Betalingsherinnering

Wat is een betalingsherinnering?

Een betalingsherinnering is een vriendelijke, doch formele herinnering die wordt verstuurd door een bedrijf of organisatie aan een klant of debiteur wanneer een openstaande factuur niet op tijd is betaald. Het doel van een betalingsherinnering is om de klant eraan te herinneren dat er een betaling verschuldigd is en om hen aan te sporen deze zo snel mogelijk te voldoen. Het is vaak de eerste stap in het incassoproces en heeft als doel om open communicatie te bevorderen en mogelijke misverstanden over de betaling te voorkomen.

Op ons incasso blog vindt u interessante artikelen over Betalingsherinnering, of ga terug naar onze online begrippenlijst.

Heeft u nog vragen over Betalingsherinnering, neem dan gerust contact met ons op. Wilt u meer weten over onze incasso en/of juridische diensten? Koning en de Raadt Incasso en Juristen is gespecialiseerd in incassotrajecten. Wij helpen u met het innen van openstaande facturen of uw debiteurenbeheer. Daarnaast bieden wij juridisch advies op gebied van huurrecht, ondernemingsrecht en executierecht.

Koning en De Raadt - Begrippenlijst - Meneer leert in studiekamer
Google-Beoordeling
4.3
Gebaseerd op 15 recensies
js_loader