Incassobureau Zaanstreek

Incassobureau Zaanstreek

Doorgaans ontvangt u voor een geleverde dienst of product een betaling. Het kan echter voor komen dat u een klant heeft die niet betaald, zelfs naar meerdere aanmaningen. Met een incassobureau worden uw kansen op betaling aanzienlijk vergroot. Zoekt u een incassobureau Zaanstreek? Koning en de Raadt vergroot de kans op betaling met wel 90%, zodat u krijgt waar u recht op heeft!

Met een incasso, bedoelen we een openstaande factuur of rekening die niet betaald wordt. Ondanks meerdere aanmaningen van een incassobureau krijgt u klanten die weigeren te betalen. Bijna iedere ondernemer krijgt vroeg of laat te maken met een wanbetaler. Treft u ook iemand die niet betaald? Een minnelijk incasso traject aangaan is een goede start om te krijgen waar u recht op heeft.

Contactgegevens

Roode Wildemanweg 25
1521 PZ  WORMERVEER

T: 075 – 640 76 26
E: info@koningenderaadt.nl
www.koningenderaadt.nl

Incassobureau Zaanstreek voor particulieren en bedrijven

Koning en de Raadt in de Zaanstreek stelt zich beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven. Bent u een particulier? Dan kan Koning en de Raadt bij verschillende incidenten van pas komen, zoals het niet krijgen van alimentatiegeld of het niet ontvangen of betalen van huur. In dit geval verzorgen wij een zogeheten huurincasso voor u. Situaties met vrienden en familie kunnen erg lastig zijn, als u bijvoorbeeld geld heeft uitgeleend aan een bekende, kan het voor komen dat u niet krijgt waar u recht op heeft, er vindt geen wederdienst plaats. Dit kan erg vervelend zijn en Koning en de Raadt helpt graag om dit probleem gemoedelijk te verhelpen.

Bedrijven kunnen ons veelal inzetten voor het innen van openstaande rekeningen. Wellicht heeft u zelf geen tijd om openstaande schulden te innen, of bent u gedreven om de klantrelatie intact te houden. Zo sturen wij altijd een eerste attendering waarin wij uw klant eenmalig de mogelijkheid geven alsnog te betalen. We spreken dan over een pre-incasso. Hoe dan ook, Koning en de Raadt helpt u graag! We helpen u ook graag met het bijhouden van uw debiteurenbeheer.

Bij incasso bureau Koning en De Raadt geloven wij dat voorkomen altijd beter dan genezen is. Uw ideale situatie is een klant die altijd netjes de rekening betaalt, voordat incasso noodzakelijk is. Maar hoe weet u of uw klant wel (op tijd) gaat betalen? Om een adequaat inzicht te krijgen in de kredietwaardigheid van uw klant kan Koning en De Raadt een Credit Check-Handelsinformatie uitvoeren.

Waarom Koning en De Raadt?

Snel en doeltreffend incasseren
Eén aanspreekpunt en geen abonnement
Eigen juristen en duidelijk advies
No cure, no pay + directe uitbetaling
Online inzage in lopende en gesloten dossiers

Neem contact met ons op

Wij van Koning en De Raadt willen u graag helpen waar mogelijk. Onze incasso- en juridische specialisten staan voor u klaar en zijn beschikbaar voor al uw vragen! Wilt u meer weten over onze dienstverlening of heeft u vragen voor ons? Neem dan contact met ons op, wij denken graag vrijblijvend met u mee!

Gratis incasso plaatsen

Incassobureau Zaanstreek Koning en de Raadt wenst u graag te laten zien wat de manier van werken is. Hierom rekenen we voor uw eerste incassozaak binnen het minnelijke traject geen kosten. Geen dossier- en informatiekosten als er niets geïnd wordt.

Voordelen inschakelen van Koning en de Raadt in Zaanstreek

U staat niet meer open om de argumenten van uw debiteur aan te horen, waarom? Omdat de situatie met uw debiteur simpelweg erg frustrerend is. In dit geval kan Koning en de Raadt u goed te hulp schieten. Een incassobureau in de Zaanstreek verhoogt uw kans op incassering aanzienlijk. Dit komt mede door de professionele manier van bemiddeling. Ook hoeft u hierdoor niet langer uw energie te steken in het incasseren van openstaande schulden. Koning en de Raadt neemt graag deze dienst voor u over. Bovendien werken we met het zogeheten no cure no pay principe, u heeft dus niets te verliezen.

Minnelijke incasso Zaanstreek

Koning en de Raadt gaat meteen voor u aan de slag. Uw debiteur wordt allereerst schriftelijk benadert. Mocht hier na twee werkdagen niet op gereageerd worden, dan zullen we uw debiteur telefonisch benaderen. Een beller incasseert sneller. Door onze aanpak weten we snel wat het probleem is. We zorgen ervoor dat er aan de hand hiervan passende afspraken worden gemaakt. Bovendien is de communicatie tussen u en onze collega’s erg nauw. U kunt op elk gewenst moment uw persoonlijke adviseur vragen om advies of een update.

Gerechtelijke incasso Zaanstreek

Het kan zijn dat een vordering niet in het minnelijke traject te incasseren is. Er kan voor een gerechtelijke procedure gekozen worden. In dit geval kunt u Koning en de Raadt ook inschakelen. Van dagvaarding tot aan de juridische ondersteuning, wij kunnen de gehele procedure voor u verzorgen. Vooraf kan dit samen met u besproken worden en kunnen wij u een gedegen advies geven inzake de risico’s, opbrengsten en de kosten.

Afdrachten

Koning en de Raadt levert de grootst mogelijke inspanning om uw facturen betaald te krijgen en is zich er ook zeer bewust van dat het uw geld is dat wij incasseren. Wij wachten dan ook niet tot de gehele vordering is voldaan, maar betalen uw geïncasseerde bedragen direct aan u uit.

Debiteurenbeheer uitbesteden Alkmaar
Neem nu contact op!
Google-Beoordeling
4.4
Gebaseerd op 13 recensies
js_loader
Google-Beoordeling
4.4
Gebaseerd op 13 recensies
js_loader
BEL DIRECT