Executierecht

Heeft u een vonnis of een vordering op iemand en lost diegene zijn schuld niet in? Dan schakelt u Koning en de Raadt Incasso en Juristen in om de schuld te innen.

Executoriaal beslag

Als uw vordering na een gerechtelijke procedure wordt toegewezen, of u heeft een vonnis dan kan Koning en De Raadt dit voor u executeren.  In veel gevallen zal de veroordeelde partij een betalingsregeling treffen met Koning en De Raadt Incasso en Juristen. Is dit laatste niet het geval, dan zal het vonnis worden geëxecuteerd meestal door beslagen onder de schuldenaar.

Koning en De Raadt - Executierecht - Adviseur geeft advies over executierecht

Conservatoir beslag

Voldoet een schuldenaar niet vrijwillig aan zijn (betalings)verplichtingen en vermoedt u na een gerechtelijke procedure nog steeds met lege handen te staan, omdat de schuldenaar er tegen die tijd vandoor is met zijn geld of vermogen? Dan kunt u vooraf beslag laten leggen op geld en goederen. Gebeurt dit vóór een juridische procedure, dan wordt de beslaglegging conservatoir beslag genoemd. Conservatoir beslag wordt in de praktijk vaak als ‘drukmiddel’ gebruikt.

Jurist nodig? Ook zonder eerst conservatoir beslag te leggen, kunt u als schuldeiser een vonnis halen en executoriaal beslag leggen. Heeft u een vordering en overweegt u een procedure te beginnen? Of is er bij u beslag gelegd op goederen en/of vorderingen? Raadpleeg dan Koning en De Raadt Incasso en Juristen, wij zullen u adviseren over de mogelijkheden en kosten.

Google-Beoordeling
4.5
Gebaseerd op 15 recensies
js_loader