Incassobureau Assendelft

Incassobureau Assendelft

Voor een geleverde dienst of product moet er betaald worden. Toch kan het voor komen dat u klanten heeft die ondanks herhaaldelijke aanmaningen maar niet betalen. Met behulp van een incassobureau krijgt u waar u recht op heeft. Bent u op zoek naar een incassospecialist in Assendelft? Met het inschakelen van Koning en de Raadt wordt u kans op betaling vergroot tot wel 90%!

Als er wordt gesproken over een incasso, dan hebben wij het over een openstaande factuur. Klanten die weigeren te betalen, ondanks meerdere herinneringen en aanmaningen van een incassobureau… hier krijgt iedere ondernemer helaas ooit wel eens mee te maken. Heeft u ook last van deze problemen? Het starten met een minnelijke incasso is een goed begin om toch het geld te krijgen waar u recht op heeft.

Contactgegevens

Roode Wildemanweg 25
1521 PZ  WORMERVEER

T: 075 – 640 76 26
E: info@koningenderaadt.nl
www.koningenderaadt.nl


Gratis incasso plaatsen

Incassobureau Assendelft Koning en de Raadt wilt u graag laten zien hoe wij te werk gaan. Om kennis te maken behandelen wij uw eerste incassozaak in het minnelijke traject volledig gratis. Geen dossierkosten en geen informatiekosten als er niets voor u wordt geïncasseerd.

Incassobureau in Assendelft voor particulieren en bedrijven

Zowel particulieren als bedrijven kunnen Koning en de Raadt in Assendelft inschakelen. Wanneer u particulier bent, kan de inzet van Koning en de Raadt van pas komen bij verschillende situaties, zoals het niet krijgen van de huur, wanneer een bewoner weigert te betalen. Het kan ook zo zijn dat u recht heeft op alimentatiegeld. Ook geldzaken tussen familie en vrienden kunnen zich voordoen, als u bijvoorbeeld geld heeft uitgeleend en het nu niet volgens de afspraken terugkrijgt.

Bedrijven kunnen ons inschakelen bij het innen van openstaande rekeningen. Het kan zijn dat u daar geen tijd voor heeft, of op een juiste manier de klantrelatie wilt behouden. Naast het innen van rekeningen kunt u Koning en de Raadt ook inschakelen als u hulp nodig heeft bij het bijhouden van administratie.

Waarom Koning en De Raadt?

  •  Snel en doeltreffend incasseren
  •  Eén aanspreekpunt en geen abonnement
  •  Eigen juristen en duidelijk advies
  •  No cure, no pay + directe uitbetaling
  •  Online inzage in lopende en gesloten dossiers

Neem contact met ons op

Wij van Koning en De Raadt willen u graag helpen waar mogelijk. Onze incasso- en juridische specialisten staan voor u klaar en zijn beschikbaar voor al uw vragen! Wilt u meer weten over onze dienstverlening of heeft u vragen voor ons? Neem dan contact met ons op, wij denken graag vrijblijvend met u mee!

Voordelen inschakelen van Koning en de Raadt in Assendelft

U bent zwaar gefrustreerd door de situatie met uw debiteur heeft en u staat niet meer open voor de argumenten van uw debiteur. In dit geval biedt het inschakelen van een incassobureau in Assendelft veel voordelen. Door de professionele bemiddeling van Koning en de Raadt wordt de kans op betaling vergroot en daarnaast blijft de klantenrelatie ook intact. Hierdoor kunt u uw energie in andere werkzaamheden steken, in plaats van uzelf bezig te houden met de bemiddeling. Bovendien werkt Koning en de Raadt volgens het no cure no pay principe.

Minnelijke incasso Assendelft

Bij het inschakelen van Koning en de Raadt gaan wij meteen voor u aan de slag. Uw debiteur wordt direct in gebreke gesteld. Wordt er niet gereageerd? Binnen twee werkdagen bellen wij uw debiteur, want een beller incasseert sneller. Op deze manier weten wij precies wat er aan de hand is en kunnen er passende afspraken gemaakt worden. We willen de lijn tussen u en onze medewerkers zo kort mogelijk houden, op elk gewenst moment kunt u uw eigen contactpersoon om een update of advies vragen.

Gerechtelijke incasso Assendelft

Het gebeurt weleens dat een vordering niet in het minnelijke traject te incasseren is. Er kan voor een gerechtelijke procedure gekozen worden. In dit geval kunt u Koning en de Raadt ook inschakelen. Van dagvaarding tot aan de juridische ondersteuning, de gehele procedure kan voor u verzorgt worden. Vooraf kan dit samen met u besproken worden en kunnen wij u een gedegen advies geven inzake de risico’s, opbrengsten en de kosten.

Afdrachten

Koning en de Raadt levert de grootst mogelijke inspanning om uw facturen betaald te krijgen en is zich er ook zeer bewust van dat het uw geld is dat wij incasseren. Wij wachten dan ook niet tot de gehele vordering is voldaan, maar betalen uw geïncasseerde bedragen direct aan u uit.

Koning en De Raadt bij u in de buurt

Regio Noord:

Noord-Holland – Alkmaar – Amsterdam – Assendelft – Beverwijk – Castricum – Haarlem – Haarlemmermeer – Heemskerk – Heerhugowaard – Hoofddorp – Hoorn – IJmuiden – Koog aan de Zaan – Krommenie – Oostzaan – Purmerend – Uitgeest – Westzaan – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaanstad – Zaanstreek
Google-Beoordeling
4.4
Gebaseerd op 14 recensies
js_loader