Juridisch advies Zaanstreek

Juridisch advies Zaanstreek

Het komt wel eens voor dat een particulier of ondernemer in een juridisch conflict beland. Als dat bij u het geval is, bent u hoogstwaarschijnlijk toe aan een eerlijk, betrouwbaar en duidelijk juridisch advies. Als blijkt dat u opzoek bent naar juridisch advies in de Zaanstreek, betekent dat hoogstwaarschijnlijk dat u het conflict niet zelf kunt oplossen. U heeft mogelijk vragen en wilt weten wat uw opties zijn.

In het geval dat u hulp zoekt, biedt Koning en de Raadt deze aan. We bezitten al meer dan 15 jaar ervaring en vakkennis in de juridische branche! Verder benaderen we u persoonlijk en voorzien wij u van het juiste advies.

Contactgegevens

Roode Wildemanweg 25
1521 PZ  WORMERVEER

T: 085 – 27 35 121
E: info@koningenderaadt.nl
www.koningenderaadt.nl

Huurrecht

Koning en de Raadt kunnen u adviseren en ondersteunen in diverse scenario’s op het gebied van huurrecht of het nu gaat om woonruimte of bedrijfsruimte.  

Meer informatie

Ondernemingsrecht

Koning en De Raadt Incasso en Juristen maakt contracten voor u en beoordeelt uw bestaande of opgestelde contracten. U kunt daarbij denken aan: 

  • Algemene voorwaarden
  • Overeenkomsten tot opdracht
  • Samenwerkingsovereenkomsten
Meer informatie

Executierecht

Heeft u een vonnis of een vordering op iemand en lost diegene zijn schuld niet in? Dan schakelt u Koning en de Raadt Incasso en Juristen in om de schuld te innen.

Meer informatie

Juridisch advies huurrecht

Ah oh! De huur is niet betaald! Als verhuurder is dit een nachtmerrie en vervelend om mee om te gaan. Koning en de Raadt voorziet u graag van een passend advies! We adviseren graag als het aankomt op huurrecht.

Wilt u als verhuurder de huurovereenkomst opzeggen? Of twijfelt u over de contact voorwaarden bij het aangaan van een huurovereenkomst? Er kunnen genoeg situaties voorkomen. Koning en de Raadt kan u in elke situatie voorzien van juridisch advies. Samen gaan we kijken naar de situatie en beoordelen de mogelijkheden en rechten. Wilt u weten wat uw rechten zijn?

Mocht u het zat zijn en willen weten wat uw rechten zijn, neem dan contact met ons op. Koning en de Raadt is dé specialist als het gaat om huurrecht!

Juridisch advies executierecht

Koning en de Raadt biedt u ook graag hulp aan in het domein van executierecht. Heeft u een vonnis op vordering op iemand die zijn schulden niet aflost? In zo’n geval kunt u ons inschakelen om de schuld voor u te innen. Daarnaast kan Koning en de Raadt uw toegewezen vordering executeren. Meestal zal er een betalingsovereenkomst met ons gemaakt worden. Is dit niet het geval? Dan worden er na een vonnis beslagen onder de schuldenaar geëxecuteerd.

Er is beslag gelegd op uw geld en goederen, u zit met een vordering en denkt na over een procedure of u wilt uw recht executeren maar weet niet hoe. Schakel dan Koning en de Raadt in de Zaanstreek in. We zullen u helpen met uw vraagstukken en voorzien van een advies over de mogelijkheden en kosten.

Juridisch advies ondernemingsrecht

In 2019 werden er rond de 1,8 miljoen bedrijven geconstateerd in Nederland. Bent u zelf een ondernemer? U kunt dan kampen met juridische vraagstukken rondom het ondernemingsrecht. De oorzaak van de problemen kunnen een uiteenlopend zijn. Hoe gaat u om met een onrechtmatige beschuldiging? Koning en de Raadt in de Zaanstreek begeleid en ondersteunt u zo goed mogelijk.

Als ondernemer is het van groot belang om afspraken goed op papier te hebben. We kunnen u voorzien van ondersteuning bij het opstellen en evalueren van contracten. Denk bijvoorbeeld aan een correcte privacy policy of de algemene voorwaarden.

Heeft u advies nodig op gebied van huurrecht, executierecht of ondernemingsrecht? Maak dan gebruik van de diensten van Koning en de Raadt in de Zaanstreek! Aan de hand van een eerste gesprek zullen wij u inzicht verschaffen in uw juridische kansen. Daarnaast werkt Koning en de Raadt met betaalbare tarieven. We kiezen voor een persoonlijke en transparante manier van communicatie. Daarmee willen we u het best advies geven tegen te laagste prijs! heeft u genoeg gehoord en wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak!

Debiteurenbeheer uitbesteden Alkmaar
Neem nu contact op!
Google-Beoordeling
4.4
Gebaseerd op 13 recensies
js_loader
BEL DIRECT