Juridisch advies Haarlemmermeer

Juridisch advies Haarlemmermeer

Het kan zo zijn dat u als particulier of ondernemer in een juridische aanvaring belandt. Op dat moment heeft u betrouwbaarheid, eerlijkheid en een goed juridisch advies nodig. Als u opzoek bent naar juridisch advies in Haarlemmermeer, bevindt u zich waarschijnlijk in een beklemde situatie. Bent u op de hoogte van uw rechten? Neem contact met ons op als u benieuwd bent naar uw rechten en juridische mogelijkheden.

Koning en de Raad biedt juridisch advies in Heerhugowaard. Wij staan u graag persoonlijk te woord en gaan het gesprek met u aan. Door onze 15 jaar ervaring binnen de juridische branche, kunnen wij u voorzien van een juist juridisch advies.

Contactgegevens

Roode Wildemanweg 25
1521 PZ  WORMERVEER

T: 085 – 27 35 121
E: info@koningenderaadt.nl
www.koningenderaadt.nl

Huurrecht

Koning en de Raadt kunnen u adviseren en ondersteunen in diverse scenario’s op het gebied van huurrecht of het nu gaat om woonruimte of bedrijfsruimte.  

Meer informatie

Ondernemingsrecht

Koning en De Raadt Incasso en Juristen maakt contracten voor u en beoordeelt uw bestaande of opgestelde contracten. U kunt daarbij denken aan: 

  • Algemene voorwaarden
  • Overeenkomsten tot opdracht
  • Samenwerkingsovereenkomsten
Meer informatie

Executierecht

Heeft u een vonnis of een vordering op iemand en lost diegene zijn schuld niet in? Dan schakelt u Koning en de Raadt Incasso en Juristen in om de schuld te innen.

Meer informatie

Juridisch advies huurrecht

Huurrecht is één van de expertises van Koning en de Raadt. De huurder betaald niet altijd op tijd zijn of haar huur, in veel gevallen wordt er zelfs niet betaald. Dit kan erg frustrerend zijn voor de verhuurder die geen geld ontvangt. Koning en de Raadt help graag met deze kwestie!

In zo’n kwestie als hierboven is het handig om te weten wat uw rechten zijn als verhuurder. Koning en de Raadt geeft u graag een passend juridisch advies met uw mogelijkheden. Elke situatie wordt ander beoordeelt. Heeft u twijfels over het afgesproken huurcontract? Of wilt u de huurovereenkomst opzeggen? Koning en de Raadt helpt u graag verder met de vervolg stappen.

Koning en de Raadt is dé specialist als het gaat om huurrecht! Neem contact met ons op voor informatie.

Juridisch advies executierecht

Naast huurrecht bezit Koning en de Raadt ook behoorlijke kennis over executierecht. Wellicht heeft u een vonnis of vordering op iemand staan. Schuld wordt niet altijd betaald. Koning en de Raadt helpt graag en int de schulden. Indien uw vordering of vonnis wordt toegewezen na een gerechtelijk procedure, executeren wij het vonnis. Het zal in veel gevallen zo zijn dat de veroordeelde partij een betalingsregeling treft met ons. Mocht dit niet het geval zijn, dan wordt het vonnis veelal geëxecuteerd door beslagen onder de schuldenaar.

Zit u met een vordering en overweegt u een gerechtelijke procedure? Of ervaart u zelf een beslag op uw bezit en kapitaal? Schakel dan Koning en de Raadt in Haarlemmermeer in! Wij voorzien u van een passend advies met uw mogelijkheden en kosten.

Juridisch advies ondernemingsrecht

Bent u een ondernemer? Wellicht heeft u te maken met diverse vraagstukken betreft ondernemingsrecht. Deze kunnen ontstaan door problemen binnen de onderneming. Wordt u aansprakelijk gesteld voor een onrechtmatige daad? Met hulp van Koning en de Raadt in Haarlemmermeer komen we er samen uit. U wordt zo goed mogelijk begeleid in een eventueel juridisch proces.

Het is van groot belang dat u als ondernemer uw afspraken duidelijk op papier heeft staan. De juiste papieren op orde hebben is dus een kwalijke zaak. Koning en de Raadt kan u ondersteunen bij opstellen en beoordelen van contracten. Denk bijvoorbeeld aan algemene voorwaarden, overeenkomsten tot opdracht en samenwerkingsovereenkomsten.

Zoekt u advies over huurrecht, executierecht of ondernemingsrecht? Neem dan contact met Koning en de Raadt. Wij voorzien u graag van juridisch advies in Haarlemmermeer. Wij gaan graag een persoonlijk gesprek met je aan. Hiermee hopen wij u te voorzien van een duidelijk, helder en snel juridisch advies. Wij werken met betaalbare tarieven vanwege lage overheadskosten. Het is ons doel om voor u het beste advies te geven tegen de beste prijs. Wilt u weten wat uw mogelijkheden en rechten zijn? Neem dan gerust contact ons op!

Debiteurenbeheer uitbesteden Alkmaar
Neem nu contact op!
Google-Beoordeling
4.4
Gebaseerd op 13 recensies
js_loader
Google-Beoordeling
4.4
Gebaseerd op 13 recensies
js_loader
BEL DIRECT