Incassobureau Wormer

Incassobureau Wormer

Tegenover een geleverde dienst of product staat een betaling.  Het kan echter voorkomen dat u klanten heeft die ondanks herhaalde herinneringen niet betalen. Met behulp van een incassobureau krijgt u waar u recht op heeft. Op zoek naar een incassospecialist in Wormer? Met het inschakelen van Koning en de Raadt vergroot u de kans op betaling tot wel 90%!

Als er wordt gesproken over een incasso, dan hebben wij het over een openstaande factuur. Klanten die weigeren te betalen, ondanks meerdere herinneringen en aanmaningen van een incassobureau… Iedere ondernemer krijgt hier helaas ooit wel eens mee te maken. Ervaart u deze problemen ook? Het beginnen met een minnelijke incasso is een goede start om toch het geld te krijgen waar u recht op heeft.

Contactgegevens

Roode Wildemanweg 25
1521 PZ  WORMERVEER

T: 075 – 640 76 26
E: info@koningenderaadt.nl
www.koningenderaadt.nl

Gratis incasso plaatsen

Incassobureau Wormer Koning en de Raadt wilt u graag laten zien wat de werkwijze is. Om kennis te maken behandelen wij uw eerste incassozaak in het minnelijke traject volledig gratis. Geen dossierkosten en geen informatiekosten als er niets voor u wordt geïncasseerd.

Incassobureau Wormer voor particulieren en bedrijven

Koning en de Raadt in Wormer is voor zowel particulieren als bedrijven in te schakelen. Bent u een particulier, dan kunnen de inspanningen van Koning en de Raadt in verschillende situaties van pas komen, zoals het niet krijgen van geld voor onderhoud als u daar recht op heeft. Het kan ook zo zijn dat u een kamer verhuurt en de bewoner weigert te betalen. In dit geval verzorgen wij een zogeheten huurincasso voor u. Er kunnen ook financiële problemen zijn tussen vrienden of familie, bijvoorbeeld als u geld heeft uitgeleend en u krijgt het niet terug zoals afgesproken.

Bij bedrijven kunt u ons inschakelen bij het innen van openstaande rekeningen. Het kan zijn dat u hier geen tijd voor heeft of de klantrelatie op de juiste manier wilt behouden. Zo sturen wij altijd een eerste attendering waarin wij uw klant eenmalig de mogelijkheid geven alsnog te betalen. We spreken dan over een pre-incasso. Naast het innen van rekeningen kunt u Koning en de Raadt ook inschakelen als u hulp nodig heeft bij het bijhouden van het debiteurenbeheer.

Bij incasso bureau Koning en De Raadt geloven wij dat voorkomen altijd beter dan genezen is. Uw ideale situatie is een klant die altijd netjes de rekening betaalt, voordat incasso noodzakelijk is. Maar hoe weet u of uw klant wel (op tijd) gaat betalen? Om een adequaat inzicht te krijgen in de kredietwaardigheid van uw klant kan Koning en De Raadt een Credit Check-Handelsinformatie uitvoeren.

Waarom Koning en De Raadt?

Snel en doeltreffend incasseren
Eén aanspreekpunt en geen abonnement
Eigen juristen en duidelijk advies
No cure, no pay + directe uitbetaling
Online inzage in lopende en gesloten dossiers

Neem contact met ons op

Wij van Koning en De Raadt willen u graag helpen waar mogelijk. Onze incasso- en juridische specialisten staan voor u klaar en zijn beschikbaar voor al uw vragen! Wilt u meer weten over onze dienstverlening of heeft u vragen voor ons? Neem dan contact met ons op, wij denken graag vrijblijvend met u mee!

Voordelen inschakelen van Koning en de Raadt in Wormer

De situatie met uw debiteur maakt u eigenlijk zwaar gefrustreerd en u staat niet meer open voor de argumenten van uw debiteur. Dan biedt het inschakelen van een incassobureau in Wormer veel voordelen. De kans op betaling wordt vergroot en door de professionele bemiddeling van Koning en de Raadt kan de klantenrelatie toch intact blijven. Ook kunt u zich nu richten op andere werkzaamheden, in plaats van uzelf bezig te houden met de bemiddeling. Daarnaast werkt Koning en de Raadt volgens het no cure no pay principe.

Minnelijke incasso Wormer

Wanneer u Koning en de Raadt inschakelt, gaan wij meteen voor u aan de slag. Direct wordt uw debiteur in gebreke gesteld. Wordt er niet gereageerd? Binnen twee werkdagen bellen wij uw debiteur, want een beller incasseert sneller. Wij weten op deze manier precies wat er aan de hand is en zo kunnen er passende afspraken gemaakt worden. De lijn tussen u en onze medewerkers houden wij zo kort mogelijk, op elk gewenst moment kunt u uw eigen contactpersoon om advies of een update vragen.

Gerechtelijke incasso Wormer

Wanneer een vordering niet in het minnelijke traject te incasseren is, kan er voor een gerechtelijke procedure gekozen worden. In dit geval kunt u Koning en de Raadt ook inschakelen. Van dagvaarding tot aan de juridische ondersteuning, wij kunnen de procedure van begin tot eind voor u verzorgen. Vooraf kan dit samen met u besproken worden en kunnen wij u een gedegen advies geven inzake de risico’s, opbrengsten en de kosten.

Afdrachten

Koning en de Raadt doet er alles aan om uw facturen betaald te krijgen en is zich er ook zeer bewust van dat het uw geld is dat wij incasseren. Wij wachten dan ook niet tot de gehele vordering is voldaan, maar betalen uw geïncasseerde bedragen direct aan u uit.

Debiteurenbeheer uitbesteden Alkmaar
Neem nu contact op!
Google-Beoordeling
4.4
Gebaseerd op 13 recensies
js_loader
Google-Beoordeling
4.4
Gebaseerd op 13 recensies
js_loader
BEL DIRECT