Incassobureau Papendrecht

Incassobureau Papendrecht

Normaal gesproken wordt er betaald voor een geleverde dienst of product. Toch kan het voor komen dat u klanten heeft die ondanks herhaaldelijke aanmaningen maar niet betalen. Met het inschakelen van een incassobureau krijgt u waar u recht op heeft. Zoekt u een incassospecialist in Papendrecht? Met het inschakelen van Koning en de Raadt wordt u kans op betaling vergroot tot wel 90%!

Als er wordt gesproken over een incasso, dan hebben wij het over een openstaande factuur. Klanten die weigeren te betalen, ondanks meerdere herinneringen en aanmaningen van een incassobureau… Helaas krijgt iedere ondernemer hier ooit wel eens mee te maken. Ervaart u deze problemen ook? Het starten met een minnelijke incasso is een goed begin om toch het geld te krijgen waar u recht op heeft.

Contactgegevens

Nieuwlandparc 313
2952 DD ALBLASSERDAM

T: 085 – 27 35 121
E: info@koningenderaadt.nl
www.koningenderaadt.nl

Incassobureau Papendrecht voor particulieren en bedrijven

Koning en de Raadt in Papendrecht is voor zowel particulieren als bedrijven in te schakelen. Wanneer u particulier bent, kan de inzet van Koning en de Raadt van pas komen bij verschillende situaties, zoals het niet krijgen van alimentatiegeld, terwijl u daar recht op heeft. Het kan ook zo zijn dat u een kamer verhuurt en de bewoner weigert te betalen. Ook geldzaken tussen vrienden of familie kunnen voor komen, als u bijvoorbeeld geld heeft uitgeleend en het nu niet volgens de afspraken terugkrijgt.

Bij bedrijven kunt u ons inschakelen bij het innen van openstaande rekeningen. Het kan zijn dat u daar geen tijd voor heeft, of op een juiste manier de klantrelatie wilt behouden. Naast het innen van rekeningen kunt u Koning en de Raadt ook inschakelen als u hulp nodig heeft bij het bijhouden van het debiteurenbeheer.

Gratis incasso plaatsen

Incassobureau Papendrecht Koning en de Raadt laat graag zien wat de werkwijze is. Om kennis met ons te maken behandelen wij uw eerste incassozaak in het minnelijke traject volledig gratis. Geen informatiekosten en geen dossierkosten als er niets voor u wordt geïncasseerd.

Voordelen inschakelen van Koning en de Raadt in Papendrecht

De situatie met uw debiteur heeft u eigenlijk zwaar gefrustreerd gemaakt en u staat niet meer open voor de argumenten van uw debiteur. Het inschakelen van een incassobureau in Papendrecht biedt in dit geval veel voordelen. De kans op betaling wordt vergroot en door de professionele bemiddeling van Koning en de Raadt kan de klantenrelatie toch intact blijven. Ook kunt u uw energie in andere werkzaamheden steken, in plaats van uzelf bezig te houden met de bemiddeling. Daarnaast werkt Koning en de Raadt volgens het no cure no pay principe.

Minnelijke incasso Papendrecht

Bij het inschakelen van Koning en de Raadt gaan wij meteen voor u aan de slag. Uw debiteur wordt direct in gebreke gesteld. Wordt er niet gereageerd? Binnen twee werkdagen bellen wij uw debiteur, want een beller incasseert sneller. Op deze manier weten wij precies wat er aan de hand is en kunnen er passende afspraken gemaakt worden. De lijn tussen u en onze medewerkers houden wij zo kort mogelijk, op elk gewenst moment kunt u uw eigen contactpersoon om advies of een update vragen.

Gerechtelijke incasso Papendrecht

Het kan voor komen dat een vordering niet in het minnelijke traject te incasseren is. Er kan dan voor een gerechtelijke procedure gekozen worden. In dit geval kunt u Koning en de Raadt ook inschakelen. Van dagvaarding tot aan de juridische ondersteuning, wij kunnen de gehele procedure voor u verzorgen. Vooraf kan dit samen met u besproken worden en kunnen wij u een gedegen advies geven inzake de risico’s, opbrengsten en de kosten.

Afdrachten

Koning en de Raadt levert de grootst mogelijke inspanning om uw facturen betaald te krijgen en is zich er ook zeer bewust van dat het uw geld is dat wij incasseren. Wij wachten dan ook niet tot de gehele vordering is voldaan, maar betalen uw geïncasseerde bedragen direct aan u uit.

BEL DIRECT