Incassobureau Uitgeest

Incassobureau Uitgeest

Er wordt betaald tegen een geleverde dienst of product. Het kan echter voorkomen dat u klanten heeft die ondanks herhaalde herinneringen niet betalen. Met hulp van een incassobureau krijgt u waar u recht op heeft. Zoekt u een incassospecialist in Uitgeest? Met het inschakelen van Koning en de Raadt wordt u kans op betaling vergroot tot wel 90%!

Als we het hebben over een incasso, hebben we het over een openstaande factuur. Klanten die weigeren te betalen, ondanks vele aanmaningen en aanmaningen van een incassobureau… Helaas zal elke ondernemer er weleens mee te maken krijgen. Herkent u deze problemen? Beginnen met een minnelijke incasso is een goede start om het geld te krijgen waar u recht op heeft.

Contactgegevens

Roode Wildemanweg 25
1521 PZ  WORMERVEER

T: 075 – 640 76 26
E: info@koningenderaadt.nl
www.koningenderaadt.nl


Gratis incasso plaatsen

Incassobureau Uitgeest Koning en de Raadt laat u graag de werkwijze zien. Om kennis te maken behandelen wij uw eerste incassozaak in het minnelijke proces volledig kosteloos. Geen dossierkosten en geen informatiekosten als er niets voor u wordt opgehaald.

Incassobureau Uitgeest voor particulieren en bedrijven

Koning en de Raadt in Uitgeest kan zowel voor particulieren als bedrijven ingeschakeld worden. Bent u particulier, dan kunnen de inspanningen van Koning en de Raadt in verschillende situaties van pas komen, zoals het niet krijgen van alimentatiegeld als u daar recht op heeft. Het kan ook zijn dat u een kamer verhuurt en de bewoner weigert te betalen. Er kunnen ook financiële problemen zijn tussen vrienden of familie, bijvoorbeeld als u geld heeft uitgeleend en u het niet terugkrijgt zoals afgesproken.

Bedrijven kunnen bij ons terecht voor het incasseren van openstaande rekeningen. Het kan zijn dat u hier geen tijd voor heeft of de klantrelatie op de juiste manier wilt behouden. Naast het incasseren van rekeningen kunt u ook Koning en de Raadt inschakelen als u hulp nodig heeft bij het bijhouden van het debiteurenbeheer.

Waarom Koning en De Raadt?

  •  Snel en doeltreffend incasseren
  •  Eén aanspreekpunt en geen abonnement
  •  Eigen juristen en duidelijk advies
  •  No cure, no pay + directe uitbetaling
  •  Online inzage in lopende en gesloten dossiers

Neem contact met ons op

Wij van Koning en De Raadt willen u graag helpen waar mogelijk. Onze incasso- en juridische specialisten staan voor u klaar en zijn beschikbaar voor al uw vragen! Wilt u meer weten over onze dienstverlening of heeft u vragen voor ons? Neem dan contact met ons op, wij denken graag vrijblijvend met u mee!

Voordelen inschakelen van Koning en de Raadt in Uitgeest

De situatie met uw debiteur heeft u juist erg gefrustreerd en u staat niet meer open voor de argumenten van uw debiteur. Op dat moment heeft het inschakelen van een incassobureau in Uitgeest veel voordelen. De kans op betaling wordt vergroot en door de professionele bemiddeling van Koning en de Raadt blijft de klantrelatie intact. U kunt uw energie nu ook in andere activiteiten steken in plaats van bemiddelen. Daarnaast werkt Koning en de Raadt volgens het no cure no pay principe.

Minnelijke incasso Uitgeest

Zodra u Koning en de Raadt inschakelt, gaan wij meteen voor u aan de slag. Uw debiteur wordt direct in gebreke gesteld. Wordt er niet gereageerd? Binnen twee werkdagen bellen wij uw debiteur, want een beller incasseert sneller. Op deze manier weten wij precies wat er aan de hand is en kunnen er passende afspraken gemaakt worden. De lijn tussen u en onze medewerkers houden wij zo kort mogelijk, op elk gewenst moment kunt u uw eigen contactpersoon om advies of een update vragen.

Gerechtelijke incasso Uitgeest

Het kan zijn dat een vordering niet in het minnelijke traject te incasseren is. U kunt dan voor een gerechtelijke procedure kiezen. In dit geval kunt u Koning en de Raadt ook inschakelen. Van dagvaarding tot aan de juridische ondersteuning, wij kunnen de gehele procedure voor u verzorgen. Vooraf kan dit samen met u besproken worden en kunnen wij u een gedegen advies geven inzake de risico’s, opbrengsten en de kosten.

Afdrachten

Koning en de Raadt levert de grootst mogelijke inspanning om uw facturen betaald te krijgen en is zich er ook zeer bewust van dat het uw geld is dat wij incasseren. Wij wachten dan ook niet tot de gehele vordering is voldaan, maar betalen uw geïncasseerde bedragen direct aan u uit.

Koning en De Raadt bij u in de buurt

Regio Noord:

Noord-Holland – Alkmaar – Amsterdam – Assendelft – Beverwijk – Castricum – Haarlem – Haarlemmermeer – Heemskerk – Heerhugowaard – Hoofddorp – Hoorn – IJmuiden – Koog aan de Zaan – Krommenie – Oostzaan – Purmerend – Uitgeest – Westzaan – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaanstad – Zaanstreek
Google-Beoordeling
4.4
Gebaseerd op 14 recensies
js_loader