Juridisch advies Hoorn

Juridisch advies Hoorn

Als particulier of ondernemer kunt u in een wetsconflict terechtkomen. Dan heb je eerlijk, betrouwbaar en duidelijk juridisch advies nodig. Als u op zoek bent naar een passend juridisch advies in Hoorn, kunt u dit naar alle waarschijnlijkheid niet zelf verhelpen. Wellicht heeft u hier vragen over en wilt u weten wat uw rechten zijn.

Koning en de Raadt in Hoorn helpt in zo’n geval graag. Onze persoonlijke aanpak wordt door veel mensen gewaardeerd, met meer dan 15 jaar juridische ervaring kunnen wij u van het juiste juridisch advies voorzien in Hoorn.

Contactgegevens

Roode Wildemanweg 25
1521 PZ  WORMERVEER

T: 075 – 640 76 26
E: info@koningenderaadt.nl
www.koningenderaadt.nl


Huurrecht

Koning en de Raadt kunnen u adviseren en ondersteunen in diverse scenario’s op het gebied van huurrecht of het nu gaat om woonruimte of bedrijfsruimte.  

Ondernemingsrecht

Koning en De Raadt Incasso en Juristen maakt contracten voor u en beoordeelt uw bestaande of opgestelde contracten. U kunt daarbij denken aan: 

  • Algemene voorwaarden
  • Overeenkomsten
  • Samenwerkings-overeenkomsten

Executierecht

Heeft u een vonnis of een vordering op iemand en lost diegene zijn schuld niet in? Dan schakelt u Koning en de Raadt Incasso en Juristen in om de schuld te innen.

Juridisch advies Hoorn: Huurrecht

Koning en de Raadt uit Hoorn kan u onder meer adviseren op het gebied van huurrecht. Het is altijd mogelijk dat huurders de huur niet op tijd betalen, het kan zelfs voorkomen dat huurders zelfs helemaal geen huur betalen.

Ben je het zat en wil je weten wat je mogelijkheden als verhuurder zijn? Koning en de Raadt kan u een passend juridisch advies geven. Er kunnen zich meerdere situaties voordoen. Hoe kunt u de huurovereenkomst beëindigen? Is dat überhaupt zomaar mogelijk? Wij kunnen je helpen. Samen zoeken en evalueren we de beste oplossing.

We kunnen meer soortgelijke vragen voor u beantwoorden. Op het gebied van huurrecht is Koning en de Raadt dé expert!

Juridisch advies Hoorn: Executierecht

Koning en de Raadt kan u ook helpen met executierecht. Als iemand zijn schuld niet aflost, kunt u een vonnis of vordering tegen iemand indienen. U kunt ons vragen om schulden te innen. Indien er sprake is van juridische procedures en uw verzoek is toegestaan, kan Koning en de Raadt dit recht voor u afdwingen en dus executeren. Vaak tekent de geschilpartij met ons een betalingsovereenkomst. Is dit niet het geval, dan wordt het vonnis geëxecuteerd door beslagnames onder de debiteur.

Heeft u vragen over het starten van een procedure en heeft u aanspraak op schadevergoeding? Of worden uw bezittingen in beslag genomen? Bel dan Koning en de Raadt in Hoorn om u te helpen!

Juridisch advies Hoorn: Ondernemingsrecht

Bent u een ondernemer die juridische hulp nodig heeft? Ondernemingsrecht kan erg ingewikkeld zijn. Door onduidelijkheden kunnen er vragen of problemen ontstaan. Wanneer staat u in uw recht? In welke mate bent u verantwoordelijk voor onrechtmatige illegale acties? Met hulp van Koning en de Raadt uit Hoorn kunnen we hieruit komen. Voor elk juridisch proces bieden wij u passende oplossingen. Ook andere vragen beantwoorden we graag.

Om uw rechten als ondernemer te beschermen, moet er op papier een duidelijke overeenkomst worden bereikt. Koning en de Raadt geeft u een passend advies. Wij bieden ondersteuning bij het beoordelen en opstellen van contracten. Contracten zijn doorgaans complex en omvangrijk.

Advies nodig op het gebied van huurrecht, executierecht of ondernemingsrecht? Neem dan contact op met Koning en de Raadt in Hoorn! We willen een direct en persoonlijk gesprek met u hebben, zodat we u snel een overzicht kunnen geven van uw juridische mogelijkheden. De prijs van Koning en de Raadt is redelijk omdat we u willen voorzien van het beste advies tegen de beste prijs. Wil je met ons in gesprek gaan? Aarzel alstublieft niet om contact met ons op te nemen. Communicatie en duidelijkheid is essentieel voor ons.

Veelgestelde vragen

De verhuurder moet ervoor zorgen dat de huurwoning bewoonbaar is, voldoen aan gezondheids- en veiligheidsvoorschriften, en de rechten van de huurder op privacy en rust respecteren.

Wilt u meer weten? Lees dan onze blog:
Huurrecht, alles wat je moet weten

Ja, een huurder kan een huurovereenkomst voortijdig beëindigen als dit in onderling overleg met de verhuurder wordt overeengekomen of als de overeenkomst een clausule bevat die voortijdige beëindiging onder bepaalde voorwaarden toestaat.

Wilt u meer weten? Lees dan onze blog:
Huurrecht, alles wat je moet weten

Algemene voorwaarden moeten betalingsvoorwaarden, leveringsverplichtingen, garantiebepalingen, mechanismen voor geschillenbeslechting en aansprakelijkheidsclausules omvatten.

Wilt u meer weten? Lees dan onze blog:
Algemene voorwaarden controleren op essentiële Juridische aspecten

Een bedrijf moet de rollen, verantwoordelijkheden, financiële bijdragen en regelingen voor winstdeling duidelijk definiëren in de partnerschapsovereenkomst om zijn belangen te beschermen.

Juridische stappen omvatten loonbeslag, inbeslagname van activa of het leggen van beslagen op eigendommen om het vonnis af te dwingen.

De eerste stappen omvatten het verkrijgen van een definitief vonnis, het beoordelen van de activa van de schuldenaar en vervolgens het initiëren van handhavingsacties zoals het aanhangen van lonen of inbeslagname van eigendommen.

Staat uw vraag er niet bij?
Bekijk dan eens onze blog  >

Op zoek naar de betekenis van een begrip?
Bekijk dan eens onze begrippenlijst >

Of liever direct contact opnemen?
Neem direct contact op >

Koning en De Raadt bij u in de buurt

Regio Noord:

Noord-Holland – Alkmaar – Amsterdam – Assendelft – Beverwijk – Castricum – Haarlem – Haarlemmermeer – Heemskerk – Heerhugowaard – Hoofddorp – Hoorn – IJmuiden – Koog aan de Zaan – Krommenie – Oostzaan – Purmerend – Uitgeest – Westzaan – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaanstad – Zaanstreek

Google-Beoordeling
4.4
Gebaseerd op 16 recensies
js_loader