Incassobureau Alkmaar

Incassobureau Alkmaar

U levert een product of dienst en in ruil daarvoor krijgt u geld terug. Het kan echter wel eens voorkomen dat u niet het geld ontvangt waar u recht op heeft, zelfs na het herhaaldelijk sturen van een aanmaning. Een incassobureau zorgt dat u krijgt waar u recht op heeft. Dus bent u op zoek naar een incassobureau Alkmaar? Uw kansen worden na het inschakelen van Koning en de Raadt tot wel 90% vergroot!

Als men spreekt over een incasso, wordt er gesproken over een factuur die nog openstaat. Klanten die weigeren te betalen, ondanks de meerdere aanmaningen… De kans is groot dat je als ondernemer met dit probleem te maken krijgt. Heeft u ook te maken met een klant die niet betaald? Een minnelijke incasso starten is een goed begin om het geld te krijgen waar u recht op heeft.

Contactgegevens

Roode Wildemanweg 25
1521 PZ  WORMERVEER

T: 075 – 640 76 26
E: info@koningenderaadt.nl
www.koningenderaadt.nl


Gratis incasso plaatsen

Incassobureau Koning en de Raadt Alkmaar neemt graag de mogelijkheid om u te laten zien wat onze werkwijze is. Om u kennis te laten maken met ons, behandelen we uw eerste minnelijke incassozaak geheel gratis. Er zijn dus ook geen dossierkosten of informatiekosten als er niets voor u geïncasseerd wordt.

Incassobureau Alkmaar voor particulieren en bedrijven

Koning en de Raadt in Alkmaar staat voor zowel particulieren als bedrijven klaar. U als particulier, kunt Koning en de Raadt inzetten in verschillende situaties. Heeft u bijvoorbeeld recht op alimentatiegeld, maar krijgt u het niet? Of verhuurt u een kamer en weigert de bewoner te betalen? Koning en de Raadt helpt! Ook op het gebied van geldzaken tussen vrienden en familie kunnen we helpen. Het kan namelijk voorkomen dat u geld uitleent aan een bekende, maar er uiteindelijk niks voor terugkrijgt.

Als bedrijf zijnde kunt u ons inschakelen voor het innen van openstaande rekeningen. Wellicht heeft u er zelf geen tijd voor, of wilt u de klant op je juiste manier benaderen om de klantrelatie behouden. Naast het innen van openstaande rekeningen, bieden we ook hulp aan bij het bijhouden van het debiteurenbeheer.

Waarom Koning en De Raadt?

 •  Snel en doeltreffend incasseren
 •  Eén aanspreekpunt en geen abonnement
 •  Eigen juristen en duidelijk advies
 •  No cure, no pay + directe uitbetaling
 •  Online inzage in lopende en gesloten dossiers

Neem contact met ons op

Wij van Koning en De Raadt willen u graag helpen waar mogelijk. Onze incasso- en juridische specialisten staan voor u klaar en zijn beschikbaar voor al uw vragen! Wilt u meer weten over onze dienstverlening of heeft u vragen voor ons? Neem dan contact met ons op, wij denken graag vrijblijvend met u mee!

Voordelen inschakelen van Koning en de Raadt in Alkmaar

Een vervelde situatie met uw debiteur kan u erg gefrustreerd maken, hierdoor bent u wellicht niet meer bereid naar de argumenten van de debiteur te luisteren. In een geval zoals dit, biedt Koning en de Raadt Alkmaar de oplossing. Door onze professionele bemiddeling wordt de kans op betalen vergroot en blijft uw klantrelatie intact. Ook hoeft u zich niet langer meer zorgen te maken over betalingen en bemiddelingen. Koning en de Raadt handelt dit af, zodat u zich kan richten op andere werkzaamheden. Ook werken we bij Koning en de Raadt met het ‘no cure no pay’ principe.

Minnelijke incasso Alkmaar

We gaan direct voor u aan de slag. Uw debiteur wordt direct benaderd. Wordt er niet gereageerd op een schriftelijke benadering, dan zullen we binnen twee werkdagen uw debiteur bellen. Wij zeggen altijd: “een beller incasseert sneller”. Door onze benadering komen we snel te weten wat er aan de hand is, om vervolgens duidelijke en passende afspraken te maken. U kunt op elk gewenst moment ons vragen stellen. We zorgen ervoor dat u een eigen contactpersoon krijgt, die u van advies of updates kan voorzien. Op deze manier houden wij de lijn tussen u en onze werknemers zo dun mogelijk.

Gerechtelijke incasso Alkmaar

Er zou voor een gerechtelijke procedure gekozen kunnen worden als een vordering niet binnen het minnelijke traject valt te incasseren. Ook in dit geval kunt u Koning en de Raadt inschakelen. Van dagvaarding tot aan juridische ondersteuning, wij kunnen het gehele proces voor u regelen. Aangaande een procedure gaan we een gesprek aan waarin wij u voorzien van een passend advies geven inzake de risico’s, opbrengsten en kosten.

Afdrachten

Koning en de Raadt levert de grootst mogelijke inspanning om uw facturen betaald te krijgen en is zich er ook zeer bewust van dat het uw geld is dat wij incasseren. Wij wachten dan ook niet tot de gehele vordering is voldaan, maar betalen uw geïncasseerde bedragen direct aan u uit.

Veelgestelde vragen

Een incassobureau helpt bij het innen van schulden voor anderen. Als iemand een rekening niet betaalt, kan een incassobureau ingeschakeld worden om de betaling te regelen of juridische stappen te ondernemen.

wilt u meer weten? Lees dan onze blog: Wat is een incassobureau?

Een incassobureau werkt door openstaande schulden te innen voor hun opdrachtgevers. Hier is een stapsgewijze uitleg van hoe dit proces meestal werkt:

 1. Opdracht: Een bedrijf of persoon huurt het bureau in om een onbetaalde schuld te innen.
 2. Contact: Het bureau benadert de debiteur, meestal met een aanmaning, om betaling te eisen.
 3. Betalingsregeling: Het bureau probeert een regeling te treffen voor de betaling.
 4. Juridische stappen: Als betaling uitblijft, kan het bureau overwegen juridische acties te ondernemen.

Ze moeten hierbij de wettelijke regels volgen.

wilt u meer weten? Lees dan onze blog:
Hoe werkt een incassobureau?

Ja, als zelfstandige zonder personeel (ZZP’er) kun je een incassobureau inschakelen om openstaande vorderingen te innen. Een incassobureau is gespecialiseerd in het innen van onbetaalde facturen en kan je helpen om achterstallige betalingen te ontvangen van klanten of debiteuren die hun verplichtingen niet nakomen.

Wilt u meer weten? Lees dan onze blog:
Hoe een incassobureau inschakelen als ZZP’er

No Cure No Pay incasso is een term die wordt gebruikt in de incassobranche om een specifiek tariefmodel te beschrijven dat incassodiensten aanbiedt. Het houdt in dat een incassobureau alleen kosten in rekening brengt als ze erin slagen om met succes de verschuldigde schuld te innen.

Wilt u meer weten? Lees dan onze blog:
No Cure No Pay incasso, hoe werkt dat?

Ja, je kunt een incassobureau eenmalig inschakelen voor het innen van een specifieke schuld.

Veel incassobureaus bieden diensten per geval aan zonder dat je een doorlopende overeenkomst nodig hebt. Je kunt contact opnemen met ons om de voorwaarden en kosten te bespreken.

Wil je meer weten? Lees dan onze blog:
Wanneer een incassobureau inschakelen?

Wanneer uw klant de factuur niet betaald zijn er vier stappen die u kunt volgen: 

 1. Telefonisch contact opnemen met de debiteur.
 2. Opstellen van een betalingsregeling.
 3. Herinnering sturen gevolgd door een sommatiebrief.
 4. Een jurist of incassobureau inschakelen.

Wilt u meer weten? Lees dan onze blog:
Mijn klant betaalt niet, wat nu? 

Staat uw vraag er niet bij?
Bekijk dan eens onze blog  >

Op zoek naar de betekenis van een begrip?
Bekijk dan eens onze begrippenlijst >

Of liever direct contact opnemen?
Neem direct contact op >

Koning en De Raadt bij u in de buurt

Regio Noord:

Noord-Holland – Alkmaar – Amsterdam – Assendelft – Beverwijk – Castricum – Haarlem – Haarlemmermeer – Heemskerk – Heerhugowaard – Hoofddorp – Hoorn – IJmuiden – Koog aan de Zaan – Krommenie – Oostzaan – Purmerend – Uitgeest – Westzaan – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaanstad – Zaanstreek
Google-Beoordeling
4.5
Gebaseerd op 15 recensies
js_loader