Incassobureau Castricum

Incassobureau Castricum

Voor een geleverde dienst of product hoort een betaling plaats te vinden. Toch kan het voor komen dat u klanten heeft die ondanks herhaaldelijke aanmaningen maar niet betalen. Met behulp van een incassobureau krijgt u waar u recht op heeft. Bent u op zoek naar een incassospecialist in Castricum? Met het inschakelen van Koning en de Raadt wordt u kans op betaling vergroot tot wel 90%!

Met een incasso wordt een openstaande factuur bedoeld. Klanten die weigeren te betalen, ondanks meerdere herinneringen en aanmaningen van een incassobureau… Helaas krijgt iedere ondernemer hier weleens mee te maken. Heeft u momenteel ook last van dit soort problemen? Het starten met een minnelijke incasso is een goed begin om toch het geld te krijgen waar u recht op heeft.

Contactgegevens

Roode Wildemanweg 25
1521 PZ  WORMERVEER

T: 085 – 27 35 121
E: info@koningenderaadt.nl
www.koningenderaadt.nl

Incassobureau Castricum voor particulieren en bedrijven

Voor zowel particulieren als bedrijven is Koning en de Raadt in Castricum in te schakelen. Wanneer u particulier bent, kan de inzet van Koning en de Raadt van pas komen bij verschillende situaties, zoals het niet krijgen van alimentatiegeld, terwijl u daar recht op heeft. Het kan ook zo zijn dat u een kamer verhuurt en de bewoner weigert te betalen. Geldzaken tussen vrienden en familie kunnen ook weleens voorkomen, als u bijvoorbeeld geld heeft uitgeleend en het nu niet volgens de afspraken terugkrijgt.

Bij bedrijven kunt u ons inschakelen bij het innen van openstaande rekeningen. Het kan zijn dat u daar geen tijd voor heeft, of op een juiste manier de klantrelatie wilt behouden. Naast het innen van rekeningen kunt u Koning en de Raadt ook inschakelen als u hulp nodig heeft bij het bijhouden van het debiteurenbeheer.

Gratis incasso plaatsen

Bij Incassobureau Castricum Koning en de Raadt willen wij graag laten zien hoe wij te werk gaan. Om kennis te maken behandelen wij uw eerste incassozaak in het minnelijke traject volledig gratis. Geen dossierkosten en geen informatiekosten als er niets voor u wordt geïncasseerd.

Voordelen inschakelen van Koning en de Raadt in Castricum

Door de situatie met uw debiteur bent u eigenlijk zwaar gefrustreerd en hierdoor staat u niet meer open voor de argumenten van uw debiteur. In dit geval biedt het inschakelen van een incassobureau in Castricum veel voordelen. De kans op betaling wordt vergroot en door de professionele bemiddeling van Koning en de Raadt kan de klantenrelatie toch intact blijven. Ook kunt u uw energie in andere werkzaamheden steken, in plaats van uzelf bezig te houden met de bemiddeling. Daarnaast werkt Koning en de Raadt volgens het no cure no pay principe.

Minnelijke incasso Castricum

Zodra u Koning en de Raadt inschakelt, gaan wij meteen voor u aan de slag. Uw debiteur wordt direct in gebreke gesteld. Wordt er niet gereageerd? Binnen twee werkdagen bellen wij uw debiteur, want een beller incasseert sneller. Op deze manier weten wij precies wat er aan de hand is en kunnen er passende afspraken gemaakt worden. De lijn tussen u en onze medewerkers houden wij zo kort mogelijk, op elk gewenst moment kunt u uw eigen contactpersoon om advies of een update vragen.

Gerechtelijke incasso Castricum

Het kan voor komen dat een vordering niet in het minnelijke traject te incasseren is. Er kan dan gekozen worden voor een gerechtelijke procedure. In dit geval kunt u Koning en de Raadt ook inschakelen. Van dagvaarding tot aan de juridische ondersteuning, wij kunnen de gehele procedure voor u verzorgen. Vooraf kan dit samen met u besproken worden en kunnen wij u een gedegen advies geven inzake de risico’s, opbrengsten en de kosten.

Afdrachten

Koning en de Raadt levert de grootst mogelijke inspanning om uw facturen betaald te krijgen en is zich er ook zeer bewust van dat het uw geld is dat wij incasseren. Wij wachten dan ook niet tot de gehele vordering is voldaan, maar betalen uw geïncasseerde bedragen direct aan u uit.

BEL DIRECT