HUURRECHT

Huurachterstand en het beëindigingen van huurovereenkomsten zijn een paar van de perikelen waar u als verhuurder tegenaan kunt lopen. Koning en De Raadt Juristen en Incasso is de specialist op het gebied van huurrecht of het nu gaat om woonruimte of bedrijfsruimte. Wij kunnen u adviseren en ondersteunen in diverse scenario’s.  

Uw huur wordt niet of niet op tijd betaald. Wat zijn dan de mogelijkheden voor u als verhuurder? Is beëindiging van de huurovereenkomst mogelijk? Hoe groot moet de achterstand zijn om deze te beëindigen en hoe snel kan dat? Hoe krijgt u een niet betalende huurder uit huis of bedrijfsruimte? 

U wilt als verhuurder de huurovereenkomst opzeggen. Hoe gaat dat? En welke opzegregels gelden er voor een woonruimte, winkelruimte en kantoorruimte? Hoe zit het met huurbescherming en ontruimingsbescherming voor uw huurder? 

Uw huurder verlaat uw ruimte. Hoe moet het voormalig gehuurde worden opgeleverd? In de oorspronkelijke staat? En wat als er wijzigingen zijn aangebracht? Wat zijn uw rechten? 

U wilt een huurovereenkomst aangaan maar twijfelt over de contractvoorwaarden. Wij beoordelen dat voor u en kiezen samen met u de beste contractvoorwaarden. 

Debiteurenbeheer uitbesteden Alkmaar
Neem nu contact op!
Google Beoordelingen
4.6
Gebaseerd op 15 beoordelingen
js_loader
BEL DIRECT