Je factuur blijft onbetaald. U heeft lang genoeg gewacht en nu wilt u een betrouwbaar incassobureau inschakelen omdat uw klant niet heeft betaald.

Incassobureau inschakelen

Het inschakelen van een incassobureau klinkt altijd zwaar in de mond liggen. Als gevolg van een onbetaald factuur bent u in conflict met de klant. Aan de ene kant heeft u er alles aan gedaan om het tot een goed eind te brengen.

Helaas zonder succes. Vandaar dat u deze opdracht nu wilt uitbesteden aan een gespecialiseerd incassobureau. Koning en de Raadt kan u helpen als het gaat om het incasseren van niet betaalde factureren.

In de eerste plaats proberen wij de incasso op te lossen door middel van een minnelijke incassotraject. In plaats van een rechter of dwangmiddelen zullen wij eerst proberen tot een oplossing te komen met de betreffende partij.

Stel dat dit middel niet werkt dan zullen wij daarna een gerechtelijke incassotraject opzetten.

Verschillende incasso mogelijkheden

MINNELIJKE INCASSO

In het minnelijke incassotraject wordt er eerst door de partijen geprobeerd om zonder tussenkomst van een rechter of dwangmiddelen tot een oplossing te komen.

Reageert uw debiteur niet? Dan bellen wij binnen 2 werkdagen uw debiteur, want een beller incasseert sneller.  Zo weten wij direct wat de situatie van de debiteur is en kunnen wij passende afspraken maken.

GERECHTELIJKE INCASSO

Niet elke vordering is in het minnelijke traject te incasseren. Dan kan in overleg met u voor een gerechtelijke procedure gekozen worden.

Koning en de Raadt Incasso en Juristen kan de gehele procedure voor u verzorgen, van dagvaarding tot aan juridische ondersteuning door onze juristen. Vooraf krijgt u van ons een gedegen advies inzake de risico’s, opbrengsten en de kosten. 

GEÏNCASSEERDE BEDRAGEN DIRECT ONTVANGEN

Incasseren van betalingsachterstanden nemen wij over in de minnelijke incasso fase. Doordat wij ruim 35 jaar ervaring hebben in incassotrajecten pakken wij dit wij dit snel, efficiënt en respectvol op.

Wij leveren de grootst mogelijke inspanning om uw factuur betaald te krijgen. Koning en De Raadt Incasso en Juristen betaalt elk geïncasseerd bedrag direct aan u uit en wacht niet tot de gehele vordering is voldaan.

Bij Koning en De Raadt Incasso en Juristen heeft u een eigen contactpersoon die op elk gewenst moment om advies of een update gevraagd kan worden. Dat betekent dat wij hierdoor de lijn tussen u en onze medewerkers zo kort mogelijk! 

Debiteurenbeheer uitbesteden Alkmaar
Neem nu contact op!
Google-Beoordeling
4.4
Gebaseerd op 13 recensies
js_loader
Google-Beoordeling
4.4
Gebaseerd op 13 recensies
js_loader
BEL DIRECT