Juridisch advies Alkmaar

Juridisch advies Alkmaar

Het komt regelmatig voor dat een particulier of ondernemer in een juridisch conflict belandt. Op dat moment heeft u als ondernemer of particulier eerlijkheid, betrouwbaarheid en een helder juridisch advies nodig. Als u opzoek bent naar juridisch advies in Alkmaar en omstreken, zit u hoogstwaarschijnlijk in een benauwde situatie. Wilt u weten wat uw rechten zijn? Neem contact met ons op.

Koning en de Raadt biedt Alkmaar een uitkomst. Wij benaderen u persoonlijk en horen graag wat u te vertellen heeft. Al meer dan 15 jaar zijn wij actief in deze branche, hiermee voorzien wij u van een passend juridisch advies!

Contactgegevens

Roode Wildemanweg 25
1521 PZ  WORMERVEER

T: 085 – 27 35 121
E: info@koningenderaadt.nl
www.koningenderaadt.nl

Huurrecht

Koning en de Raadt kunnen u adviseren en ondersteunen in diverse scenario’s op het gebied van huurrecht of het nu gaat om woonruimte of bedrijfsruimte.  

Meer informatie

Ondernemingsrecht

Koning en De Raadt Incasso en Juristen maakt contracten voor u en beoordeelt uw bestaande of opgestelde contracten. U kunt daarbij denken aan: 

  • Algemene voorwaarden
  • Overeenkomsten tot opdracht
  • Samenwerkingsovereenkomsten
Meer informatie

Executierecht

Heeft u een vonnis of een vordering op iemand en lost diegene zijn schuld niet in? Dan schakelt u Koning en de Raadt Incasso en Juristen in om de schuld te innen.

Meer informatie

Juridisch advies huurrecht

Huurrecht is iets waar Koning en de Raadt veel kennis over bezit en u graag adviseert. Huur wordt vaak niet op tijd betaald, of erger nog, helemaal niet betaald. Als verhuurder kan dit erg frustrerend zijn.

Wilt u in zo’n geval wat uw rechten zijn als verhuurder? Koning en de Raadt kan u voorzien van het juiste juridische advies. Elke situatie is anders en wordt op een andere manier benadert door ons. Wilt u als verhuurder de huurovereenkomst opzeggen? Heeft u twijfels over de contractvoorwaarden van een huurovereenkomst? Samen komen we eruit. We gaan dit beoordelen en komen tot de beste voorwaardes voor u.

Dit soort vragen kunnen wij voor u beantwoorden. Koning en de Raadt is dé specialist als het gaat om huurrecht!

Juridisch advies executierecht

Ook op het gebied van executierecht kan Koning en de Raadt u te hulp schieten. Het kan zo zijn dat u een uitgaande vonnis of vordering op iemand heeft. Dit persoon lost zijn schulden niet af en u wilt dit verholpen. Om de schuld te innen kunt u ons inschakelen. Wanneer blijkt dat het vonnis of de vordering wordt toegewezen na een gerechtelijke procedure, kan Koning en de Raadt dit voor u executeren. Veelal wordt er een betalingsregeling afgesproken. Mocht dit echter niet het geval zijn, dan wordt het vonnis geëxecuteerd door beslagen onder de schuldenaar.

Is er beslag gelegd op uw geld en goederen? Of zit u met een vonnis en denkt u erover om een procedure te beginnen? Als u opzoek bent naar een advies over de mogelijkheden en kosten, neem dan contact op met Koning en de Raadt in Alkmaar!

Juridisch advies ondernemingsrecht

Bent u ondernemer? Ondernemingsrecht kan erg ingewikkeld zijn. Wellicht heeft u meerdere vragen hierover. De vragen kunnen bijvoorbeeld ontstaan doordat u te maken heeft met een probleem binnen de onderneming. Het aansprakelijk gesteld worden voor een onrechtmatige daad kan zo’n probleem zijn. Met behulp van Koning en de Raadt in Alkmaar kunt u een passende oplossing vinden voor een juridisch proces.

Afspraken worden snel gemaakt en vergeten. Om goed in uw recht te staan als ondernemer is het belangrijk om afspraken duidelijk op papier te hebben. Koning en de Raadt biedt u hulp bij het beoordelen en opstellen van contracten. Denk bijvoorbeeld aan zaken als de algemene voorwaarden.

Heeft u advies nodig over huurrecht, executierecht of ondernemingsrecht? Neem dan contact met Koning en de Raadt in Alkmaar op! Door een persoonlijk gesprek met u aan te gaan, kunnen wij u spoedig voorzien van uw juridische mogelijkheden. Ook werkt Koning en de Raadt met betaalbare tarieven vanwege lage overheadskosten. Wij kiezen ervoor om persoonlijke communicatie optimaal te benutten. Hierdoor bieden wij u het beste advies, voor de beste prijs! Wilt u meer weten over of wilt u het gesprek met ons aangaan? Neem dan gerust contact met ons op.

Debiteurenbeheer uitbesteden Alkmaar
Neem nu contact op!
Google-Beoordeling
4.4
Gebaseerd op 13 recensies
js_loader
Google-Beoordeling
4.4
Gebaseerd op 13 recensies
js_loader
BEL DIRECT