Juridisch advies Drechtsteden

Juridisch advies Drechtsteden

Indien u opzoek bent naar juridisch advies in Drechtsteden, is het aannemelijk om te denken dat u in een situatie bent beland die u niet zelf kunt oplossen. Het kan wel eens voorkomen dat u als individu of onderneming in een wetsconflict belandt. Op zo’n moment heeft u behoefte aan solide, eerlijk en degelijk juridisch advies. Wellicht heeft u vragen en wilt u weten wat uw juridische kansen zijn.

Mocht u ten einde raad zijn, Koning en de Raadt in Drechtsteden helpt graag. Onze persoonlijke aanpak zal u kunnen waarderen. Daarnaast hebben we al meer dan 15 jaar ervaring, we zullen u altijd voorzien van het juiste juridische advies in Drechtsteden!

Contactgegevens

Nieuwland Parc 313
2952 DD ALBLASSERDAM

T: 085 – 27 35 121
E: info@koningenderaadt.nl
www.koningenderaadt.nl


Huurrecht

Koning en de Raadt kunnen u adviseren en ondersteunen in diverse scenario’s op het gebied van huurrecht of het nu gaat om woonruimte of bedrijfsruimte.  

Ondernemingsrecht

Koning en De Raadt Incasso en Juristen maakt contracten voor u en beoordeelt uw bestaande of opgestelde contracten. U kunt daarbij denken aan: 

  • Algemene voorwaarden
  • Overeenkomsten
  • Samenwerkings-overeenkomsten

Executierecht

Heeft u een vonnis of een vordering op iemand en lost diegene zijn schuld niet in? Dan schakelt u Koning en de Raadt Incasso en Juristen in om de schuld te innen.

Juridisch advies Drechtsteden: Huurrecht

Koning en de Raadt in Drechtsteden kan u onder andere adviseren met huurrecht. Voor de verhuurder kan het voorkomen dat zijn huur niet op tijd betaald wordt, of sterker nog, helemaal niet betaald wordt.

Bent u benieuwd naar wat uw rechten zijn als verhuurder? Koning en de Raadt kan u juridisch adviseren. Wil u als verhuurder de huurovereenkomst beëindigen? Of heeft u nog twijfels over het aangaan van een huurovereenkomst? Koning en de Raadt beoordeelt dit samen met u. We kiezen gezamenlijk voor de beste contractvoorwaarden.

Op vragen zoals deze kunnen wij u een spoedig antwoord geven. Koning en de Raadt is dé expert in onder andere huurrecht!

Juridisch advies Drechtsteden: Executierecht

Heb je vragen of problemen aangaande executierecht? Ook dan kan Koning en de Raadt u helpen. Het kan namelijk voorkomen dat u een vordering heeft op iemand die zijn schuld niet aflost. Dit is erg vervelend. Koning en de Raadt kan dit probleem verhelpen en de schulden voor u innen. Als uw vordering wordt toegewezen na een justitieel rechtsgeding, kan Koning en de Raadt dit recht voor u executeren. Mocht er geen betalingsregeling met ons getroffen worden, zal het vonnis geëxecuteerd worden door beslagen te verhalen op de schuldenaar.

Dus zit u met een vordering? En twijfelt u om een rechtszaak aan te gaan? Of is er wellicht een beslag op uw goederen gelegd? Bij Koning en de Raadt in Drechtsteden ben je voor dit soort vragen aan het goede adres!

Juridisch advies Drechtsteden: Ondernemingsrecht

U als ondernemer kunt tegen verschillende juridische probleemgevallen aanlopen. Deze problemen vallen terug op het ondernemingsrecht en kan bijvoorbeeld te maken hebben met zaken binnen de onderneming. Met de hulp van Koning en de Raadt in Drechtsteden komen we er samen uit.

Het is voor een ondernemer bijvoorbeeld niet onhandig om overeenkomsten en afspraken duidelijk op papier te hebben. Wij kunnen u helpen bij het beoordelen van eerder opgestelde contracten of het opstellen van nieuwe contracten. Veelal moet u denken aan zaken als de algemene voorwaarden of een overeenkomst tot opdracht.

Dus heeft u advies nodig op gebied van huurrecht, executierecht of ondernemingsrecht? Kies dan voor de hulp van Koning en de Raadt in Drechtsteden! Al uw juridische kansen en mogelijkheden worden op tafel gelegd na een eerste gesprek. Ook zijn onze tarieven erg betaalbaar. We willen u namelijk het beste advies tegen de beste prijs geven. Wilt u meer weten over hoe wij tewerk gaan? Neem dan gerust contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Veelgestelde vragen

De verhuurder moet ervoor zorgen dat de huurwoning bewoonbaar is, voldoen aan gezondheids- en veiligheidsvoorschriften, en de rechten van de huurder op privacy en rust respecteren.

Wilt u meer weten? Lees dan onze blog:
Huurrecht, alles wat je moet weten

Ja, een huurder kan een huurovereenkomst voortijdig beëindigen als dit in onderling overleg met de verhuurder wordt overeengekomen of als de overeenkomst een clausule bevat die voortijdige beëindiging onder bepaalde voorwaarden toestaat.

Wilt u meer weten? Lees dan onze blog:
Huurrecht, alles wat je moet weten

Algemene voorwaarden moeten betalingsvoorwaarden, leveringsverplichtingen, garantiebepalingen, mechanismen voor geschillenbeslechting en aansprakelijkheidsclausules omvatten.

Wilt u meer weten? Lees dan onze blog:
Algemene voorwaarden controleren op essentiële Juridische aspecten

Een bedrijf moet de rollen, verantwoordelijkheden, financiële bijdragen en regelingen voor winstdeling duidelijk definiëren in de partnerschapsovereenkomst om zijn belangen te beschermen.

Juridische stappen omvatten loonbeslag, inbeslagname van activa of het leggen van beslagen op eigendommen om het vonnis af te dwingen.

De eerste stappen omvatten het verkrijgen van een definitief vonnis, het beoordelen van de activa van de schuldenaar en vervolgens het initiëren van handhavingsacties zoals het aanhangen van lonen of inbeslagname van eigendommen.

Staat uw vraag er niet bij?
Bekijk dan eens onze blog  >

Op zoek naar de betekenis van een begrip?
Bekijk dan eens onze begrippenlijst >

Of liever direct contact opnemen?
Neem direct contact op >

Koning en De Raadt bij u in de buurt

Regio Noord:

Noord-Holland – Alkmaar – Amsterdam – Assendelft – Beverwijk – Castricum – Haarlem – Haarlemmermeer – Heemskerk – Heerhugowaard – Hoofddorp – Hoorn – IJmuiden – Koog aan de Zaan – Krommenie – Oostzaan – Purmerend – Uitgeest – Westzaan – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaanstad – Zaanstreek

Google-Beoordeling
4.4
Gebaseerd op 16 recensies
js_loader