Incassobureau Zaanstad

Incassobureau Zaanstad

Er moet betaald worden voor een geleverde dienst of product. Maar ondanks herhaaldelijke aanmaningen kan het zijn dat klanten nog steeds niet betalen. Met de inspanningen van een incassobureau krijgt u waar u recht op heeft. Bent u op zoek naar een incassospecialist in Zaanstad? Uw kans op betaling wordt met het inschakelen van Koning en de Raadt vergroot tot wel 90%!

Een incasso is ook wel een openstaande factuur. Klanten die maar niet betalen, ondanks meerdere aanmaningen en herinneringen van een incassobureau… Iedere ondernemer krijgt hier helaas ooit wel eens mee te maken. Ervaart u deze problemen ook? Het starten met een minnelijke incasso is een goed begin om toch het geld te krijgen waar u recht op heeft.

Contactgegevens

Roode Wildemanweg 25
1521 PZ  WORMERVEER

T: 075 – 640 76 26
E: info@koningenderaadt.nl
www.koningenderaadt.nl


Gratis incasso plaatsen

Incassobureau Zaanstad Koning en de Raadt wilt u graag laten zien wat de werkwijze is. Om kennis te maken behandelen wij uw eerste incassozaak in het minnelijke traject volledig gratis. Geen dossierkosten en geen informatiekosten als er niets voor u wordt geïncasseerd.

Incassobureau Zaanstad voor particulieren en bedrijven

Koning en de Raadt in Zaanstad is voor zowel bedrijven als particulieren in te schakelen. Bij bedrijven kunt u ons inschakelen bij het innen van openstaande rekeningen. Het kan zijn dat u daar te weinig tijd voor heeft, of op een juiste manier de klantrelatie intact wil houden. Naast het innen van rekeningen kunt u Koning en de Raadt ook inschakelen als u hulp nodig heeft bij het bijhouden van het debiteurenbeheer.

Wanneer u particulier bent, kan de inzet van Koning en de Raadt van pas komen bij verschillende situaties. Denk bijvoorbeeld aan het niet krijgen van alimentatiegeld, terwijl u daar recht op heeft. Ook geldzaken tussen vrienden of familie kunnen voor komen, als u bijvoorbeeld geld heeft uitgeleend en het nu niet volgens de afspraken terugkrijgt. Het kan ook zo zijn dat u een kamer verhuurt en de bewoner weigert te betalen.

Waarom Koning en De Raadt?

 •  Snel en doeltreffend incasseren
 •  Eén aanspreekpunt en geen abonnement
 •  Eigen juristen en duidelijk advies
 •  No cure, no pay + directe uitbetaling
 •  Online inzage in lopende en gesloten dossiers

Neem contact met ons op

Wij van Koning en De Raadt willen u graag helpen waar mogelijk. Onze incasso- en juridische specialisten staan voor u klaar en zijn beschikbaar voor al uw vragen! Wilt u meer weten over onze dienstverlening of heeft u vragen voor ons? Neem dan contact met ons op, wij denken graag vrijblijvend met u mee!

Voordelen inschakelen van Koning en de Raadt in Zaanstad

Er zijn zware frustraties ontstaan door de situatie met uw debiteur. U staat niet meer open voor de argumenten van uw debiteur. In dit geval biedt het inschakelen van een incassobureau in Zaanstad veel voordelen. Met behulp van een incassobureau wordt de kans op betaling vergroot en door de professionele bemiddeling van Koning en de Raadt kan de klantenrelatie toch intact blijven. Ook kunt u uw energie in andere werkzaamheden steken, in plaats van uzelf bezig te houden met de bemiddeling. Daarnaast werkt Koning en de Raadt volgens het no cure no pay principe.

Minnelijke incasso Zaanstad

Bij het inschakelen van Koning en de Raadt gaan wij direct voor u aan de slag. Uw debiteur wordt meteen in gebreke gesteld. Wordt er niet gereageerd? Wij bellen uw debiteur binnen twee werkdagen, want een beller incasseert sneller. Op deze manier weten wij precies wat er aan de hand is en kunnen er passende afspraken gemaakt worden. Wij proberen de lijn tussen u en onze medewerkers zo kort mogelijk te houden, zodat u op elk gewenst moment uw eigen contactpersoon om advies of een update kan vragen.

Gerechtelijke incasso Zaanstad

Soms is het zo dat een vordering niet in het minnelijke traject te incasseren is. Er kan vervolgens gekozen worden voor een gerechtelijke procedure. In dit geval kunt u Koning en de Raadt ook inschakelen. Van dagvaarding tot aan de juridische ondersteuning, de gehele procedure kunnen wij voor u verzorgen. Vooraf kan dit samen met u besproken worden en kunnen wij u een gedegen advies geven inzake de risico’s, opbrengsten en de kosten.

Afdrachten

Om uw facturen betaald te krijgen, levert Koning en de Raadt de grootst mogelijke inspanning. Wij zijn ons er ook zeer bewust van dat het uw geld is dat wij incasseren. Wij wachten dan ook niet tot de gehele vordering is voldaan, maar betalen uw geïncasseerde bedragen direct aan u uit.

Veelgestelde vragen

Een incassobureau helpt bij het innen van schulden voor anderen. Als iemand een rekening niet betaalt, kan een incassobureau ingeschakeld worden om de betaling te regelen of juridische stappen te ondernemen.

wilt u meer weten? Lees dan onze blog: Wat is een incassobureau?

Een incassobureau werkt door openstaande schulden te innen voor hun opdrachtgevers. Hier is een stapsgewijze uitleg van hoe dit proces meestal werkt:

 1. Opdracht: Een bedrijf of persoon huurt het bureau in om een onbetaalde schuld te innen.
 2. Contact: Het bureau benadert de debiteur, meestal met een aanmaning, om betaling te eisen.
 3. Betalingsregeling: Het bureau probeert een regeling te treffen voor de betaling.
 4. Juridische stappen: Als betaling uitblijft, kan het bureau overwegen juridische acties te ondernemen.

Ze moeten hierbij de wettelijke regels volgen.

wilt u meer weten? Lees dan onze blog:
Hoe werkt een incassobureau?

Ja, als zelfstandige zonder personeel (ZZP’er) kun je een incassobureau inschakelen om openstaande vorderingen te innen. Een incassobureau is gespecialiseerd in het innen van onbetaalde facturen en kan je helpen om achterstallige betalingen te ontvangen van klanten of debiteuren die hun verplichtingen niet nakomen.

Wilt u meer weten? Lees dan onze blog:
Hoe een incassobureau inschakelen als ZZP’er

No Cure No Pay incasso is een term die wordt gebruikt in de incassobranche om een specifiek tariefmodel te beschrijven dat incassodiensten aanbiedt. Het houdt in dat een incassobureau alleen kosten in rekening brengt als ze erin slagen om met succes de verschuldigde schuld te innen.

Wilt u meer weten? Lees dan onze blog:
No Cure No Pay incasso, hoe werkt dat?

Ja, je kunt een incassobureau eenmalig inschakelen voor het innen van een specifieke schuld.

Veel incassobureaus bieden diensten per geval aan zonder dat je een doorlopende overeenkomst nodig hebt. Je kunt contact opnemen met ons om de voorwaarden en kosten te bespreken.

Wil je meer weten? Lees dan onze blog:
Wanneer een incassobureau inschakelen?

Wanneer uw klant de factuur niet betaald zijn er vier stappen die u kunt volgen: 

 1. Telefonisch contact opnemen met de debiteur.
 2. Opstellen van een betalingsregeling.
 3. Herinnering sturen gevolgd door een sommatiebrief.
 4. Een jurist of incassobureau inschakelen.

Wilt u meer weten? Lees dan onze blog:
Mijn klant betaalt niet, wat nu? 

Staat uw vraag er niet bij?
Bekijk dan eens onze blog  >

Op zoek naar de betekenis van een begrip?
Bekijk dan eens onze begrippenlijst >

Of liever direct contact opnemen?
Neem direct contact op >

Koning en De Raadt bij u in de buurt

Regio Noord:

Noord-Holland – Alkmaar – Amsterdam – Assendelft – Beverwijk – Castricum – Haarlem – Haarlemmermeer – Heemskerk – Heerhugowaard – Hoofddorp – Hoorn – IJmuiden – Koog aan de Zaan – Krommenie – Oostzaan – Purmerend – Uitgeest – Westzaan – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaanstad – Zaanstreek
Google-Beoordeling
4.4
Gebaseerd op 16 recensies
js_loader