Incassobureau Westzaan

Incassobureau Westzaan

Er wordt normaal gesproken betaald voor een geleverde dienst of product. Het kan echter voorkomen dat u klanten heeft die ondanks herhaalde herinneringen niet betalen. Met behulp van een incassobureau krijgt u waar u recht op heeft. Bent u op zoek naar een incassospecialist in Westzaan? Met het inschakelen van Koning en de Raadt wordt u kans op betaling vergroot tot wel 90%!

Als we het hebben over een incasso, hebben we het over een openstaande factuur. Klanten die weigeren te betalen, ondanks meerdere herinneringen van een incassobureau… Elke ondernemer zal hier helaas wel eens mee te maken krijgen. Ervaar jij ook deze problemen? Starten met een minnelijke incasso is een goed begin om het geld te krijgen waar u recht op heeft.

Contactgegevens

Roode Wildemanweg 25
1521 PZ  WORMERVEER

T: 075 – 640 76 26
E: info@koningenderaadt.nl
www.koningenderaadt.nl


Gratis incasso plaatsen

Incassobureau Westzaan Koning en de Raadt laat u graag de werkwijze zien. Om kennis te maken behandelen wij uw eerste incasso zaak volledig kosteloos in het minnelijke proces. Geen dossierkosten en geen informatiekosten als er niets voor u wordt opgehaald.

Incassobureau Westzaan voor particulieren en bedrijven

Koning en de Raadt in Westzaan is in te schakelen voor zowel particulieren als bedrijven. Bent u een particulier, dan kunnen de inspanningen van Koning en de Raadt in verschillende situaties van pas komen, zoals het niet ontvangen van alimentatiegeld terwijl u daar recht op heeft. Het kan ook zijn dat u een kamer verhuurt en de bewoner weigert te betalen. Geldzaken tussen vrienden of familie kunnen ook voorkomen, bijvoorbeeld als u geld heeft uitgeleend en u krijgt het volgens de afspraken niet terug.

Bij bedrijven kunt u ons inschakelen bij het innen van openstaande rekeningen. Het kan zijn dat u daar geen tijd voor heeft, of op een juiste manier de klantrelatie wilt behouden. Naast het innen van rekeningen kunt u Koning en de Raadt ook inschakelen als u hulp nodig heeft bij het bijhouden van het debiteurenbeheer.

Waarom Koning en De Raadt?

  •  Snel en doeltreffend incasseren
  •  Eén aanspreekpunt en geen abonnement
  •  Eigen juristen en duidelijk advies
  •  No cure, no pay + directe uitbetaling
  •  Online inzage in lopende en gesloten dossiers

Neem contact met ons op

Wij van Koning en De Raadt willen u graag helpen waar mogelijk. Onze incasso- en juridische specialisten staan voor u klaar en zijn beschikbaar voor al uw vragen! Wilt u meer weten over onze dienstverlening of heeft u vragen voor ons? Neem dan contact met ons op, wij denken graag vrijblijvend met u mee!

Voordelen inschakelen van Koning en de Raadt in Westzaan

De situatie met uw debiteur maakt u erg gefrustreerd en u staat niet meer open voor het argument van uw debiteur. In dit geval biedt de betrokkenheid van een incassobureau in Westzaan veel voordelen. De kans op betaling wordt vergroot en dankzij de professionele bemiddeling van Koning en de Raadt kunt u uw relatie intact houden. U kunt uw energie ook in andere activiteiten steken in plaats van de bemiddeling. Daarnaast werkt Koning en de Raadt volgens het principe no cure no pay.

Minnelijke incasso Westzaan

Zodra u Koning en de Raadt inschakelt, zullen wij u onmiddellijk van dienst zijn. Uw debiteur wordt direct in gebreke gesteld. Wordt er niet gereageerd? Wij bellen uw debiteur binnen twee werkdagen op, want een beller incasseert sneller. Op deze manier weten wij precies wat er aan de hand is en kunnen er passende afspraken gemaakt worden. Wij doen ons best om de lijn tussen u en onze medewerkers zo kort mogelijk te houden, op elk gewenst moment kunt u uw eigen contactpersoon om advies of een update vragen.

Gerechtelijke incasso Westzaan

Vorderingen kunnen soms niet in het minnelijke traject geïncasseerd worden. Er kan voor een gerechtelijke procedure gekozen worden. In dit geval kunt u Koning en de Raadt ook inschakelen. Van dagvaarding tot aan de juridische ondersteuning, wij kunnen de gehele procedure voor u afhandelen. Vooraf kan dit samen met u besproken worden en kunnen wij u een gedegen advies geven inzake de risico’s, opbrengsten en de kosten.

Afdrachten

Koning en de Raadt doet er alles aan om uw facturen betaald te krijgen en is zich er ook zeer bewust van dat het uw geld is dat wij incasseren. Wij wachten dus niet tot de gehele vordering is voldaan, maar betalen uw geïncasseerde bedragen meteen aan u uit.

Koning en De Raadt bij u in de buurt

Regio Noord:

Noord-Holland – Alkmaar – Amsterdam – Assendelft – Beverwijk – Castricum – Haarlem – Haarlemmermeer – Heemskerk – Heerhugowaard – Hoofddorp – Hoorn – IJmuiden – Koog aan de Zaan – Krommenie – Oostzaan – Purmerend – Uitgeest – Westzaan – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaanstad – Zaanstreek
Google-Beoordeling
4.4
Gebaseerd op 14 recensies
js_loader