Akte van cessie

Wat is een akte van cessie? Er kunnen verschillende redenen zijn om de cederen. Het opstellen van een akte van cessie is een besluit om een vordering te cederen. Mocht het innen van een vordering via een incassobureau niet slagen kun je kiezen voor een akte van cessie.

De vordering wordt via deze akte overgedragen. De partij die afstand doet van een vordering heet de cedent en degene die de vordering verkrijgt heet cessionaris. De schuldenaar wordt cessus genoemd.

Op ons incasso blog vindt u interessante artikelen over de akte van cessie, of ga terug naar onze online begrippenlijst.

Heeft u nog vragen over de akte van cessie, neem dan gerust contact met ons op. Wilt u meer weten over onze incasso en/of juridische diensten? Koning en de Raadt Incasso en Juristen is gespecialiseerd in incassotrajecten. Wij helpen u met het innen van openstaande facturen of uw debiteurenbeheer. Daarnaast bieden wij juridisch advies op gebied van huurrecht, ondernemingsrecht en executierecht.

Wij staan klanten bij in de regio’s:

Noord-Holland – Amsterdam – Assendelft – Beverwijk – Castricum – Haarlem – Heemskerk – Koog aan de Zaan – Krommenie – Oostzaan – Purmerend – Uitgeest – Westzaan – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaanstad – Zuid-Holland – Barendrecht – Capelle aan den IJssel – Delft – Den Haag – Dordrecht – Gorinchem – Hendrik Ido Ambacht – Krimpen aan den IJssel – Papendrecht – Ridderkerk – Rotterdam – Sliedrecht – Zwijndrecht

Google Beoordelingen
4.5
Gebaseerd op 12 beoordelingen
js_loader
BEL DIRECT