Incassobureau Heerhugowaard

Incassobureau Heerhugowaard

Tegenover een geleverde dienst of product staat een betaling. Het kan echter voorkomen dat u geen betaling ontvangt, ondanks de meerdere aanmaningen aan de niet betalende klant. Een incassobureau zorgt ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft. Bent u opzoek naar een incassobureau Heerhugowaard? Door incassobureau Koning en de Raadt in te schakelen, wordt de kans op betaling tot wel 90% vergroot!

Wanneer we spreken over een incasso, dan hebben we het over een openstaande betaling. Klanten die weigeren te betalen, ondanks de vele aanmaningen van een incassobureau… Helaas krijgt iedere ondernemer ooit wel eens met een wanbetaler te maken. Ervaart u ook problemen met betalingen? Een minnelijk incasso traject beginnen is een goede start om uiteindelijk het geld te krijgen waar u recht op heeft.

Contactgegevens

Roode Wildemanweg 25
1521 PZ  WORMERVEER

T: 075 – 640 76 26
E: info@koningenderaadt.nl
www.koningenderaadt.nl


Gratis incasso plaatsen

We laten graag zien hoe te werk gaan en wat u van ons kan verwachten. Om kennis te maken met incassobureau Koning en de Raadt Heerhugowaard, behandelen we uw eerste minnelijke incassozaak volledig gratis. Er zitten dus ook geen dossier- en informatiekosten aan verbonden als er niets geïncasseerd wordt.

Incassobureau Heerhugowaard voor particulieren en bedrijven

Incassobureau Koning en de Raadt in Heerhugowaard is in te huren voor zowel particulieren als bedrijven. Het inzetten van Koning en de Raadt kan, voor u als particulier, in veel situaties erg van pas komen. Denk bijvoorbeeld aan het niet krijgen van alimentatiegeld, waar u wel recht op heeft. Het kan ook voorkomen dat u een kamer verhuurt en de bewoner weigert om huur te betalen. Ook  niet afgehandelde geldzaken tussen vrienden en familie zijn een veelvoorkomend probleem.

Als bedrijf kunt u ons inschakelen voor onder andere het innen van openstaande rekeningen. Het kan zo zijn dat u er zelf geen tijd voor heeft en u niet uw klantrelatie wil aantasten. Verder kunt u naast het innen van rekeningen, Koning en de Raadt ook inschakelen voor het bijhouden van uw debiteurenbeheer.

Waarom Koning en De Raadt?

  •  Snel en doeltreffend incasseren
  •  Eén aanspreekpunt en geen abonnement
  •  Eigen juristen en duidelijk advies
  •  No cure, no pay + directe uitbetaling
  •  Online inzage in lopende en gesloten dossiers

Neem contact met ons op

Wij van Koning en De Raadt willen u graag helpen waar mogelijk. Onze incasso- en juridische specialisten staan voor u klaar en zijn beschikbaar voor al uw vragen! Wilt u meer weten over onze dienstverlening of heeft u vragen voor ons? Neem dan contact met ons op, wij denken graag vrijblijvend met u mee!

Voordelen inschakelen van Koning en de Raadt in Heerhugowaard

Wellicht is de situatie met uw debiteur zo frustrerend dat u niet meer open staat voor wederhoor van uw debiteur. Dit betekent dat u niet meer in gesprek wil met uw debiteur. Om de situatie op een professionele manier te bemiddelen, is het inschakelen van een incassobureau in Heerhugowaard aan te raden. Door onze professionele benadering is de kans groot dat uw klantrelatie toch intact blijft. In plaats van dat uzelf bezig moet zijn met bemiddeling, kunt u door het inschakelen van Koning en de Raadt u zich richten op andere werkzaamheden. Ook werken we met het no cure no pay principe.

Minnelijke incasso Heerhugowaard

Direct na het inschakelen van Koning en de Raadt, gaan we uw zaak behandelen. We sturen een eerste bericht naar uw debiteur. Als er na twee werkdagen nog geen gehoor gegeven wordt, zullen we de debiteur telefonisch proberen te bereiken, want een beller incasseert sneller. Door onze methodes weten we snel wat er aan de hand is en zullen we passende afspraken maken. Het is voor ons belangrijk dat je ten alle tijden ons kunt bereiken. U krijgt een eigen contactpersoon voor advies en updates, zodat we de lijn tussen u en onze medewerkers zo dun mogelijk houden.

Gerechtelijke incasso Heerhugowaard

Het gebeurt wel eens dat een vordering niet binnen het minnelijke traject valt te incasseren. In dit geval kan er ook voor een gerechtelijke procedure gekozen worden. Om u gedurende dit proces te steunen bieden we graag onze diensten aan. Van dagvaarding tot aan juridische ondersteuning, we verzorgen de gehele procedure voor u. We bespreken dit vooraf met u, hierin voorzien we u van een advies over de risico’s, opbrengsten en kosten.

Afdrachten

Koning en de Raadt levert de grootst mogelijke inspanning om uw facturen betaald te krijgen en is zich er ook zeer bewust van dat het uw geld is dat wij incasseren. Wij wachten dan ook niet tot de gehele vordering is voldaan, maar betalen uw geïncasseerde bedragen direct aan u uit.

Koning en De Raadt bij u in de buurt

Regio Noord:

Noord-Holland – Alkmaar – Amsterdam – Assendelft – Beverwijk – Castricum – Haarlem – Haarlemmermeer – Heemskerk – Heerhugowaard – Hoofddorp – Hoorn – IJmuiden – Koog aan de Zaan – Krommenie – Oostzaan – Purmerend – Uitgeest – Westzaan – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaanstad – Zaanstreek
Google-Beoordeling
4.4
Gebaseerd op 14 recensies
js_loader