Juridisch advies IJmuiden

Juridisch advies IJmuiden

U kunt als individu of onderneming in een wetsconflict terechtkomen. Dan heeft u eerlijk, betrouwbaar en duidelijk juridisch advies nodig. Als u opzoek bent naar juridisch advies in IJmuiden, kunt u uw situatie mogelijk niet zelf oplossen. Wellicht heeft u vragen en wilt u weten wat uw rechten en mogelijkheden zijn.

In dat geval zorgt Koning en de Raadt in IJmuiden voor de oplossing. U zult onze persoonlijke benadering zeker waarderen. Met meer dan 15 jaar juridische ervaring kunnen wij u van het juiste juridisch advies voorzien in IJmuiden!

Contactgegevens

Roode Wildemanweg 25
1521 PZ  WORMERVEER

T: 075 – 640 76 26
E: info@koningenderaadt.nl
www.koningenderaadt.nl


Huurrecht

Koning en de Raadt kunnen u adviseren en ondersteunen in diverse scenario’s op het gebied van huurrecht of het nu gaat om woonruimte of bedrijfsruimte.  

Ondernemingsrecht

Koning en De Raadt Incasso en Juristen maakt contracten voor u en beoordeelt uw bestaande of opgestelde contracten. U kunt daarbij denken aan: 

  • Algemene voorwaarden
  • Overeenkomsten
  • Samenwerkings-overeenkomsten

Executierecht

Heeft u een vonnis of een vordering op iemand en lost diegene zijn schuld niet in? Dan schakelt u Koning en de Raadt Incasso en Juristen in om de schuld te innen.

Juridisch advies IJmuiden: Huurrecht

Als verhuurder wordt uw huur misschien niet op tijd betaald, of erger nog, helemaal niet betaald. Dit is natuurlijk erg vervelend. Koning en de Raadt in IJmuiden kan u adviseren op het gebied van huurrecht.

Om met dit soort situaties om te gaan is het handig als u als verhuurder weet wat uw rechten en mogelijkheden zijn. Dus wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Koning en de Raadt kan u in dat geval van een juridisch advies voorzien. Er bestaan veel situaties met meerdere mogelijkheden. Hoe gaat het opzeggen van een huurovereenkomst? Kan dat zomaar? Of misschien wilt u een huurovereenkomst aangaan maar weet u niet wat de meest voordelige voorwaarden zijn. Koning en de Raadt kan de situatie evalueren en een passend advies leveren.

Koning en de Raadt kan al uw vragen beantwoorden en is dé specialist als het gaat om huurrecht! Aarzel dus niet en neem contact met ons op!

Juridisch advies IJmuiden: Executierecht

Ook met situaties die terugvallen op executierecht kan Koning en de Raadt u te hulp schieten. U heeft te maken met iemand die zijn schulden niet aflost. Het kan voorkomen dat u een vonnis of een vordering op de schuldenaar hebt. U kunt ons inhuren om de schuld voor u te innen. Als uw claim na een juridische procedure wordt toegewezen, kan Koning en de Raadt deze voor u uitvoeren (executeren). Veelal gaat de veroordeelde partij een betalingsovereenkomst met ons aan. Indien dit niet het geval is, zal het vonnis uitgevoerd worden door beslagen op de schuldenaar te verhalen.

Heeft u een vordering lopen en overweegt u een juridische procedure aan te spannen? Of heeft u last van een beslaglegging op uw geld en goederen? Contacteer dan Koning en de Raadt in IJmuiden! U krijgt van ons een advies over de mogelijkheden en kosten.

Juridisch advies IJmuiden: Ondernemingsrecht

Bent u ondernemer? Dan kunt u te maken krijgen met verschillende juridische kwesties die in verband staan met het ondernemingsrecht. De juridische kwesties kunnen terugvallen op problemen binnen de onderneming. Denk hierbij aan problemen als aansprakelijkheid, het aangaan van een overeenkomst of misschien wil je onder een contract uit komen. Met de hulp van Koning en de Raadt in IJmuiden komt u uit deze benauwde situatie. We helpen u en begeleiden u door een eventueel juridisch proces.

Koning en de Raadt kan u ook helpen bij het opstellen en beoordelen van contracten. Het is voor menig ondernemer belangrijk om afspraken op papier te hebben. Denk aan algemene voorwaardes, een privacy policy of een samenwerkingsovereenkomst.

Heeft u advies nodig op omtrent huurrecht, executierecht of ondernemingsrecht? Schakel dan de diensten van Koning en de Raadt uit IJmuiden in! Door een oriënterend gesprek kunnen wij u al inzicht bieden in uw juridische kansen. Ook werkt Koning en de Raadt met betaalbare tarieven vanwege lage overheadskosten. Wij kiezen voor een persoonlijke en transparante manier van communiceren en willen u het beste advies voor de beste prijs geven! Wilt u meer weten over onze werkwijze of een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.

Koning en De Raadt bij u in de buurt

Regio Noord:

Noord-Holland – Alkmaar – Amsterdam – Assendelft – Beverwijk – Castricum – Haarlem – Haarlemmermeer – Heemskerk – Heerhugowaard – Hoofddorp – Hoorn – IJmuiden – Koog aan de Zaan – Krommenie – Oostzaan – Purmerend – Uitgeest – Westzaan – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaanstad – Zaanstreek

Google-Beoordeling
4.4
Gebaseerd op 14 recensies
js_loader