Incassobureau Den Haag

Incassobureau Den Haag

Het is de bedoeling dat er voor een geleverde dienst of product betaald wordt. Toch kan het voor komen dat u klanten heeft die ondanks herhaaldelijke aanmaningen maar niet betalen. Met behulp van een incassobureau krijgt u waar u recht op heeft. Bent u op zoek naar een incassospecialist in Den Haag? Met het inschakelen van Koning en de Raadt wordt u kans op betaling vergroot tot wel 90%!

Een incasso is hetzelfde als een openstaande factuur. Klanten die weigeren te betalen, ondanks meerdere herinneringen en aanmaningen van een incassobureau… Iedere ondernemer krijgt hier helaas ooit wel eens mee te maken. Ervaart u deze problemen ook? Het starten met een minnelijke incasso is een goed begin om toch het geld te krijgen waar u recht op heeft.

Contactgegevens

Nieuwland Parc 313
2952 DD ALBLASSERDAM

T: 085 – 27 35 121
E: info@koningenderaadt.nl
www.koningenderaadt.nl


Gratis incasso plaatsen

Incassobureau Den Haag Koning en de Raadt wilt u graag laten zien wat de werkwijze is. Om kennis te maken behandelen wij uw eerste incassozaak in het minnelijke traject volledig gratis. Geen dossierkosten en geen informatiekosten als er niets voor u wordt geïncasseerd.

Incassobureau Den Haag voor particulieren en bedrijven

Koning en de Raadt in Den Haag is voor zowel bedrijven als particulieren in te schakelen. Wanneer u een bedrijf heeft, kan de inzet van Koning en de Raadt van pas komen bij het innen van openstaande rekeningen. U kunt hier bijvoorbeeld simpelweg  geen tijd voor hebben, of u wilt graag op de juiste manier de klantrelatie behouden. Naast het innen van rekeningen kunt u Koning en de Raadt ook raadplegen als u hulp nodig heeft bij het bijhouden van het debiteurenbeheer.

Voor particulieren kan Koning en de Raadt ingeschakeld worden bij verschillende situaties, zoals het niet krijgen van alimentatiegeld, terwijl u daar recht op heeft. Het kan ook zo zijn dat u een kamer verhuurt en de bewoner weigert te betalen. Ook geldzaken tussen vrienden of familie kunnen voor komen, als u bijvoorbeeld geld heeft uitgeleend en het nu niet volgens de afspraken terugkrijgt.

Waarom Koning en De Raadt?

  •  Snel en doeltreffend incasseren
  •  Eén aanspreekpunt en geen abonnement
  •  Eigen juristen en duidelijk advies
  •  No cure, no pay + directe uitbetaling
  •  Online inzage in lopende en gesloten dossiers

Neem contact met ons op

Wij van Koning en De Raadt willen u graag helpen waar mogelijk. Onze incasso- en juridische specialisten staan voor u klaar en zijn beschikbaar voor al uw vragen! Wilt u meer weten over onze dienstverlening of heeft u vragen voor ons? Neem dan contact met ons op, wij denken graag vrijblijvend met u mee!

Voordelen inschakelen van Koning en de Raadt in Den Haag

Op een gegeven moment kan het zo zijn dat de situatie met uw debiteur u eigenlijk zwaar gefrustreerd heeft gemaakt, waardoor u niet meer open staat voor de argumenten van uw debiteur. In dit geval biedt het inschakelen van een incassobureau in Den Haag veel voordelen. De kans op betaling wordt vergroot en door de professionele bemiddeling van Koning en de Raadt kan de klantenrelatie toch intact blijven. Ook kunt u uw energie in andere werkzaamheden steken, in plaats van uzelf bezig te houden met de bemiddeling. Daarnaast werkt Koning en de Raadt volgens het no cure no pay principe.

Minnelijke incasso Den Haag

Bij het inschakelen van Koning en de Raadt gaan wij meteen voor u aan de slag. Uw debiteur wordt direct in gebreke gesteld. Krijgen wij geen reactie? Binnen twee werkdagen bellen wij uw debiteur, want een beller incasseert sneller. Op deze manier weten wij precies wat er aan de hand is en kunnen er passende afspraken gemaakt worden. De lijn tussen u en onze medewerkers houden wij zo kort mogelijk, op elk gewenst moment kunt u uw eigen contactpersoon om advies of een update vragen.

Gerechtelijke incasso Den Haag

Het kan voor komen dat een vordering niet in het minnelijke traject te incasseren is. Vervolgens wordt er dan voor een gerechtelijke procedure gekozen. In dit geval kunt u Koning en de Raadt ook inschakelen. Van dagvaarding tot aan de juridische ondersteuning, de gehele procedure kan door ons verzorgd worden. Vooraf kan dit samen met u besproken worden en kunnen wij u een gedegen advies geven inzake de risico’s, opbrengsten en de kosten.

Afdrachten

Bij Koning en de Raadt doen wij ons uiterste best om uw facturen betaald te krijgen en zijn wij ons er ook zeer bewust van dat het uw geld is dat wij incasseren. Wij wachten dan ook niet tot de gehele vordering is voldaan, maar betalen uw geïncasseerde bedragen direct aan u uit.

Koning en De Raadt bij u in de buurt

Regio Noord:

Noord-Holland – Alkmaar – Amsterdam – Assendelft – Beverwijk – Castricum – Haarlem – Haarlemmermeer – Heemskerk – Heerhugowaard – Hoofddorp – Hoorn – IJmuiden – Koog aan de Zaan – Krommenie – Oostzaan – Purmerend – Uitgeest – Westzaan – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaanstad – Zaanstreek
Google-Beoordeling
4.4
Gebaseerd op 14 recensies
js_loader