Juridisch advies Oostzaan

Juridisch advies Oostzaan

Het kan voorkomen dat u als particulier of ondernemer in een juridisch conflict bent beland. Waar u dan behoefte aan heeft, is eerlijk, betrouwbaar en helder juridisch advies. Als u op zoek bent naar juridisch advies in Oostzaan, zit u waarschijnlijk in een situatie die u zelf niet kunt oplossen. Het kan zijn dat u veel vragen heeft en wilt weten wat uw rechten zijn.

In dit geval biedt Koning en de Raadt in Oostzaan uitkomst. Wij benaderen u persoonlijk en horen graag wat u te vertellen heeft. Al meer dan 15 jaar zijn wij actief in deze branche, hiermee voorzien wij u van een passend juridisch advies, ook in de regio Oostzaan!

Contactgegevens

Roode Wildemanweg 25
1521 PZ  WORMERVEER

T: 075 – 640 76 26
E: info@koningenderaadt.nl
www.koningenderaadt.nl


Huurrecht

Koning en de Raadt kunnen u adviseren en ondersteunen in diverse scenario’s op het gebied van huurrecht of het nu gaat om woonruimte of bedrijfsruimte.  

Ondernemingsrecht

Koning en De Raadt Incasso en Juristen maakt contracten voor u en beoordeelt uw bestaande of opgestelde contracten. U kunt daarbij denken aan: 

  • Algemene voorwaarden
  • Overeenkomsten
  • Samenwerkings-overeenkomsten

Executierecht

Heeft u een vonnis of een vordering op iemand en lost diegene zijn schuld niet in? Dan schakelt u Koning en de Raadt Incasso en Juristen in om de schuld te innen.

Juridisch advies Oostzaan: Huurrecht

Koning en de Raadt in Oostzaan kan u onder andere adviseren op gebied van huurrecht. Als verhuurder is de mogelijkheid er dat uw huur niet op tijd wordt betaald, of erger nog, helemaal niet wordt betaald.

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn als verhuurder? Koning en de Raadt kan u in dit geval juridisch adviseren. Er kunnen zich genoeg situaties voordoen. Misschien wilt u wel als verhuurder de huurovereenkomst opzeggen, maar hoe gaat dat dan? Of twijfelt u over de contractvoorwaarden bij het aangaan van een huurovereenkomst? Dit kunnen wij beoordelen, en samen kiezen wij dan voor de beste contractvoorwaarden.

Dit soort vragen kunnen wij voor u beantwoorden. Koning en de Raadt is dé specialist als het gaat om huurrecht!

Juridisch advies Oostzaan: Executierecht

Op het gebied van executierecht kan Koning en de Raadt u ook hulp bieden. Het kan zo zijn dat u een vonnis of een vordering op iemand heeft, wie zijn schuld niet aflost. U kunt ons dan inschakelen om de schuld te innen. Als uw vordering wordt toegewezen na een gerechtelijke procedure, kan Koning en de Raadt dit voor u executeren. Het zal in veel gevallen zo zijn dat de veroordeelde partij een betalingsregeling treft met ons. Is dit niet het geval? Dan wordt het vonnis meestal geëxecuteerd door beslagen onder de schuldenaar.

Zit u met een vordering en denkt u er over na om een procedure te beginnen? Of is er bij u zelf beslag gelegd op geld en goederen? Schakel dan Koning en de Raadt in Oostzaan in! U zult van ons een advies krijgen over de mogelijkheden en kosten.

Juridisch advies Oostzaan: Ondernemingsrecht

Bent u ondernemer? U kunt dan met uiteenlopende juridische vraagstukken zitten betreft ondernemingsrecht. Deze kunnen bijvoorbeeld te maken hebben met problemen binnen de onderneming, het aangaan van overeenkomsten of aansprakelijk gesteld worden voor onrechtmatige daad. Met hulp van Koning en de Raadt in Oostzaan wordt u zo goed mogelijk begeleid in het juridische proces.

Als ondernemer is het belangrijk om afspraken duidelijk op papier te hebben. Wij kunnen u ondersteunen bij het beoordelen van al opgestelde contracten en het maken van nieuwe contracten. Denk bijvoorbeeld aan de algemene voorwaarden, overeenkomsten tot opdracht en samenwerkingsovereenkomsten.

Heeft u advies nodig op gebied van huurrecht, executierecht of ondernemingsrecht? Schakel dan de hulp in van Koning en de Raadt in Oostzaan! Door een eerste oriënterend gesprek kunnen wij u al inzicht bieden in uw juridische kansen. Ook werkt Koning en de Raadt met betaalbare tarieven vanwege lage overheadskosten. Wij kiezen voor een persoonlijke en transparante manier van communiceren en willen u het beste advies voor de beste prijs geven! Wilt u meer weten over onze werkwijze of een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen

De verhuurder moet ervoor zorgen dat de huurwoning bewoonbaar is, voldoen aan gezondheids- en veiligheidsvoorschriften, en de rechten van de huurder op privacy en rust respecteren.

Wilt u meer weten? Lees dan onze blog:
Huurrecht, alles wat je moet weten

Ja, een huurder kan een huurovereenkomst voortijdig beëindigen als dit in onderling overleg met de verhuurder wordt overeengekomen of als de overeenkomst een clausule bevat die voortijdige beëindiging onder bepaalde voorwaarden toestaat.

Wilt u meer weten? Lees dan onze blog:
Huurrecht, alles wat je moet weten

Algemene voorwaarden moeten betalingsvoorwaarden, leveringsverplichtingen, garantiebepalingen, mechanismen voor geschillenbeslechting en aansprakelijkheidsclausules omvatten.

Wilt u meer weten? Lees dan onze blog:
Algemene voorwaarden controleren op essentiële Juridische aspecten

Een bedrijf moet de rollen, verantwoordelijkheden, financiële bijdragen en regelingen voor winstdeling duidelijk definiëren in de partnerschapsovereenkomst om zijn belangen te beschermen.

Juridische stappen omvatten loonbeslag, inbeslagname van activa of het leggen van beslagen op eigendommen om het vonnis af te dwingen.

De eerste stappen omvatten het verkrijgen van een definitief vonnis, het beoordelen van de activa van de schuldenaar en vervolgens het initiëren van handhavingsacties zoals het aanhangen van lonen of inbeslagname van eigendommen.

Staat uw vraag er niet bij?
Bekijk dan eens onze blog  >

Op zoek naar de betekenis van een begrip?
Bekijk dan eens onze begrippenlijst >

Of liever direct contact opnemen?
Neem direct contact op >

Koning en De Raadt bij u in de buurt

Regio Noord:

Noord-Holland – Alkmaar – Amsterdam – Assendelft – Beverwijk – Castricum – Haarlem – Haarlemmermeer – Heemskerk – Heerhugowaard – Hoofddorp – Hoorn – IJmuiden – Koog aan de Zaan – Krommenie – Oostzaan – Purmerend – Uitgeest – Westzaan – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaanstad – Zaanstreek

Google-Beoordeling
4.3
Gebaseerd op 15 recensies
js_loader