Juridisch advies Hoofddorp

Juridisch advies Hoofddorp

U kunt als particulier of ondernemer terecht komen in een juridische aanvaring. Waar u dan behoefte aan heeft is eerlijkheid, betrouwbaarheid en een duidelijk juridisch advies. Als u op zoek bent naar een aansluitend juridisch advies in Hoofddorp, zit u vermoedelijk in een toestand die u zelf niet kunt verhelpen. Het kan voorkomen dat u hier vragen over heeft en dat u wilt weten wat uw rechten zijn.

In dat geval schiet Koning en de Raadt in Hoofddorp graag te hulp. Onze persoonlijke benadering wordt door vele gewaardeerd, met al meer dan 15 jaar juridische ervaring kunnen wij u van het juiste juridisch advies geven in Hoofddorp.

Contactgegevens

Roode Wildemanweg 25
1521 PZ  WORMERVEER

T: 075 – 640 76 26
E: info@koningenderaadt.nl
www.koningenderaadt.nl


Huurrecht

Koning en de Raadt kunnen u adviseren en ondersteunen in diverse scenario’s op het gebied van huurrecht of het nu gaat om woonruimte of bedrijfsruimte.  

Ondernemingsrecht

Koning en De Raadt Incasso en Juristen maakt contracten voor u en beoordeelt uw bestaande of opgestelde contracten. U kunt daarbij denken aan: 

  • Algemene voorwaarden
  • Overeenkomsten
  • Samenwerkings-overeenkomsten

Executierecht

Heeft u een vonnis of een vordering op iemand en lost diegene zijn schuld niet in? Dan schakelt u Koning en de Raadt Incasso en Juristen in om de schuld te innen.

Juridisch advies Hoofddorp: Huurrecht

Koning en de Raadt in Hoofddorp kan u onder andere adviseren op het gebied van huurrecht. Er bestaat altijd een mogelijkheid dat een huurder de huur niet op tijd betaald, sterker nog, de huurder betaald helemaal geen huur.

Bent u het zat en wilt u uw mogelijkheden kennen als verhuurder? Koning en de Raadt kan een passend juridisch advies verstrekken. Meerdere situaties zijn mogelijk en kunnen zich voordoen. Hoe gaat het opzeggen van een huurovereenkomst? Kan dat zomaar? Wij kunnen u hierbij helpen. Samen kijken en evalueren we de beste oplossingen.

We kunnen meer van dit soort vragen voor u beantwoorden. Koning en de Raadt is dé specialist als het gaat om huurrecht!

Juridisch advies Hoofddorp: Executierecht

Ook kan Koning en de Raadt u te hulp schieten wat betreft executierecht. Als iemand zijn schuld niet aflost, kunt u een vonnis of vordering op iemand plaatsen. Om de schuld te innen kunt u ons inschakelen. Wanneer er een gerechtelijke procedure aan te pas is gekomen, en uw vordering is toegewezen, dan kan Koning en de Raadt dit recht voor u executeren. Het zal vaak geschieden dat de partij in kwestie een betalingsovereenkomst treft met ons. Als dit niet het geval is, dan wordt het vonnis geëxecuteerd door beslagnames onder de debiteur.

Twijfelt u om een procedure te starten en zit u zelf met een vordering? Of heeft u last van een beslaglegging op uw activa? Schakel dan Koning en de Raadt in Hoofddorp in om u te helpen!

Juridisch advies Hoofddorp: Ondernemingsrecht

Bent u ondernemer? Dan kunt u te maken krijgen met verschillende juridische kwesties die verband houden met het ondernemingsrecht. Deze kunnen bijvoorbeeld te maken hebben met zaken binnen het bedrijf, het aangaan van overeenkomsten of het nemen van verantwoordelijkheid voor illegale activiteiten. Met de hulp van Koning en de Raadt in Hoofddorp krijgt u de beste begeleiding in het juridische proces.

Als ondernemer is het belangrijk om op papier duidelijke afspraken te maken. Wij kunnen u ondersteunen bij het evalueren van de gemaakte contracten en het creëren van nieuwe contracten. Denk bijvoorbeeld aan algemene voorwaarden, bestelcontracten en samenwerkingsovereenkomsten.

Advies nodig op het gebied van huurrecht, executierecht of ondernemingsrecht? Laat u dan helpen door Koning en de Raadt in Amsterdam! Via verkenningsgesprekken kunnen wij u spoedig inzicht geven in uw juridische mogelijkheden. Door de lage overheadkosten zijn de tarieven van Koning en de Raadt ook erg betaalbaar. We kiezen voor een gepersonaliseerde en transparante communicatiemethode en hopen u het beste advies te geven tegen de beste prijs! Meer weten over onze werkwijze of een afspraak maken? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Veelgestelde vragen

De verhuurder moet ervoor zorgen dat de huurwoning bewoonbaar is, voldoen aan gezondheids- en veiligheidsvoorschriften, en de rechten van de huurder op privacy en rust respecteren.

Wilt u meer weten? Lees dan onze blog:
Huurrecht, alles wat je moet weten

Ja, een huurder kan een huurovereenkomst voortijdig beëindigen als dit in onderling overleg met de verhuurder wordt overeengekomen of als de overeenkomst een clausule bevat die voortijdige beëindiging onder bepaalde voorwaarden toestaat.

Wilt u meer weten? Lees dan onze blog:
Huurrecht, alles wat je moet weten

Algemene voorwaarden moeten betalingsvoorwaarden, leveringsverplichtingen, garantiebepalingen, mechanismen voor geschillenbeslechting en aansprakelijkheidsclausules omvatten.

Wilt u meer weten? Lees dan onze blog:
Algemene voorwaarden controleren op essentiële Juridische aspecten

Een bedrijf moet de rollen, verantwoordelijkheden, financiële bijdragen en regelingen voor winstdeling duidelijk definiëren in de partnerschapsovereenkomst om zijn belangen te beschermen.

Juridische stappen omvatten loonbeslag, inbeslagname van activa of het leggen van beslagen op eigendommen om het vonnis af te dwingen.

De eerste stappen omvatten het verkrijgen van een definitief vonnis, het beoordelen van de activa van de schuldenaar en vervolgens het initiëren van handhavingsacties zoals het aanhangen van lonen of inbeslagname van eigendommen.

Staat uw vraag er niet bij?
Bekijk dan eens onze blog  >

Op zoek naar de betekenis van een begrip?
Bekijk dan eens onze begrippenlijst >

Of liever direct contact opnemen?
Neem direct contact op >

Koning en De Raadt bij u in de buurt

Regio Noord:

Noord-Holland – Alkmaar – Amsterdam – Assendelft – Beverwijk – Castricum – Haarlem – Haarlemmermeer – Heemskerk – Heerhugowaard – Hoofddorp – Hoorn – IJmuiden – Koog aan de Zaan – Krommenie – Oostzaan – Purmerend – Uitgeest – Westzaan – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaanstad – Zaanstreek

Google-Beoordeling
4.3
Gebaseerd op 15 recensies
js_loader