Incassobureau Haarlemmermeer

Incassobureau Haarlemmermeer

Over het algemeen krijg je voor een geleverde dienst of product een betaling in de vorm van geld. Het kan wel eens voor komen dat u een klant heeft die niet betaalt, zelfs na meerdere aanmaningen. De hulp van een incassobureau zorgt ervoor dat u krijgt waar u recht op hebt. Bent u opzoek naar een incassobureau Haarlemmermeer? Door Koning en de Raadt in te schakelen, worden de kans op betaling met wel 90% vergroot.

Als er wordt gesproken over een zogeheten incasso, dan bedoelen en spreken we over een openstaande betaling of factuur. Klanten die weigeren te betalen, ondanks het herhaaldelijk sturen van een aanmaning door een incassobureau… Vroeg of laat krijgt iedere ondernemer hier mee te maken. Ervaart u ook deze problemen? Een goede start voor het terugkrijgen van het geld waar u recht op heeft, is het starten van een minnelijke incasso.

Contactgegevens

Roode Wildemanweg 25
1521 PZ  WORMERVEER

T: 075 – 640 76 26
E: info@koningenderaadt.nl
www.koningenderaadt.nl


Gratis incasso plaatsen

We laten u bij incassobureau Koning en de Raadt Haarlemmermeer graag zien wat onze werkwijze is. Uw eerste incassozaak binnen het minnelijke traject is volledig gratis, zodat u kennis kan maken met ons en hoe we te werk gaan. Er zitten dus ook geen dossierkosten of informatiekosten aan verbonden als er niets geïncasseerd wordt.

Incassobureau Haarlemmermeer voor particulieren en bedrijven

U kunt een particulier of bedrijf zijn. Hoe dan ook, de diensten van Koning en de Raadt in Haarlemmermeer zijn er om u te helpen. U als particulier, zult ervaren dat de inzet van Koning en de Raadt bij verschillende situaties erg van pas kan komen. Zoals het niet ontvangen van alimentatiegeld waar u recht op heeft, het niet ontvangen van de huur of geldzaken tussen vrienden of familie. Als u bijvoorbeeld geld of diensten uitleent, maar er vervolgens nooit een terugbetaling voor krijgt.

Bedrijven kunnen ons inschakelen voor het innen van openstaande rekeningen. Misschien streeft u ernaar om de juiste klantrelatie te behouden, of heeft u simpelweg geen tijd om zelf de openstaande schulden te innen. Naast het innen van rekeningen, kunt u Koning en de Raadt ook inschakelen als u hulp nodig heeft met het bijhouden van het debiteurenbeheer.

Waarom Koning en De Raadt?

 •  Snel en doeltreffend incasseren
 •  Eén aanspreekpunt en geen abonnement
 •  Eigen juristen en duidelijk advies
 •  No cure, no pay + directe uitbetaling
 •  Online inzage in lopende en gesloten dossiers

Neem contact met ons op

Wij van Koning en De Raadt willen u graag helpen waar mogelijk. Onze incasso- en juridische specialisten staan voor u klaar en zijn beschikbaar voor al uw vragen! Wilt u meer weten over onze dienstverlening of heeft u vragen voor ons? Neem dan contact met ons op, wij denken graag vrijblijvend met u mee!

Voordelen inschakelen van Koning en de Raadt in Haarlemmermeer

U raakt zwaar gefrustreerd door de vervelende situatie die is ontstaan met uw debiteur. Het kan zo zijn dat u hierdoor niet meer open staat om de argumenten van uw debiteur aan te horen. In dat geval is het inschakelen van een incassobureau in Haarlemmermeer erg handig. Door professionele bemiddeling wordt de kans op betaling aanzienlijk vergroot en blijft de klantrelatie toch intact. Ook kunt u door onze werkzaamheden uw aandacht richten op andere werkzaamheden, in plaats van dat u zelf achter uw geld aan moet. Daarbij hanteren we bij Koning en de Raadt het no cure no pay principe.

Minnelijke incasso Haarlemmermeer

Zodra u Koning en de Raadt inschakelt, gaan wij meteen voor u aan de slag. De debiteur in kwestie wordt als eerst schriftelijk benadert. Wordt hier niet op geantwoord? Dan zullen we na twee werkdagen bellen met uw wanbetaler. Een beller incasseert sneller. Door onze aanpak, weten we al snel waar we aan toe zijn, zo kunnen we gelijk passende afspraken maken. Daarnaast zorgen we ervoor dat de lijn tussen u en onze werknemers dun is. U krijgt een contactpersoon die u van advies en updates kan voorzien.

Gerechtelijke incasso Haarlemmermeer

Van dagvaarding tot aan juridische ondersteuning, Koning en de Raadt kan voor u het gehele proces verzorgen. Het kan namelijk zo zijn dat uw voordering niet in het minnelijke traject valt te incasseren. In dat geval kunt u Koning en de Raadt inschakelen. Vooraf bespreken we het proces samen en voorzien wij u van een passend advies omtrent zaken als risico’s, opbrengsten en kosten.

Afdrachten

Koning en de Raadt levert de grootst mogelijke inspanning om uw facturen betaald te krijgen en is zich er ook zeer bewust van dat het uw geld is dat wij incasseren. Wij wachten dan ook niet tot de gehele vordering is voldaan, maar betalen uw geïncasseerde bedragen direct aan u uit.

Veelgestelde vragen

Een incassobureau helpt bij het innen van schulden voor anderen. Als iemand een rekening niet betaalt, kan een incassobureau ingeschakeld worden om de betaling te regelen of juridische stappen te ondernemen.

wilt u meer weten? Lees dan onze blog: Wat is een incassobureau?

Een incassobureau werkt door openstaande schulden te innen voor hun opdrachtgevers. Hier is een stapsgewijze uitleg van hoe dit proces meestal werkt:

 1. Opdracht: Een bedrijf of persoon huurt het bureau in om een onbetaalde schuld te innen.
 2. Contact: Het bureau benadert de debiteur, meestal met een aanmaning, om betaling te eisen.
 3. Betalingsregeling: Het bureau probeert een regeling te treffen voor de betaling.
 4. Juridische stappen: Als betaling uitblijft, kan het bureau overwegen juridische acties te ondernemen.

Ze moeten hierbij de wettelijke regels volgen.

wilt u meer weten? Lees dan onze blog:
Hoe werkt een incassobureau?

Ja, als zelfstandige zonder personeel (ZZP’er) kun je een incassobureau inschakelen om openstaande vorderingen te innen. Een incassobureau is gespecialiseerd in het innen van onbetaalde facturen en kan je helpen om achterstallige betalingen te ontvangen van klanten of debiteuren die hun verplichtingen niet nakomen.

Wilt u meer weten? Lees dan onze blog:
Hoe een incassobureau inschakelen als ZZP’er

No Cure No Pay incasso is een term die wordt gebruikt in de incassobranche om een specifiek tariefmodel te beschrijven dat incassodiensten aanbiedt. Het houdt in dat een incassobureau alleen kosten in rekening brengt als ze erin slagen om met succes de verschuldigde schuld te innen.

Wilt u meer weten? Lees dan onze blog:
No Cure No Pay incasso, hoe werkt dat?

Ja, je kunt een incassobureau eenmalig inschakelen voor het innen van een specifieke schuld.

Veel incassobureaus bieden diensten per geval aan zonder dat je een doorlopende overeenkomst nodig hebt. Je kunt contact opnemen met ons om de voorwaarden en kosten te bespreken.

Wil je meer weten? Lees dan onze blog:
Wanneer een incassobureau inschakelen?

Wanneer uw klant de factuur niet betaald zijn er vier stappen die u kunt volgen: 

 1. Telefonisch contact opnemen met de debiteur.
 2. Opstellen van een betalingsregeling.
 3. Herinnering sturen gevolgd door een sommatiebrief.
 4. Een jurist of incassobureau inschakelen.

Wilt u meer weten? Lees dan onze blog:
Mijn klant betaalt niet, wat nu? 

Staat uw vraag er niet bij?
Bekijk dan eens onze blog  >

Op zoek naar de betekenis van een begrip?
Bekijk dan eens onze begrippenlijst >

Of liever direct contact opnemen?
Neem direct contact op >

Koning en De Raadt bij u in de buurt

Regio Noord:

Noord-Holland – Alkmaar – Amsterdam – Assendelft – Beverwijk – Castricum – Haarlem – Haarlemmermeer – Heemskerk – Heerhugowaard – Hoofddorp – Hoorn – IJmuiden – Koog aan de Zaan – Krommenie – Oostzaan – Purmerend – Uitgeest – Westzaan – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaanstad – Zaanstreek
Google-Beoordeling
4.3
Gebaseerd op 15 recensies
js_loader