Juridisch advies Schiedam

Juridisch advies Schiedam

Ook u als particulier of ondernemer kunt in een juridisch conflict belanden. Waar u op zo’n vervelend moment behoefte aan heeft, is een solide, vertrouwd en eerlijk juridisch advies. Als u opzoek bent naar juridisch advies in Schiedam, is de kans dat u in een benauwde situatie zit vrij hoog. Het kan daardoor zo zijn dat u wilt weten wat uw mogelijkheden en juridische kansen zijn.

Mocht dat het geval zijn, biedt Koning en de Raadt in Schiedam de oplossing. We benaderen u persoonlijk en hebben al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van juridische zaken. Hierdoor kunnen wij u het juiste advies geven en al uw vragen beantwoorden!

Contactgegevens

Nieuwland Parc 313
2952 DD ALBLASSERDAM

T: 085 – 27 35 121
E: info@koningenderaadt.nl
www.koningenderaadt.nl


Huurrecht

Koning en de Raadt kunnen u adviseren en ondersteunen in diverse scenario’s op het gebied van huurrecht of het nu gaat om woonruimte of bedrijfsruimte.  

Ondernemingsrecht

Koning en De Raadt Incasso en Juristen maakt contracten voor u en beoordeelt uw bestaande of opgestelde contracten. U kunt daarbij denken aan: 

  • Algemene voorwaarden
  • Overeenkomsten
  • Samenwerkings-overeenkomsten

Executierecht

Heeft u een vonnis of een vordering op iemand en lost diegene zijn schuld niet in? Dan schakelt u Koning en de Raadt Incasso en Juristen in om de schuld te innen.

Juridisch advies Schiedam: Huurrecht

Onder meer geeft Koning en de Raadt in Schiedam advies over huurrecht. Als verhuurder is er altijd de mogelijkheid er dat uw huur niet op tijd wordt betaald. Om hier wat aan te doen is het belangrijk voor u om te weten wat uw rechten zijn.

Dus wilt u weten wat uw mogelijkheden en rechten zijn als verhuurder? Koning en de Raadt kan u in dat geval juridisch adviseren. Genoeg situaties kunnen zich afspelen. Denk bijvoorbeeld aan het opzeggen van de huurovereenkomst, kan dat zomaar? En hoe gaat dat dan? Of twijfelt u bij het aangaan van een overeenkomst over de voorwaarden? Dit kunnen wij beoordelen. Samen kiezen we dan voor de juiste contractvoorwaarden.

We kunnen meer van dit soort vragen voor u beantwoorden. Koning en de Raadt is dé expert als het gaat om huurrecht!

Juridisch advies Schiedam: Executierecht

Ook op het gebied van executierecht kan Koning en de Raadt u helpen. Iemand lost zijn schulden niet af, dan kan er een vordering of vonnis op dit persoon komen te staan. Als u een vordering of vonnis hebt lopen en deze wordt toegewezen na een rechtsgeding, kan Koning en de Raadt dit recht voor u executeren. Doorgaans zal voorkomen de gedetineerde partij er een betalingsregeling treffen wordt met ons. Is dat niet zo? Dan wordt het vonnis gewoonlijk geëxecuteerd door beslagen onder de schuldenaar.

Bent u iemand met een vordering en denkt u erover na om verdere juridische stappen te ondernemen? Of is er bij u zelf beslag gelegd op geld en goederen? Schakel dan Koning en de Raadt in Schiedam in! U zult van ons een passend advies krijgen over uw rechten en kosten.

Juridisch advies Schiedam: Ondernemingsrecht

U kunt te maken hebben met een juridische kwestie omtrent het ondernemingsrecht. Bent u ondernemer en ervaart u juridische kwesties? De kwesties kunnen uiteenlopen en bijvoorbeeld te maken hebben met problemen binnen de onderneming, het aangaan van bijvoorbeeld overeenkomsten waar u uit wilt komen. Door de hulp van Koning en de Raadt in Schiedam wordt u zo goed mogelijk begeleid in het rechtelijke proces.

Het is als ondernemer gebruikelijk om belangrijke afspraken duidelijk te formaliseren en op papier te zetten. Wij kunnen de contracten inzien en voorzien van feedback. Ook kunnen we nieuwe contracten opstellen. Bij het evalueren en opstellen van contracten houden we rekening met zaken als de algemene voorwaarden.

Heeft u hulp nodig op gebied van huurrecht, executierecht of ondernemingsrecht? Door middel van een persoonlijk gesprek kunnen wij u direct inzicht verschaffen in uw juridische kansen. Schakel dan de hulp in van Koning en de Raadt in Schiedam! Verder werkt Koning en de Raadt met betaalbare tarieven vanwege lage overheadskosten. Wij kiezen voor een persoonlijke en transparante manier van communiceren en willen u het beste advies voor de beste prijs geven! Wilt u meer weten over onze werkwijze of bent u benieuwd naar uw mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Koning en De Raadt bij u in de buurt

Regio Noord:

Noord-Holland – Alkmaar – Amsterdam – Assendelft – Beverwijk – Castricum – Haarlem – Haarlemmermeer – Heemskerk – Heerhugowaard – Hoofddorp – Hoorn – IJmuiden – Koog aan de Zaan – Krommenie – Oostzaan – Purmerend – Uitgeest – Westzaan – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaanstad – Zaanstreek

Google-Beoordeling
4.5
Gebaseerd op 15 recensies
js_loader