Incassobureau Hendrik Ido Ambacht

Incassobureau Hendrik Ido Ambacht

Wanneer je een dienst levert of product verkoopt, hoort daar een betaling tegenover te staan. Toch kan het voor komen dat u klanten heeft die ondanks herhaaldelijke aanmaningen maar niet betalen. Met het inschakelen van een incassobureau krijgt u waar u recht op heeft. Bent u op zoek naar een incassospecialist in Hendrik Ido Ambacht? Met behulp van Koning en de Raadt wordt u kans op betaling vergroot tot wel 90%!

Als er wordt gesproken over een incasso, dan hebben wij het over een openstaande factuur. Klanten die weigeren te betalen, ondanks meerdere herinneringen en aanmaningen van een incassobureau… Als ondernemer krijg je hier waarschijnlijk ooit weleens mee te maken. Ervaart u deze problemen ook? Een goed begin is om te starten met een minnelijke incasso, om zo toch het geld te krijgen waar u recht op heeft.

Contactgegevens

Nieuwlandparc 313
2952 DD ALBLASSERDAM

T: 085 – 27 35 121
E: info@koningenderaadt.nl
www.koningenderaadt.nl

Incassobureau Hendrik Ido Ambacht voor particulieren en bedrijven

U kunt zowel als particulier en bedrijf Koning en de Raadt in Hendrik Ido Ambacht inschakelen. Als particulier kan de inzet van Koning en de Raadt van pas komen bij verschillende situaties, zoals geldzaken met vrienden of familie. Het kan zijn dat u uw uitgeleende geld niet volgens de afspraken terugkrijgt. Of misschien heeft u recht op alimentatiegeld dat u momenteel niet krijgt. Het kan ook zo zijn dat u een kamer verhuurt en de bewoner weigert te betalen. In dit geval verzorgen wij een zogeheten huurincasso voor u.

Bij bedrijven kunt u ons inschakelen bij het innen van openstaande rekeningen. Wellicht heeft u daar simpelweg geen tijd voor, of wilt u op een juiste manier de klantrelatie behouden. Zo sturen wij altijd een eerste attendering waarin wij uw klant eenmalig de mogelijkheid geven alsnog te betalen. We spreken dan over een pre-incasso. Naast het innen van rekeningen kunt u Koning en de Raadt ook inschakelen als u hulp nodig heeft bij het bijhouden van het debiteurenbeheer.

Bij incasso bureau Koning en De Raadt geloven wij dat voorkomen altijd beter dan genezen is. Uw ideale situatie is een klant die altijd netjes de rekening betaalt, voordat incasso noodzakelijk is. Maar hoe weet u of uw klant wel (op tijd) gaat betalen? Om een adequaat inzicht te krijgen in de kredietwaardigheid van uw klant kan Koning en De Raadt een Credit Check-Handelsinformatie uitvoeren.

Waarom Koning en De Raadt?

Snel en doeltreffend incasseren
Eén aanspreekpunt en geen abonnement
Eigen juristen en duidelijk advies
No cure, no pay + directe uitbetaling
Online inzage in lopende en gesloten dossiers

Neem contact met ons op

Wij van Koning en De Raadt willen u graag helpen waar mogelijk. Onze incasso- en juridische specialisten staan voor u klaar en zijn beschikbaar voor al uw vragen! Wilt u meer weten over onze dienstverlening of heeft u vragen voor ons? Neem dan contact met ons op, wij denken graag vrijblijvend met u mee!

Gratis incasso plaatsen

Incassobureau Hendrik Ido Ambacht Koning en de Raadt wilt u graag laten zien wat de werkwijze is. Om kennis te maken behandelen wij uw eerste incassozaak in het minnelijke traject volledig gratis. Geen dossierkosten en geen informatiekosten als er niets voor u wordt geïncasseerd.

Voordelen inschakelen van Koning en de Raadt in Hendrik Ido Ambacht

De situatie met uw debiteur duurt nu al zo lang en eigenlijk bent u er klaar mee. U staat niet meer open voor de argumenten die uw debiteur te zeggen heeft. In dit geval biedt het inschakelen van een incassobureau in Hendrik Ido Ambacht veel voordelen. De kans op betaling wordt vergroot en door de professionele bemiddeling van Koning en de Raadt kan de klantenrelatie toch intact blijven. Ook kunt u uw energie in andere werkzaamheden steken, in plaats van uzelf bezig te houden met de bemiddeling. Daarnaast werkt Koning en de Raadt volgens het no cure no pay principe.

Minnelijke incasso Hendrik Ido Ambacht

Zodra u Koning en de Raadt inschakelt, gaan wij meteen voor u aan de slag. Uw debiteur wordt direct in gebreke gesteld. Wordt er niet gereageerd? Binnen twee werkdagen bellen wij uw debiteur, want een beller incasseert sneller. Wij weten dan precies wat er aan de hand is, zodat er passende afspraken gemaakt kunnen worden. De lijn tussen u en onze medewerkers houden wij zo kort mogelijk, op elk gewenst moment kunt u uw eigen contactpersoon om advies of een update vragen.

Gerechtelijke incasso Hendrik Ido Ambacht

Het kan gebeuren dat een vordering niet in het minnelijke traject te incasseren is. Er kan daarna voor een gerechtelijke procedure gekozen worden. In dit geval kunt u Koning en de Raadt ook inschakelen. Van dagvaarding tot aan de juridische ondersteuning, wij kunnen de gehele procedure voor u verzorgen. Vooraf kan dit samen met u besproken worden en kunnen wij u een gedegen advies geven inzake de risico’s, opbrengsten en de kosten.

Afdrachten

Koning en de Raadt levert de grootst mogelijke inspanning om uw facturen betaald te krijgen en is zich er ook zeer bewust van dat het uw geld is dat wij incasseren. Wij wachten dan ook niet tot de gehele vordering is voldaan, maar betalen uw geïncasseerde bedragen direct aan u uit.

Debiteurenbeheer uitbesteden Alkmaar
Neem nu contact op!
Google Beoordelingen
4.5
Gebaseerd op 12 beoordelingen
js_loader
BEL DIRECT