Juridisch advies Westzaan

Juridisch advies Westzaan

U kunt als particulier of ondernemer verwikkelt raken in een juridisch conflict. Dit is geen pretje en in zo’n situatie heeft u eerlijkheid, betrouwbaarheid en bovenal, duidelijk juridisch advies nodig. Als u toe bent aan juridisch advies in Westzaan, kunt u uw situatie mogelijk niet op eigen kracht verhelpen. De kans is groot dat u vragen heeft, maar ook dat u wilt weten wanneer u in uw recht staat en wat de mogelijkheden zijn.

Koning en de Raadt in Westzaan voorziet u in dat geval voor een oplossing. Onze persoonlijke waarderen wordt alom gewaardeerd en ook u kunt deze ervaren. Daarnaast hebben we meer dan 15 jaar ervaring in de juridische branche. Reken er maar op dat wij u kunnen voorzien van het juiste juridisch advies in Westzaan!

Contactgegevens

Roode Wildemanweg 25
1521 PZ  WORMERVEER

T: 075 – 640 76 26
E: info@koningenderaadt.nl
www.koningenderaadt.nl


Huurrecht

Koning en de Raadt kunnen u adviseren en ondersteunen in diverse scenario’s op het gebied van huurrecht of het nu gaat om woonruimte of bedrijfsruimte.  

Ondernemingsrecht

Koning en De Raadt Incasso en Juristen maakt contracten voor u en beoordeelt uw bestaande of opgestelde contracten. U kunt daarbij denken aan: 

  • Algemene voorwaarden
  • Overeenkomsten
  • Samenwerkings-overeenkomsten

Executierecht

Heeft u een vonnis of een vordering op iemand en lost diegene zijn schuld niet in? Dan schakelt u Koning en de Raadt Incasso en Juristen in om de schuld te innen.

Juridisch advies Westzaan: Huurrecht

De te ontvangen huur wordt door verhuurder niet altijd bijtijds ontvangen. In sommige gevallen kan het zelfs zo zijn dat de huur helemaal niet betaald wordt. Koning en de Raadt in Westzaan voorziet u graag van advies op het gebied van huurrecht.

Bent u als verhuurder benieuwd naar uw rechten? Er kunnen genoeg scenario’s afspelen. Misschien wilt u de afzien van een huurovereenkomst, maar kan dat zomaar? Of twijfelt u over de voorwaarden? Samen kunnen we hiernaar kijken en dit beoordelen. We kiezen altijd voor de voordeligste contractvoorwaarden.

Nog meer vragen zoals dit? Koning en de Raadt kan al uw vragen beantwoorden en is dé specialist als het gaat om huurrecht!

Juridisch advies Westzaan: Executierecht

Ook executierecht is iets waar Koning en de Raadt u mee kan helpen. Heeft u een vordering of vonnis op iemand die zijn schulden niet aflost? U kunt ons inzetten om schulden voor u te innen. Wanneer blijkt dat uw vordering wordt toegekend na een gerechtelijk procedure, kan Koning en de Raadt dit recht voor u executeren. Meestal zal de veroordeelde partij een betalingsregeling met ons treffen. Als er geen regeling plaats vindt, wordt het vonnis meestal geëxecuteerd door beslagen onder de debiteur.

Vind er een vordering plaats en overweegt u om een procedure te starten? Is er beslag gelegd op activa en daarmee uw geld en goederen? Schakel dan Koning en de Raadt in Westzaan in! U krijgt van ons een advies over uw mogelijkheden, rechten en kosten.

Juridisch advies Westzaan: Ondernemingsrecht

Bent u een ondernemer? Het kan dan wel eens voorkomen dat u te maken heeft met uiteenlopende rechtelijke kwesties die in verband staan met het ondernemingsrecht. Deze problemen kunnen bijvoorbeeld te maken hebben met problemen vanuit de organisatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aangaan van een overeenkomst, onder een contract uit komen of zelfs het aansprakelijk worden gesteld voor een onrechtmatige daad. Koning en de Raadt biedt u een zo goed mogelijk proces en begeleid u hierdoorheen.

Afspraken duidelijk op papier hebben is belangrijk voor een ondernemer. Koning en de Raadt kan u ondersteunen bij het opstellen en beoordelen van contracten. Het gaat hierbij vooral om zaken als algemene voorwaardes, een privacy policy of een samenwerkingsovereenkomsten.

Heeft u advies nodig op gebied van huurrecht, executierecht of ondernemingsrecht? Schakel dan de diensten van Koning en de Raadt uit Westzaan in! Door een oriënterend gesprek kunnen wij u al inzicht bieden in uw juridische kansen. Ook werkt Koning en de Raadt met betaalbare tarieven vanwege lage overheadskosten. Wij kiezen voor een persoonlijke en transparante manier van communiceren en willen u het beste advies voor de beste prijs geven! Wilt u meer weten over onze werkwijze of een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen

De verhuurder moet ervoor zorgen dat de huurwoning bewoonbaar is, voldoen aan gezondheids- en veiligheidsvoorschriften, en de rechten van de huurder op privacy en rust respecteren.

Wilt u meer weten? Lees dan onze blog:
Huurrecht, alles wat je moet weten

Ja, een huurder kan een huurovereenkomst voortijdig beëindigen als dit in onderling overleg met de verhuurder wordt overeengekomen of als de overeenkomst een clausule bevat die voortijdige beëindiging onder bepaalde voorwaarden toestaat.

Wilt u meer weten? Lees dan onze blog:
Huurrecht, alles wat je moet weten

Algemene voorwaarden moeten betalingsvoorwaarden, leveringsverplichtingen, garantiebepalingen, mechanismen voor geschillenbeslechting en aansprakelijkheidsclausules omvatten.

Wilt u meer weten? Lees dan onze blog:
Algemene voorwaarden controleren op essentiële Juridische aspecten

Een bedrijf moet de rollen, verantwoordelijkheden, financiële bijdragen en regelingen voor winstdeling duidelijk definiëren in de partnerschapsovereenkomst om zijn belangen te beschermen.

Juridische stappen omvatten loonbeslag, inbeslagname van activa of het leggen van beslagen op eigendommen om het vonnis af te dwingen.

De eerste stappen omvatten het verkrijgen van een definitief vonnis, het beoordelen van de activa van de schuldenaar en vervolgens het initiëren van handhavingsacties zoals het aanhangen van lonen of inbeslagname van eigendommen.

Staat uw vraag er niet bij?
Bekijk dan eens onze blog  >

Op zoek naar de betekenis van een begrip?
Bekijk dan eens onze begrippenlijst >

Of liever direct contact opnemen?
Neem direct contact op >

Koning en De Raadt bij u in de buurt

Regio Noord:

Noord-Holland – Alkmaar – Amsterdam – Assendelft – Beverwijk – Castricum – Haarlem – Haarlemmermeer – Heemskerk – Heerhugowaard – Hoofddorp – Hoorn – IJmuiden – Koog aan de Zaan – Krommenie – Oostzaan – Purmerend – Uitgeest – Westzaan – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaanstad – Zaanstreek

Google-Beoordeling
4.3
Gebaseerd op 15 recensies
js_loader