Incassobureau Haarlem

Incassobureau Haarlem

Tegenover een geleverde dienst of product staat een betaling. Toch kan het voor komen dat u klanten heeft die ondanks herhaaldelijke aanmaningen maar niet betalen. Door het inschakelen van een incassobureau krijgt u waar u recht op heeft. Bent u op zoek naar een incassospecialist in Haarlem? Met behulp van Koning en de Raadt wordt u kans op betaling vergroot tot wel 90%!

Als er wordt gesproken over een incasso, dan hebben wij het over een openstaande factuur. Klanten die niet willen betalen, ondanks meerdere herinneringen en aanmaningen van een incassobureau… Helaas krijgt iedere ondernemer hier ooit wel eens mee te maken. Ervaart u deze problemen ook? Een goed begin is om te starten met een minnelijke incasso. Zo kunt u toch het geld krijgen waar u recht op heeft.

Contactgegevens

Roode Wildemanweg 25
1521 PZ  WORMERVEER

T: 075 – 640 76 26
E: info@koningenderaadt.nl
www.koningenderaadt.nl

Incassobureau Haarlem voor particulieren en bedrijven

Koning en de Raadt in Haarlem is er zowel voor particulieren als bedrijven. Als particulier kunt u Koning en de Raadt inzetten bij verschillende situaties, zoals het niet krijgen van alimentatiegeld, terwijl u daar recht op heeft. Of misschien heeft u een kamer die u verhuurt en weigert de bewoner te betalen. In dit geval verzorgen wij een zogeheten huurincasso voor u. Ook kunnen geldzaken tussen vrienden of familie voor komen, als u bijvoorbeeld geld heeft uitgeleend en het nu niet volgens de afspraken terugkrijgt.

Bij bedrijven kan Koning en de Raadt te hulp schieten bij het innen van openstaande rekeningen. Het kan zijn dat u daar geen tijd voor heeft, of op een juiste manier de klantrelatie wilt behouden. Zo sturen wij altijd een eerste attendering waarin wij uw klant eenmalig de mogelijkheid geven alsnog te betalen. We spreken dan over een pre-incasso. Naast het innen van rekeningen kunt u ons ook inschakelen als u hulp nodig heeft bij het bijhouden van het debiteurenbeheer.

Bij incasso bureau Koning en De Raadt geloven wij dat voorkomen altijd beter dan genezen is. Uw ideale situatie is een klant die altijd netjes de rekening betaalt, voordat incasso noodzakelijk is. Maar hoe weet u of uw klant wel (op tijd) gaat betalen? Om een adequaat inzicht te krijgen in de kredietwaardigheid van uw klant kan Koning en De Raadt een Credit Check-Handelsinformatie uitvoeren.

Waarom Koning en De Raadt?

Snel en doeltreffend incasseren
Eén aanspreekpunt en geen abonnement
Eigen juristen en duidelijk advies
No cure, no pay + directe uitbetaling
Online inzage in lopende en gesloten dossiers

Neem contact met ons op

Wij van Koning en De Raadt willen u graag helpen waar mogelijk. Onze incasso- en juridische specialisten staan voor u klaar en zijn beschikbaar voor al uw vragen! Wilt u meer weten over onze dienstverlening of heeft u vragen voor ons? Neem dan contact met ons op, wij denken graag vrijblijvend met u mee!

Gratis incasso plaatsen

Wij willen u graag laten zien wat onze werkwijze is. Om kennis te maken, behandelt Koning en de Raadt in Haarlem uw eerste incassozaak in het minnelijke traject volledig gratis. Geen dossierkosten en geen informatiekosten als er niets voor u wordt geïncasseerd.

Voordelen inschakelen van Koning en de Raadt in Haarlem

Na vele argumenten van uw debiteur bent u klaar met de situatie en staat u niet meer open voor discussie. In dit geval biedt het inschakelen van een incassobureau in Haarlem veel voordelen. De kans op betaling wordt vergroot en door de professionele bemiddeling van Koning en de Raadt kan de klantenrelatie toch intact blijven. Ook kunt u uw energie in andere werkzaamheden steken, in plaats van uzelf bezig te houden met de bemiddeling. Daarnaast werkt Koning en de Raadt volgens het no cure no pay principe.

Minnelijke incasso Haarlem

Bij het inschakelen van Koning en de Raadt gaan wij meteen voor u aan de slag. Uw debiteur wordt direct in gebreke gesteld. Wordt er niet gereageerd? Binnen twee werkdagen bellen wij uw debiteur, want een beller incasseert sneller. Op deze manier weten wij precies wat er aan de hand is en kunnen er passende afspraken gemaakt worden. De lijn tussen u en onze medewerkers houden wij zo kort mogelijk, op elk gewenst moment kunt u uw eigen contactpersoon om advies of een update vragen.

Gerechtelijke incasso Haarlem

Vorderingen zijn soms niet in het minnelijke traject te incasseren. Er kan voor een gerechtelijke procedure gekozen worden. In dit geval kunt u Koning en de Raadt ook inschakelen. Van dagvaarding tot aan de juridische ondersteuning, wij kunnen de gehele procedure voor u verzorgen. Vooraf kan dit samen met u besproken worden en kunnen wij u een gedegen advies geven inzake de risico’s, opbrengsten en de kosten.

Afdrachten

Koning en de Raadt levert de grootst mogelijke inspanning om uw facturen betaald te krijgen en is zich er ook zeer bewust van dat het uw geld is dat wij incasseren. Wij wachten dan ook niet tot de gehele vordering is voldaan, maar betalen uw geïncasseerde bedragen direct aan u uit.

Debiteurenbeheer uitbesteden Alkmaar
Neem nu contact op!
Google-Beoordeling
4.4
Gebaseerd op 13 recensies
js_loader
Google-Beoordeling
4.4
Gebaseerd op 13 recensies
js_loader
BEL DIRECT