Incassobureau Sliedrecht

Incassobureau Sliedrecht

Voor een geleverde dienst of product moet er doorgaans betaald worden. Toch kan het voor komen dat u klanten heeft die ondanks herhaaldelijke aanmaningen maar niet betalen. Met behulp van een incassobureau krijgt u waar u recht op heeft. Bent u op zoek naar een incassospecialist in Sliedrecht? Door Koning en de Raadt te betrekken, vergroot u uw betalingskans met maar liefst 90%!

Als we het hebben over een incasso, dan hebben wij het over een openstaande factuur. Klanten die weigeren te betalen, ondanks vele aanmaningen en aanmaningen van een incassobureau… Helaas zal elke ondernemer er weleens mee te maken krijgen. Ervaart u ook deze problemen? Beginnen met een minnelijke incasso is een goed begin om het geld te krijgen waar u recht op heeft.

Contactgegevens

Nieuwland Parc 313
2952 DD ALBLASSERDAM

T: 085 – 27 35 121
E: info@koningenderaadt.nl
www.koningenderaadt.nl


Gratis incasso plaatsen

Incassobureau Sliedrecht Koning en de Raadt wilt u graag laten zien wat de werkwijze is. Ter kennismaking behandelen wij uw eerste incassozaak in het minnelijke traject volledig gratis. Geen dossierkosten en geen informatiekosten als er niets voor u wordt geïncasseerd.

Incassobureau Sliedrecht voor particulieren en bedrijven

Koning en de Raadt in Sliedrecht kan zowel voor particulieren als bedrijven worden ingeschakeld. Bent u een particulier, dan kunnen de inspanningen van Koning en de Raadt in verschillende situaties van pas komen, zoals het niet ontvangen van alimentatiegeld terwijl u daar recht op heeft. Het kan ook zo zijn dat u een kamer verhuurt en de bewoner weigert te betalen. Ook geldzaken tussen vrienden of familie kunnen voor komen, als u bijvoorbeeld geld heeft uitgeleend en het nu niet volgens de afspraken terugkrijgt.

Voor bedrijven kunt u ons verzoeken om achterstallige rekeningen te innen. Wellicht heeft u hier geen tijd voor of wilt u op de juiste manier relaties met klanten behouden. Naast het incasseren van rekeningen kunt Koning en de Raadt ook inschakelen als u hulp nodig heeft bij het bijhouden van uw debiteurenbeheer.

Waarom Koning en De Raadt?

  •  Snel en doeltreffend incasseren
  •  Eén aanspreekpunt en geen abonnement
  •  Eigen juristen en duidelijk advies
  •  No cure, no pay + directe uitbetaling
  •  Online inzage in lopende en gesloten dossiers

Neem contact met ons op

Wij van Koning en De Raadt willen u graag helpen waar mogelijk. Onze incasso- en juridische specialisten staan voor u klaar en zijn beschikbaar voor al uw vragen! Wilt u meer weten over onze dienstverlening of heeft u vragen voor ons? Neem dan contact met ons op, wij denken graag vrijblijvend met u mee!

Voordelen inschakelen van Koning en de Raadt in Sliedrecht

De situatie met uw debiteur heeft u eigenlijk zwaar gefrustreerd gemaakt en u staat niet meer open voor de argumenten van uw debiteur. In dit geval biedt het inschakelen van een incassobureau in Sliedrecht veel voordelen. De kans op betaling wordt vergroot en door de professionele bemiddeling van Koning en de Raadt kan de klantenrelatie toch intact blijven. Ook kunt u uw energie in andere werkzaamheden steken, in plaats van uzelf bezig te houden met de bemiddeling. Daarnaast werkt Koning en de Raadt volgens het principe no cure no pay.

Minnelijke incasso Sliedrecht

Zodra u Koning en de Raadt erbij betrekt, gaan wij meteen voor u aan de slag. Uw debiteur wordt direct in gebreke gesteld. Geen antwoord? Binnen twee werkdagen bellen wij uw debiteur, want een beller incasseert sneller. Zo weten wij precies wat er speelt en kunnen er passende afspraken gemaakt worden. De lijn tussen u en onze medewerkers houden wij zo kort mogelijk, u kunt te alle tijden uw eigen contactpersoon om advies of een update vragen.

Gerechtelijke incasso Sliedrecht

Het is mogelijk dat een vordering niet in het minnelijke traject te incasseren is. U kunt dan kiezen voor een gerechtelijke procedure. In dit geval kunt u Koning en de Raadt ook inschakelen. Van dagvaarding tot aan de juridische ondersteuning, wij kunnen de gehele procedure voor u verzorgen. Dit kan vooraf met u besproken worden en wij kunnen u dan een gedegen advies geven inzake de risico’s, opbrengsten en de kosten.

Afdrachten

Koning en de Raadt levert de grootst mogelijke inspanning om uw facturen betaald te krijgen en is zich er ook zeer bewust van dat het uw geld is dat wij incasseren. Wij wachten dan ook niet tot de gehele vordering is voldaan, maar betalen uw geïncasseerde bedragen direct aan u uit.

Koning en De Raadt bij u in de buurt

Regio Noord:

Noord-Holland – Alkmaar – Amsterdam – Assendelft – Beverwijk – Castricum – Haarlem – Haarlemmermeer – Heemskerk – Heerhugowaard – Hoofddorp – Hoorn – IJmuiden – Koog aan de Zaan – Krommenie – Oostzaan – Purmerend – Uitgeest – Westzaan – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaanstad – Zaanstreek
Google-Beoordeling
4.4
Gebaseerd op 14 recensies
js_loader