DEBITEURENBEHEER

Voor de groei en continuering van uw bedrijf is een goede liquiditeitspositie nodig. Dat weet elke ondernemer. Professioneel debiteurenbeheer speelt hierin een belangrijke rol. Want omzet is leuk, maar de factuur moet wel voldaan worden.  

Koning en De Raadt Incasso en Juristen adviseert u. Door ons advies kunt u verbeterde procedures implementeren waardoor vorderingen sneller geïnd worden. Zo neemt uw liquiditeit toe en kunt u zich weer volledig richten op de kernactiviteiten van uw bedrijf.  

Liever niet zelf doen? Koning en De Raadt Incasso en Juristen kan uw debiteurenbeheer ook geheel of gedeeltelijk overnemen. Wij zorgen ervoor dat het inzichtelijk overgenomen wordt. Door uw vaste contactpersoon kunt u eenvoudig vragen naar de stand van zaken en heeft u meer tijd over om te focussen op andere zaken.  

UW VOORDELEN

Professionele benadering van uw debiteuren
Kortere gemiddelde betalingstermijn van uw debiteuren
Betere liquiditeit
Minder druk op uw administratie

Regio noord:

Noord-Holland – Alkmaar – Amsterdam – Assendelft – Beverwijk – Castricum – Haarlem – Haarlemmermeer – Heemskerk – Heerhugowaard – Hoofddorp – Hoorn – IJmuiden – Koog aan de Zaan – Krommenie – Oostzaan – Purmerend – Uitgeest – Westzaan – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaanstad – Zaanstreek

Kredietwaardigheidscheck Koning en de Raadt
Neem nu contact op!
Google Beoordelingen
4.6
Gebaseerd op 15 beoordelingen
js_loader
BEL DIRECT