PRE-INCASSO

Koning en de Raadt Incasso en Juristen kan ook uw facturen versturen en hier de gehele debiteurenadministratie aan koppelen. Uw klanten betalen via Pin , iDeal of elke andere betaaldienst. Wij sturen uw facturen per brief op uw briefpapier of per mail vanaf uw e-mailadres, met uw logo (vanuit een beveiligde omgeving). Indien nodig volgen de aanmaningen. Zo nemen wij u het gehele factuurtraject uit handen.

Pre-Incasso is ideaal voor sportclubs, sportscholen, verenigingen en elk bedrijf of instelling die met abonnementen werkt. Koppelingen met de grootste administraties zijn mogelijk en alles werkt AVG proof. U heeft zo geen omkijken naar het gehele debiteuren- en incassotraject. Indien gewenst kunnen wij uw gehele administratie verzorgen.

HOE WERKT EEN PRE-INCASSO

Uw debiteur wordt bij pre-incasso per brief en mail geïnformeerd over de openstaande schulden. Met deze optie geeft u de schuldenaar een laatste kans voor het betalen van openstaande facturen. De debiteur hoeft nu nog geen extra  incasso kosten te betalen en daarom noemt men het een pre-incasso. In deze pre-incassobrief worden diverse gegevens genoteerd zoals uw bedrijfsgegevens, maar ook de betalingstermijnen etc. Mocht er niet voldaan worden aan de pre-incasso, dan zal het incassobureau genoodzaakt zijn in actie te komen tot een incassotraject.

WANNEER PRE-INCASSO

U krijgt het bedrag van de openstaande factuur maar niet, maar u wilt vanwege een goede klantrelatie de debiteur toch nog een kans geven om tot betaling over te gaan. In dat geval is het versturen van een pre-incasso op zijn plaats. De debiteur wordt op een correcte wijze aangeschreven en er zijn nog geen kosten verbonden voor de debiteur. Pre-incasso is uw laatste waarschuwing aan de debiteur voordat er wordt overgegaan op een minnelijk incassotraject. In de praktijk zien we een pre-incasso vaak terugkomen bij huurcontracten, waar het logisch is om goede klantrelatie te behouden, om toekomstige huurincasso te voorkomen.

Regio noord:

Noord-Holland – Alkmaar – Amsterdam – Assendelft – Beverwijk – Castricum – Haarlem – Haarlemmermeer – Heemskerk – Heerhugowaard – Hoofddorp – Hoorn – IJmuiden – Koog aan de Zaan – Krommenie – Oostzaan – Purmerend – Uitgeest – Westzaan – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaanstad – Zaanstreek

Kredietwaardigheidscheck Koning en de Raadt
Neem nu contact op!
Google-Beoordeling
4.4
Gebaseerd op 13 recensies
js_loader
BEL DIRECT