Incassobureau Zwijndrecht

Incassobureau Zwijndrecht

Wanneer iemand een dienst verleent, of een product verkoopt, staat hier een betaling tegenover. Toch kan het voor komen dat u klanten heeft die ondanks herhaaldelijke aanmaningen maar niet betalen. Met behulp van een incassobureau krijgt u waar u recht op heeft. Bent u op zoek naar een incassospecialist in Zwijndrecht? Met behulp van Koning en de Raadt wordt uw kans op betaling vergroot tot wel 90%!

Als er wordt gesproken over een incasso, dan hebben wij het over een openstaande factuur. Klanten die weigeren te betalen, ook al hebben zij meerdere herinneringen en aanmaningen van een incassobureau gehad… Iedere ondernemer krijgt hier helaas ooit wel eens mee te maken. Ervaart u deze problemen ook? Het starten met een minnelijke incasso is een goed begin om toch het geld te krijgen waar u recht op heeft.

Contactgegevens

Nieuwlandparc 313
2952 DD ALBLASSERDAM

T: 085 – 27 35 121
E: info@koningenderaadt.nl
www.koningenderaadt.nl

Incassobureau Zwijndrecht voor particulieren en bedrijven

U kunt Koning en de Raadt in Zwijndrecht voor zowel particulieren als bedrijven inschakelen. Wanneer u particulier bent, kan de inzet van Koning en de Raadt van pas komen bij verschillende situaties, zoals het niet krijgen van alimentatiegeld, terwijl u daar recht op heeft. Of misschien verhuurt u een kamer en weigert de bewoner te betalen. Ook geldzaken tussen vrienden of familie kunnen voor komen, als u bijvoorbeeld geld heeft uitgeleend en het nu niet volgens de afspraken terugkrijgt.

Bij bedrijven kunnen wij u te hulp schieten bij het innen van openstaande rekeningen. Misschien heeft u daar geen tijd voor, of wilt u op een juiste manier de klantrelatie wilt behouden. Naast het innen van rekeningen kunt u Koning en de Raadt ook inschakelen als u hulp nodig heeft bij het bijhouden van het debiteurenbeheer.

Gratis incasso plaatsen

Incassobureau Zwijndrecht Koning en de Raadt wilt u graag laten zien wat de werkwijze is. Om kennis te maken behandelen wij uw eerste incassozaak in het minnelijke traject volledig gratis. Geen dossierkosten en geen informatiekosten als er niets voor u wordt geïncasseerd.

Voordelen inschakelen van Koning en de Raadt in Zwijndrecht

U bent eigenlijk zwaar gefrustreerd door de situatie met uw debiteur en staat daardoor niet meer open voor de argumenten die de debiteur nog te vertellen heeft. In dit geval biedt het inschakelen van een incassobureau in Zwijndrecht veel voordelen. Op deze manier vergroot u de kans op betaling en door de professionele bemiddeling van Koning en de Raadt kan de klantenrelatie toch intact blijven. Ook kunt u uw energie in andere werkzaamheden steken, in plaats van uzelf bezig te houden met de bemiddeling. Daarnaast werkt Koning en de Raadt volgens het no cure no pay principe.

Minnelijke incasso Zwijndrecht

Zodra u Koning en de Raadt inschakelt, gaan wij meteen voor u aan de slag. Uw debiteur wordt direct in gebreke gesteld. Wordt er niet gereageerd? Binnen twee werkdagen bellen wij uw debiteur, want een beller incasseert sneller. Op deze manier weten wij precies wat er aan de hand is en kunnen er passende afspraken gemaakt worden. De lijn tussen u en onze medewerkers houden wij zo kort mogelijk, op elk gewenst moment kunt u uw eigen contactpersoon om advies of een update vragen.

Gerechtelijke incasso Zwijndrecht

Het kan zijn dat een vordering niet in het minnelijke traject te incasseren is. Dan kan er nog voor een gerechtelijke procedure gekozen worden. In dit geval kunt u Koning en de Raadt ook inschakelen. Van dagvaarding tot aan de juridische ondersteuning, wij kunnen de gehele procedure voor u verzorgen. Vooraf kan dit samen met u besproken worden en kunnen wij u een gedegen advies geven inzake de risico’s, opbrengsten en de kosten.

Afdrachten

Bij Koning en de Raadt doen wij ons uiterste best om uw facturen betaald te krijgen. Ook zijn wij ons er zeer bewust van dat het uw geld is dat wij incasseren. Wij wachten dan ook niet tot de gehele vordering is voldaan, maar betalen uw geïncasseerde bedragen direct aan u uit.

BEL DIRECT