Juridisch advies Haarlemmermeer

Juridisch advies Haarlemmermeer

Het kan zo zijn dat u als particulier of ondernemer in een juridische aanvaring belandt. Op dat moment heeft u betrouwbaarheid, eerlijkheid en een goed juridisch advies nodig. Als u opzoek bent naar juridisch advies in Haarlemmermeer, bevindt u zich waarschijnlijk in een beklemde situatie. Bent u op de hoogte van uw rechten? Neem contact met ons op als u benieuwd bent naar uw rechten en juridische mogelijkheden.

Koning en de Raad biedt juridisch advies in Haarlemmermeer. Wij staan u graag persoonlijk te woord en gaan het gesprek met u aan. Door onze 15 jaar ervaring binnen de juridische branche, kunnen wij u voorzien van een juist juridisch advies in Haarlemmermeer.

Contactgegevens

Roode Wildemanweg 25
1521 PZ  WORMERVEER

T: 075 – 640 76 26
E: info@koningenderaadt.nl
www.koningenderaadt.nl


Huurrecht

Koning en de Raadt kunnen u adviseren en ondersteunen in diverse scenario’s op het gebied van huurrecht of het nu gaat om woonruimte of bedrijfsruimte.  

Ondernemingsrecht

Koning en De Raadt Incasso en Juristen maakt contracten voor u en beoordeelt uw bestaande of opgestelde contracten. U kunt daarbij denken aan: 

  • Algemene voorwaarden
  • Overeenkomsten
  • Samenwerkings-overeenkomsten

Executierecht

Heeft u een vonnis of een vordering op iemand en lost diegene zijn schuld niet in? Dan schakelt u Koning en de Raadt Incasso en Juristen in om de schuld te innen.

Juridisch advies Haarlemmermeer: Huurrecht

Huurrecht is één van de expertises van Koning en de Raadt. De huurder betaald niet altijd op tijd zijn of haar huur, in veel gevallen wordt er zelfs niet betaald. Dit kan erg frustrerend zijn voor de verhuurder die geen geld ontvangt. Koning en de Raadt help graag met deze kwestie!

In zo’n kwestie als hierboven is het handig om te weten wat uw rechten zijn als verhuurder. Koning en de Raadt geeft u graag een passend juridisch advies met uw mogelijkheden. Elke situatie wordt ander beoordeelt. Heeft u twijfels over het afgesproken huurcontract? Of wilt u de huurovereenkomst opzeggen? Koning en de Raadt helpt u graag verder met de vervolg stappen.

Koning en de Raadt is dé specialist als het gaat om huurrecht! Neem contact met ons op voor informatie.

Juridisch advies Haarlemmermeer: Executierecht

Naast huurrecht bezit Koning en de Raadt ook behoorlijke kennis over executierecht. Wellicht heeft u een vonnis of vordering op iemand staan. Schuld wordt niet altijd betaald. Koning en de Raadt helpt graag en int de schulden. Indien uw vordering of vonnis wordt toegewezen na een gerechtelijk procedure, executeren wij het vonnis. Het zal in veel gevallen zo zijn dat de veroordeelde partij een betalingsregeling treft met ons. Mocht dit niet het geval zijn, dan wordt het vonnis veelal geëxecuteerd door beslagen onder de schuldenaar.

Zit u met een vordering en overweegt u een gerechtelijke procedure? Of ervaart u zelf een beslag op uw bezit en kapitaal? Schakel dan Koning en de Raadt in Haarlemmermeer in! Wij voorzien u van een passend advies met uw mogelijkheden en kosten.

Juridisch advies Haarlemmermeer: Ondernemingsrecht

Bent u een ondernemer? Wellicht heeft u te maken met diverse vraagstukken betreft ondernemingsrecht. Deze kunnen ontstaan door problemen binnen de onderneming. Wordt u aansprakelijk gesteld voor een onrechtmatige daad? Met hulp van Koning en de Raadt in Haarlemmermeer komen we er samen uit. U wordt zo goed mogelijk begeleid in een eventueel juridisch proces.

Het is van groot belang dat u als ondernemer uw afspraken duidelijk op papier heeft staan. De juiste papieren op orde hebben is dus een kwalijke zaak. Koning en de Raadt kan u ondersteunen bij opstellen en beoordelen van contracten. Denk bijvoorbeeld aan algemene voorwaarden, overeenkomsten tot opdracht en samenwerkingsovereenkomsten.

Zoekt u advies over huurrecht, executierecht of ondernemingsrecht? Neem dan contact met Koning en de Raadt. Wij voorzien u graag van juridisch advies in Haarlemmermeer. Wij gaan graag een persoonlijk gesprek met je aan. Hiermee hopen wij u te voorzien van een duidelijk, helder en snel juridisch advies. Wij werken met betaalbare tarieven vanwege lage overheadskosten. Het is ons doel om voor u het beste advies te geven tegen de beste prijs. Wilt u weten wat uw mogelijkheden en rechten zijn? Neem dan gerust contact ons op!

Veelgestelde vragen

De verhuurder moet ervoor zorgen dat de huurwoning bewoonbaar is, voldoen aan gezondheids- en veiligheidsvoorschriften, en de rechten van de huurder op privacy en rust respecteren.

Wilt u meer weten? Lees dan onze blog:
Huurrecht, alles wat je moet weten

Ja, een huurder kan een huurovereenkomst voortijdig beëindigen als dit in onderling overleg met de verhuurder wordt overeengekomen of als de overeenkomst een clausule bevat die voortijdige beëindiging onder bepaalde voorwaarden toestaat.

Wilt u meer weten? Lees dan onze blog:
Huurrecht, alles wat je moet weten

Algemene voorwaarden moeten betalingsvoorwaarden, leveringsverplichtingen, garantiebepalingen, mechanismen voor geschillenbeslechting en aansprakelijkheidsclausules omvatten.

Wilt u meer weten? Lees dan onze blog:
Algemene voorwaarden controleren op essentiële Juridische aspecten

Een bedrijf moet de rollen, verantwoordelijkheden, financiële bijdragen en regelingen voor winstdeling duidelijk definiëren in de partnerschapsovereenkomst om zijn belangen te beschermen.

Juridische stappen omvatten loonbeslag, inbeslagname van activa of het leggen van beslagen op eigendommen om het vonnis af te dwingen.

De eerste stappen omvatten het verkrijgen van een definitief vonnis, het beoordelen van de activa van de schuldenaar en vervolgens het initiëren van handhavingsacties zoals het aanhangen van lonen of inbeslagname van eigendommen.

Staat uw vraag er niet bij?
Bekijk dan eens onze blog  >

Op zoek naar de betekenis van een begrip?
Bekijk dan eens onze begrippenlijst >

Of liever direct contact opnemen?
Neem direct contact op >

Koning en De Raadt bij u in de buurt

Regio Noord:

Noord-Holland – Alkmaar – Amsterdam – Assendelft – Beverwijk – Castricum – Haarlem – Haarlemmermeer – Heemskerk – Heerhugowaard – Hoofddorp – Hoorn – IJmuiden – Koog aan de Zaan – Krommenie – Oostzaan – Purmerend – Uitgeest – Westzaan – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaanstad – Zaanstreek

Google-Beoordeling
4.3
Gebaseerd op 15 recensies
js_loader