzien u van juridische ondersteuning en advies, maar verzorgen ook het gehele proces. Vooraf bespreken we wat de risico’s, baten en kosten zijn. Op basis hiervan voorzien we u van een advies.

Afdrachten

Koning en de Raadt levert de grootst mogelijke inspanning om uw facturen betaald te krijgen en is zich er ook zeer bewust van dat het uw geld is dat wij incasseren. Wij wachten dan ook niet tot de gehele vordering is voldaan, maar betalen uw geïncasseerde bedragen direct aan u uit.

Veelgestelde vragen

Een incassobureau helpt bij het innen van schulden voor anderen. Als iemand een rekening niet betaalt, kan een incassobureau ingeschakeld worden om de betaling te regelen of juridische stappen te ondernemen.

wilt u meer weten? Lees dan onze blog: Wat is een incassobureau?

Een incassobureau werkt door openstaande schulden te innen voor hun opdrachtgevers. Hier is een stapsgewijze uitleg van hoe dit proces meestal werkt:

 1. Opdracht: Een bedrijf of persoon huurt het bureau in om een onbetaalde schuld te innen.
 2. Contact: Het bureau benadert de debiteur, meestal met een aanmaning, om betaling te eisen.
 3. Betalingsregeling: Het bureau probeert een regeling te treffen voor de betaling.
 4. Juridische stappen: Als betaling uitblijft, kan het bureau overwegen juridische acties te ondernemen.

Ze moeten hierbij de wettelijke regels volgen.

wilt u meer weten? Lees dan onze blog:
Hoe werkt een incassobureau?

Ja, als zelfstandige zonder personeel (ZZP’er) kun je een incassobureau inschakelen om openstaande vorderingen te innen. Een incassobureau is gespecialiseerd in het innen van onbetaalde facturen en kan je helpen om achterstallige betalingen te ontvangen van klanten of debiteuren die hun verplichtingen niet nakomen.

Wilt u meer weten? Lees dan onze blog:
Hoe een incassobureau inschakelen als ZZP’er

No Cure No Pay incasso is een term die wordt gebruikt in de incassobranche om een specifiek tariefmodel te beschrijven dat incassodiensten aanbiedt. Het houdt in dat een incassobureau alleen kosten in rekening brengt als ze erin slagen om met succes de verschuldigde schuld te innen.

Wilt u meer weten? Lees dan onze blog:
No Cure No Pay incasso, hoe werkt dat?

Ja, je kunt een incassobureau eenmalig inschakelen voor het innen van een specifieke schuld.

Veel incassobureaus bieden diensten per geval aan zonder dat je een doorlopende overeenkomst nodig hebt. Je kunt contact opnemen met ons om de voorwaarden en kosten te bespreken.

Wil je meer weten? Lees dan onze blog:
Wanneer een incassobureau inschakelen?

Wanneer uw klant de factuur niet betaald zijn er vier stappen die u kunt volgen: 

 1. Telefonisch contact opnemen met de debiteur.
 2. Opstellen van een betalingsregeling.
 3. Herinnering sturen gevolgd door een sommatiebrief.
 4. Een jurist of incassobureau inschakelen.

Wilt u meer weten? Lees dan onze blog:
Mijn klant betaalt niet, wat nu? 

Staat uw vraag er niet bij?
Bekijk dan eens onze blog  >

Op zoek naar de betekenis van een begrip?
Bekijk dan eens onze begrippenlijst >

Of liever direct contact opnemen?
Neem direct contact op >

Koning en De Raadt bij u in de buurt

Regio Noord:

Noord-Holland – Alkmaar – Amsterdam – Assendelft – Beverwijk – Castricum – Haarlem – Haarlemmermeer – Heemskerk – Heerhugowaard – Hoofddorp – Hoorn – IJmuiden – Koog aan de Zaan – Krommenie – Oostzaan – Purmerend – Uitgeest – Westzaan – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaanstad – Zaanstreek
Google-Beoordeling
4.3
Gebaseerd op 15 recensies
js_loader