Juridisch advies Heerhugowaard

Juridisch advies Heerhugowaard

Regelmatig zijn we dat u als particulier of ondernemer in een juridische botsing belandt. U als particulier of ondernemer heeft op dat moment betrouwbaarheid, eerlijkheid en goed juridisch advies nodig. Als u hiernaar opzoek bent in Heerhugowaard, bevindt u zich waarschijnlijk in een juridische aanvaring. Bent u benieuwd naar uw rechten? Neem dan contact met ons op en wij geven duidelijkheid.

Koning en de Raadt biedt in Heerhugowaard de oplossing. Wij staan u persoonlijk te woord en gaan graag een persoonlijk gesprek met u aan. We hebben inmiddels al meer dan 15 jaar ervaring. We voorzien u graag van het juiste juridische advies in Heerhugowaard.

Contactgegevens

Roode Wildemanweg 25
1521 PZ  WORMERVEER

T: 075 – 640 76 26
E: info@koningenderaadt.nl
www.koningenderaadt.nl


Huurrecht

Koning en de Raadt kunnen u adviseren en ondersteunen in diverse scenario’s op het gebied van huurrecht of het nu gaat om woonruimte of bedrijfsruimte.  

Ondernemingsrecht

Koning en De Raadt Incasso en Juristen maakt contracten voor u en beoordeelt uw bestaande of opgestelde contracten. U kunt daarbij denken aan: 

  • Algemene voorwaarden
  • Overeenkomsten
  • Samenwerkings-overeenkomsten

Executierecht

Heeft u een vonnis of een vordering op iemand en lost diegene zijn schuld niet in? Dan schakelt u Koning en de Raadt Incasso en Juristen in om de schuld te innen.

Juridisch advies Heerhugowaard: Huurrecht

Koning en de Raadt bezit veel kennis over huurrecht en we helpen u hier graag mee. Huur wordt namelijk niet altijd op tijd betaald, in veel gevallen wordt er zelfs niet betaald. Voor de verhuurder kan dit erg frustrerend zijn. Koning en de Raadt helpt graag!

Bij zulke vervelende gevallen kan het handig zijn om te weten wat uw rechten zijn als verhuurder. Koning en de Raadt kan u voorzien van een passend juridisch advies. Elke situatie is anders en wordt anders benadert. Heeft u twijfels over het afgesproken huurovereenkomst? Of wilt u de huurovereenkomst opzeggen? Dit zijn de vragen waar Koning en de Raadt antwoord op heeft.

Wij helpen u graag en kunnen veel voor u betekenen. Koning en de Raadt is dé specialist als het gaat om huurrecht!

Juridisch advies Heerhugowaard: Executierecht

Ook op het gebied van executierecht bezit koning en de Raadt de benodigde kennis om u te helpen. Het kan zo zijn dat u een vonnis of vordering op iemand heeft uitgaan. De persoon in kwestie is een schuldenaar die niet betaald. Koning en de Raadt lost het probleem voor u op en int de schulden. Koning en de Raadt kan een toegewezen vonnis of vordering voor u executeren. Meestal wordt er een betalingsovereenkomst met ons opgesteld. Mocht dit echter niet zo zijn, dan wordt de vordering of vonnis geëxecuteerd door beslagen onder de schuldenaar.

Heeft u last van wanbetalers en denkt u erover na om een gerechtelijk procedure te beginnen? Of is er wellicht beslag gelegd op uw activa? Koning en de Raadt in Heerhugowaard voorziet u van de mogelijkheden en kosten.

Juridisch advies Heerhugowaard: Ondernemingsrecht

Kent of bent u een ondernemer in nood? Ondernemingsrecht kan erg gecompliceerd zijn. Vragen of problemen kunnen ontstaan door onduidelijkheden omtrent recht. Wanneer zit u in uw recht? Hoe gaat u om met het aansprakelijk gesteld worden voor een onrechtmatige daad? Met behulp van Koning en de Raadt in Heerhugowaard komen we er samen uit. We voorzien u van een passende oplossing voor een eventueel juridisch proces. Ook andere vraagstukken beantwoorden we graag.

Om goed in uw recht te staan als ondernemer, is het essentieel om afspraken duidelijk op papier te hebben. Koning en de Raadt komt u tegemoet met een passend advies. We bieden hulp bij het beoordelen en opstellen van contracten. Contracten zijn vaak namelijk ingewikkeld en uitgebreid.

Heeft u advies nodig over huurrecht, executierecht of ondernemingsrecht? Neem dan contact met Koning en de Raadt in Heerhugowaard op! Wij hopen een direct en persoonlijk gesprek met u aan te gaan, zodat wij u kunnen voorzien van een spoedig overzicht met uw juridische mogelijkheden. Koning en de Raadt werkt met betaalbare tarieven, wij willen u namelijk het beste advies voor de beste prijs bieden. Wilt u het gesprek met ons aangaan? Neem dan gerust contact met ons op. Communicatie en helderheid staan centraal.

Veelgestelde vragen

De verhuurder moet ervoor zorgen dat de huurwoning bewoonbaar is, voldoen aan gezondheids- en veiligheidsvoorschriften, en de rechten van de huurder op privacy en rust respecteren.

Wilt u meer weten? Lees dan onze blog:
Huurrecht, alles wat je moet weten

Ja, een huurder kan een huurovereenkomst voortijdig beëindigen als dit in onderling overleg met de verhuurder wordt overeengekomen of als de overeenkomst een clausule bevat die voortijdige beëindiging onder bepaalde voorwaarden toestaat.

Wilt u meer weten? Lees dan onze blog:
Huurrecht, alles wat je moet weten

Algemene voorwaarden moeten betalingsvoorwaarden, leveringsverplichtingen, garantiebepalingen, mechanismen voor geschillenbeslechting en aansprakelijkheidsclausules omvatten.

Wilt u meer weten? Lees dan onze blog:
Algemene voorwaarden controleren op essentiële Juridische aspecten

Een bedrijf moet de rollen, verantwoordelijkheden, financiële bijdragen en regelingen voor winstdeling duidelijk definiëren in de partnerschapsovereenkomst om zijn belangen te beschermen.

Juridische stappen omvatten loonbeslag, inbeslagname van activa of het leggen van beslagen op eigendommen om het vonnis af te dwingen.

De eerste stappen omvatten het verkrijgen van een definitief vonnis, het beoordelen van de activa van de schuldenaar en vervolgens het initiëren van handhavingsacties zoals het aanhangen van lonen of inbeslagname van eigendommen.

Staat uw vraag er niet bij?
Bekijk dan eens onze blog  >

Op zoek naar de betekenis van een begrip?
Bekijk dan eens onze begrippenlijst >

Of liever direct contact opnemen?
Neem direct contact op >

Koning en De Raadt bij u in de buurt

Regio Noord:

Noord-Holland – Alkmaar – Amsterdam – Assendelft – Beverwijk – Castricum – Haarlem – Haarlemmermeer – Heemskerk – Heerhugowaard – Hoofddorp – Hoorn – IJmuiden – Koog aan de Zaan – Krommenie – Oostzaan – Purmerend – Uitgeest – Westzaan – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaanstad – Zaanstreek

Google-Beoordeling
4.4
Gebaseerd op 16 recensies
js_loader