Incassobureau Alkmaar

Incassobureau Alkmaar

U levert een product of dienst en in ruil daarvoor krijgt u geld terug. Het kan echter wel eens voorkomen dat u niet het geld ontvangt waar u recht op heeft, zelfs na het herhaaldelijk sturen van een aanmaning. Een incassobureau zorgt dat u krijgt waar u recht op heeft. Dus bent u op zoek naar een incassobureau Alkmaar? Uw kansen worden na het inschakelen van Koning en de Raadt tot wel 90% vergroot!

Als men spreekt over een incasso, wordt er gesproken over een factuur die nog openstaat. Klanten die weigeren te betalen, ondanks de meerdere aanmaningen… De kans is groot dat je als ondernemer met dit probleem te maken krijgt. Heeft u ook te maken met een klant die niet betaald? Een minnelijke incasso in Alkmaar starten is een goed begin om het geld te krijgen waar u recht op heeft.

Contactgegevens

Roode Wildemanweg 25
1521 PZ  WORMERVEER

T: 075 – 640 76 26
E: info@koningenderaadt.nl
www.koningenderaadt.nl

Incassobureau Alkmaar voor particulieren en bedrijven

Koning en de Raadt in Alkmaar staat voor zowel particulieren als bedrijven klaar. U als particulier, kunt Koning en de Raadt inzetten in verschillende situaties. Heeft u bijvoorbeeld recht op alimentatiegeld, maar krijgt u het niet? Of verhuurt u een kamer en weigert de bewoner te betalen? Koning en de Raadt helpt! In dit geval verzorgen wij een zogeheten huurincasso voor u. Ook op het gebied van geldzaken tussen vrienden en familie kunnen we helpen. Het kan namelijk voorkomen dat u geld uitleent aan een bekende, maar er uiteindelijk niks voor terugkrijgt.

Als bedrijf zijnde kunt u ons inschakelen voor het innen van openstaande rekeningen. Wellicht heeft u er zelf geen tijd voor, of wilt u de klant op je juiste manier benaderen om de klantrelatie behouden. Zo sturen wij altijd een eerste attendering waarin wij uw klant eenmalig de mogelijkheid geven alsnog te betalen. We spreken dan over een pre-incasso. Naast het innen van openstaande rekeningen, bieden we ook hulp aan bij het bijhouden van het debiteurenbeheer.

Bij incasso Alkmaar bureau Koning en De Raadt geloven wij dat voorkomen altijd beter dan genezen is. Uw ideale situatie is een klant die altijd netjes de rekening betaalt, voordat incasso noodzakelijk is. Maar hoe weet u of uw klant wel (op tijd) gaat betalen? Om een adequaat inzicht te krijgen in de kredietwaardigheid van uw klant kan Koning en De Raadt een Credit Check-Handelsinformatie uitvoeren.

Waarom Koning en De Raadt?

Snel en doeltreffend incasseren
Eén aanspreekpunt en geen abonnement
Eigen juristen en duidelijk advies
No cure, no pay + directe uitbetaling
Online inzage in lopende en gesloten dossiers

Neem contact met ons op

Wij van Koning en De Raadt willen u graag helpen waar mogelijk. Onze incasso- en juridische specialisten staan voor u klaar en zijn beschikbaar voor al uw vragen! Wilt u meer weten over onze dienstverlening of heeft u vragen voor ons? Neem dan contact met ons op, wij denken graag vrijblijvend met u mee!

Gratis incasso plaatsen

Incassobureau Koning en de Raadt Alkmaar neemt graag de mogelijkheid om u te laten zien wat onze werkwijze is. Om u kennis te laten maken met ons, behandelen we uw eerste minnelijke incassozaak geheel gratis. Er zijn dus ook geen dossierkosten of informatiekosten als er niets voor u geïncasseerd wordt.

Voordelen inschakelen van Koning en de Raadt in Alkmaar

Een vervelde situatie met uw debiteur kan u erg gefrustreerd maken, hierdoor bent u wellicht niet meer bereid naar de argumenten van de debiteur te luisteren. In een geval zoals dit, biedt Koning en de Raadt Alkmaar de oplossing. Door onze professionele bemiddeling wordt de kans op betalen vergroot en blijft uw klantrelatie intact. Ook hoeft u zich niet langer meer zorgen te maken over betalingen en bemiddelingen. Koning en de Raadt handelt dit af, zodat u zich kan richten op andere werkzaamheden. Ook werken we bij Koning en de Raadt met het ‘no cure no pay’ principe.

Minnelijke incasso Alkmaar

We gaan direct voor u aan de slag. Uw debiteur wordt direct benaderd. Wordt er niet gereageerd op een schriftelijke benadering, dan zullen we binnen twee werkdagen uw debiteur bellen. Wij zeggen altijd: “een beller incasseert sneller”. Door onze benadering komen we snel te weten wat er aan de hand is, om vervolgens duidelijke en passende afspraken te maken. U kunt op elk gewenst moment ons vragen stellen. We zorgen ervoor dat u een eigen contactpersoon krijgt, die u van advies of updates kan voorzien. Op deze manier houden wij de lijn tussen u en onze werknemers zo dun mogelijk. Incasso Alkmaar? De klant is Koning!

Gerechtelijke incasso Alkmaar

Er zou voor een gerechtelijke procedure gekozen kunnen worden als een vordering niet binnen het minnelijke traject valt te incasseren. Ook in dit geval kunt u Koning en de Raadt inschakelen. Van dagvaarding tot aan juridische ondersteuning, wij kunnen het gehele proces voor u regelen. Aangaande een procedure gaan we een gesprek aan waarin wij u voorzien van een passend advies geven inzake de risico’s, opbrengsten en kosten.

Afdrachten

Koning en de Raadt levert de grootst mogelijke inspanning om uw facturen betaald te krijgen en is zich er ook zeer bewust van dat het uw geld is dat wij incasseren. Wij wachten dan ook niet tot de gehele vordering is voldaan, maar betalen uw geïncasseerde bedragen direct aan u uit.

Debiteurenbeheer uitbesteden Alkmaar
Neem nu contact op!
Google-Beoordeling
4.4
Gebaseerd op 13 recensies
js_loader
BEL DIRECT