Incassobureau Drechtsteden

Incassobureau Drechtsteden

Normaal gesproken staat er tegenover een geleverde dienst of product een betaling, toch kan het wel eens voor komen dat u te maken krijgt met een klant die zelfs na meerdere aanmaningen niet betaalt. Een incassobureau helpt u om ervoor te zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft. Dus zoekt u een incassospecialist in Drechtsteden? Het inschakelen van incassobureau Koning en de Raadt vergroot uw kansen op betaling met wel 90%!

Klanten die weigeren te betalen, ondanks het herhaaldelijk sturen van een aanmaningen door een incassobureau… Helaas zal iedere ondernemer ooit te maken krijgen met mensen die niet betalen. Ervaart u dit probleem nu ook? Als er wordt gesproken over een incasso, dan spreken we over een openstaande factuur. Een minnelijke incasso is een goed begin om het geld te krijgen waar u recht op heeft.

Contactgegevens

Nieuwlandparc 313
2952 DD ALBLASSERDAM

T: 085 – 27 35 121
E: info@koningenderaadt.nl
www.koningenderaadt.nl

Incassobureau Drechtsteden voor particulieren en bedrijven

Koning en de Raadt in Drechtsteden is zowel in te zetten voor particulieren als bedrijven, we zijn gespecialiseerd in beide. U als particulier kunt ons gebruiken en inschakelen voor diverse situaties. Denk hierbij aan het niet ontvangen van rechtmatig geld, zoals het niet ontvangen van alimentatiegeld. Verder kan u ook belazerd worden door uw verhuurder, of verhuurt u zelf uw woning en weigert de bewoner te betalen. In dit geval verzorgen wij een zogeheten huurincasso voor u. Geldzaken tussen vrienden en familie kunnen ook vaak voor problemen zorgen. Schakel Koning en de Raadt in voor een goede afloop van zaken!

Daarnaast helpt Koning en de Raadt ook bedrijven, bij bijvoorbeeld het innen van openstaande rekeningen. Zo sturen wij altijd een eerste attendering waarin wij uw klant eenmalig de mogelijkheid geven alsnog te betalen. We spreken dan over een pre-incasso. Koning en de Raadt int niet alleen openstaande rekeningen, u kunt Koning en de Raadt ook inschakelen als u hulp nodig heeft bij het bijhouden van het debiteurenbeheer. Het kan namelijk zo zijn dat u daar simpelweg geen tijd voor heeft, of de klantrelatie wilt behouden.

Bij incasso bureau Koning en De Raadt geloven wij dat voorkomen altijd beter dan genezen is. Uw ideale situatie is een klant die altijd netjes de rekening betaalt, voordat incasso noodzakelijk is. Maar hoe weet u of uw klant wel (op tijd) gaat betalen? Om een adequaat inzicht te krijgen in de kredietwaardigheid van uw klant kan Koning en De Raadt een Credit Check-Handelsinformatie uitvoeren.

Waarom Koning en De Raadt?

Snel en doeltreffend incasseren
Eén aanspreekpunt en geen abonnement
Eigen juristen en duidelijk advies
No cure, no pay + directe uitbetaling
Online inzage in lopende en gesloten dossiers

Neem contact met ons op

Wij van Koning en De Raadt willen u graag helpen waar mogelijk. Onze incasso- en juridische specialisten staan voor u klaar en zijn beschikbaar voor al uw vragen! Wilt u meer weten over onze dienstverlening of heeft u vragen voor ons? Neem dan contact met ons op, wij denken graag vrijblijvend met u mee!

Gratis incasso plaatsen

Incassobureau Drechtsteden Koning en de Raadt wilt u graag laten kennismaken met de werkwijze. Daarom behandelen wij uw eerste incassozaak in het minnelijke traject volledig gratis. Geen dossierkosten en geen informatiekosten als er niets voor u wordt geïncasseerd.

Voordelen inschakelen van Koning en de Raadt in Drechtsteden

U staat niet meer open voor een fatsoenlijk gesprek met uw debiteur, omdat deze situatie u in een situatie bent beland die u erg gefrustreerd heeft gemaakt. In dit geval zijn er veel voordelen aan het contact opnemen met een incassobureau uit Drechtsteden. De betalingsmogelijkheden nemen toeen de professionele bemiddeling van Koning en de Raadt houdt de klantrelatie ongewijzigd. Nu kunt u uw energie, zonder tussenkomst, aan andere activiteiten besteden. Bovendien volgt Koning en de Raadt het principe van no cure no pay.

Minnelijke incasso Drechtsteden

Bij het inschakelen van Koning en de Raadt gaan wij meteen voor u aan de slag. Uw debiteur wordt direct in gebreke gesteld. Een beller incasseert sneller. Mochten wij dus geen gehoor krijgen na een paar werkdagen, zullen we de debiteur telefonisch bereiken. Hierdoor weten we precies wat er aan de hand is. Vervolgens maken we passende afspraken. Bovendien kunt u op elk gewenst moment om een update of advies vragen. We zorgen er namelijk voor dat de lijn tussen u en onze werknemers erg dun is, hierdoor weet u altijd wat er zich afspeelt.

Gerechtelijke incasso Drechtsteden

Het kan zijn dat een vordering niet in het minnelijke traject te incasseren is. Er kan voor een gerechtelijke procedure gekozen worden. Ook dan kunt u Koning en de Raadt inschakelen. Van dagvaarding tot aan de juridische ondersteuning, wij kunnen de gehele procedure voor u verzorgen. Vooraf kan dit samen met u besproken worden en kunnen wij u een gedegen advies geven inzake de risico’s, opbrengsten en de kosten.

Afdrachten

Koning en de Raadt doet zijn uiterste best om ervoor te zorgen dat alle openstaande rekeningen worden betaald. Ook zijn wij er ons zeer van bewust dat het uw geld is die wij incasseren. We zullen hierom ook nooit wachten op de gehele vordering, we betalen de geïncasseerde bedragen direct!

Debiteurenbeheer uitbesteden Alkmaar
Neem nu contact op!
Google-Beoordeling
4.4
Gebaseerd op 13 recensies
js_loader
BEL DIRECT